Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

Na va, mes irgi pradejome planuoti krikstynas vasarai smile.gif O cia informacijos pilni aruodai SM'e smile.gif Tikiuosi pades mums labai ji smile.gif Noreciau dar paklausti, gal kas Kaune zino seimininkes, kuriuos ruosia maista? Mes darysime ne kavineje, o sodyboje ir patys tikrai maisto nepagaminsime 40-ciai zmoniu. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu 4u.gif
jau pradejau daryti pakvietimus,kol kas sekasi neblogai,tik laiko truksta,nezinau kaip cia suspet g.gif .bet sekmadieni jau darysim fotosesja,tai ir neuzilgo gausim ir nuotraukytes pakvietimams smile.gif ,tai jau ramiau.tik imk ir dirbk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluxe @ 2012 02 19, 13:38)
Na va, mes irgi pradejome planuoti krikstynas vasarai smile.gif O cia informacijos pilni aruodai SM'e smile.gif Tikiuosi pades mums labai ji smile.gif Noreciau dar paklausti, gal kas Kaune zino seimininkes, kuriuos ruosia maista? Mes darysime ne kavineje, o sodyboje ir patys tikrai maisto nepagaminsime 40-ciai zmoniu.  smile.gif smile.gif smile.gif

Dabar yra firmos, kurios atvažiuoja suruošti maistą, tai daug patogiau, nei viena šeimininkė, nes dar reikia pasirūpinti kas į stalą panešios ir likučius užpildys.
Siūlau pagooglinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2012 02 23, 09:52)
Dabar yra firmos, kurios atvažiuoja suruošti maistą, tai daug patogiau, nei viena šeimininkė, nes dar reikia pasirūpinti kas į stalą panešios ir likučius užpildys.
Siūlau pagooglinti  mirksiukas.gif

Na mes jau radome seimininke smile.gif Ji ir maista suruos ir po to prie stalo mumis rupinsis. krikstynos vasara, tai dar negaliu pasakyti ar viskas mums patiks, bet tikiuosi smile.gif smile.gif Vis tiek aciu uz pasiulyma, gal kam nors kitam pravers smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leita @ 2012 02 19, 10:48)
rankos neatsiklijavo parašant taisyklių priminimą, turbūt neatsilijuos jos ir paprašant, pagal taisykles, slaptažodžių. gerbiant kitas planuonančias krikšto šventę.
bendros taisyklės taikomos visoms išskyrus išimtinius balioniukų atvejus?
user posted image

Paprasiau prisijungimu mamytes, kuri tema sukure, ji nezino. po to jums paciai per AZ parasiau, bet jokio atsakymo... tai kieno ju prasyti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluxe @ 2012 02 23, 12:20)
Paprasiau prisijungimu mamytes, kuri tema sukure, ji nezino. po to jums paciai per AZ parasiau, bet jokio atsakymo... tai kieno ju prasyti???  g.gif

dabar su slaptazodziu kazkas yra nes neleidzia prisijungti prie pasto g.gif kaip ir pakeistas jis, bent man taip raso
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 02 23, 12:00)
dabar su slaptazodziu kazkas yra nes neleidzia prisijungti prie pasto  g.gif kaip ir pakeistas jis, bent man taip raso

man irgi ta pati raso. as irgi noreciau zinoti ta pakeista slaptazodi ax.gif
Atsakyti
Prie seno slapuko 1 reikia prirašyt man regis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prie dokumentų parašyta santuokos liudijimas, o jei mes nevedę ax.gif Tai kokio dokumento reikia tuomet? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 02 26, 11:27)
Sveikos,

prie dokumentų parašyta santuokos liudijimas, o jei mes nevedę  ax.gif Tai kokio dokumento reikia tuomet?  mirksiukas.gif

Manau,kad nieko nereikia pateikt.
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 02 26, 12:27)
Sveikos,

prie dokumentų parašyta santuokos liudijimas, o jei mes nevedę  ax.gif Tai kokio dokumento reikia tuomet?  mirksiukas.gif

mane ir tas punktas sudomino g.gif mes ir planuojam krikstynas, bet esam nevede... ir kai ejom uzsirasyti i baznycia kriktynu datai, tai kunigas paklause ar nesusituoke, bet nieko nesake g.gif teko eit dar pas kita, tai klausinejo ar kriksto tevai vede, ar turi prieme sutvirtinima ir t.t. g.gif nors kita skunigas to visiskai neakcentavo... tai manau cia gal nuo kunigo priklauso...

norejau paklausti del vardo svento is kur zinot kad vaiko vardas sventas ar ne? unsure.gif
Atsakyti
O sakykit, aš norėčiau savo mažiuko krikštotėvais matyti savo pusseserę ir pusbrolį (tetos vaikus) ar taip galima? Jai 17 metų ax.gif

Kauno Arkivyskupijos atsakymai dėl krikštynų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina123 @ 2012 02 26, 18:40)
norejau paklausti del vardo svento is kur zinot kad vaiko vardas sventas ar ne?  unsure.gif

Pasiskaityk čia http://www.viskaskri...t/sventi-vardai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 26 vasario 2012 - 18:48
Gali krikstyti visi, sulauke 16 metu.
Atsakyti