Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 14:14)
O i ta papuosimu kaina, kaip supratau, kedziu uzvalkalu neiskaiciuoja? Uz tai dar atskirai mokat?

Šiap tai 100 Lt kaina zmogui, man rodos yra normali. Mum irgi apie tiek gausis. Gal dar ir daugiau truputeli smile.gif

kedziu uzvalkalai iseina atskirai.bet su visko paskaiciavus su papuosimu su kedemis ir nuoma sales iki 24 iseina 95-100lt, nes dar iki galo menu nezinom. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 18:43)
Mielos mamos, o kiek gi Jums apytiksliai iseina pinigeliu skirti vienam asmeniui? T.y iskaiciuojant maista ir sales nuoma be alkoholio? Aisku suprantu, kad maistas maistui nelygus. Tarkim as nelabai tikiu, kad uz 60 Lt zmogui imanoma gauti kokybe. Nors tokiu vietu, kur siulo butent tokia kaina tikrai yra. Bet man tokie skaiciai atrodo itartini, bent jau Vilniaus kontekste.
Neseniai dalyvavau vienam jubiliejui, kur asmeniui buvo skaiciuojama 70 LT, be saldaus stalo ir alkoholio. Veiksmo vieta vyko vienam Vilniaus restoranu,(kuriam restorano vardo ne prie geriausiu ketinimu negaleciau suteikti), tad man iskart pasirode, jog kazkas cia netaip ir mano nuojauta 100% pasiteisino.
Situacija buvo graudi - maistas buvo visiskai be skonio, produktai pacios prasciausios kokybes. Salotu pagrinda sudarė salotu lapai, nes kitu ingridientu praktiskai jose nesimate. Net alyvoges atrode sugiuzusios. Tokios pasitaiko kai perki pacias pigiausias, skardinese:) Karstas, taip pat nesuzavejo. Karstam buvo troškintos krevetes, kurios veikiau buvo garnyro puosmena, o ne karstojo patiekalo sudedamoji dalis. Na, vienu zodziu, tas taupymas matesi visur: tiek patiekaluose, tiek serviravime. Nezinau, kaip Jums, bet man, tai jei issiruosiu i retorana, tai ir tikiuosi, kad bent serveteles tai jau medziagines bus. O blogiausiu atveju, tai bent geriausios kokybes popierines, kad vizualiai, net neatskirtum nuo medziaginiu, o cia ir velgi buvo pigiausios.
Tai stai si situacija man dar karteli irode, jog kaina ir kokybe yra neatsiejami dalykai.

sutinku kad kokia kaina tokia ir kokybe.
tai geriau nieko nedaryt, nei daryt byle kaip,nu bet cia mano nuomone
butu idomu suzinot koks cia toks restoranas,kad mes nepapultume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 16, 20:03)
kedziu uzvalkalai iseina atskirai.bet su visko paskaiciavus su papuosimu su kedemis ir nuoma sales iki 24 iseina 95-100lt, nes dar iki galo menu nezinom. ax.gif
Papildyta:

sutinku kad kokia kaina tokia ir kokybe.
tai geriau nieko nedaryt, nei daryt byle kaip,nu bet cia mano nuomone
butu idomu suzinot koks cia toks restoranas,kad mes nepapultume doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif .
O restoranas tai Barselona.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 19:11)
Pritariu drinks_cheers.gif .
O restoranas tai Barselona.

kaip keista blink.gif
Man Barselona vienas iš geresnių restoranų buvo blink.gif Nors aišku seniai lankiausi bet visuomet kokybe buvau patenkinta g.gif Įmantrųs patiekalai ne jokie ne lietuviški karbonadai unsure.gif Na bet matyt nusipelnė akmens į daržą jeigu jau pasišiukšlino g.gif

4u.gif
Atsakyti
o mes tai patys puosim sodyba, nezinau kaip gausis bet gal ka nors sumastysim, kazkaip nekyla moket uz papuosima daug pinigu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2012 02 16, 20:16)
kaip keista  blink.gif
Man Barselona vienas iš geresnių restoranų buvo  blink.gif  Nors aišku seniai lankiausi bet visuomet kokybe buvau patenkinta  g.gif  Įmantrųs patiekalai ne jokie ne lietuviški karbonadai  unsure.gif  Na bet matyt nusipelnė akmens į daržą jeigu jau pasišiukšlino  g.gif 

4u.gif

Turbut viso to priezastis yra neadekvati paslaugos kaina, kuri zenkliai riboja paslaugu kokybe. Zinoma rinka diktuoja, jog noredamas islikti turi teikti patrauklius pasiulymas, bet tik nekokybes saskaita. Nes galiausiai taupumas islenda.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 15:43)
Mielos mamos, o kiek gi Jums apytiksliai iseina pinigeliu skirti vienam asmeniui? T.y iskaiciuojant maista ir sales nuoma be alkoholio? Aisku suprantu, kad maistas maistui nelygus. Tarkim as nelabai tikiu, kad uz 60 Lt zmogui imanoma gauti kokybe. Nors tokiu vietu, kur siulo butent tokia kaina tikrai yra. Bet man tokie skaiciai atrodo itartini, bent jau Vilniaus kontekste.
Neseniai dalyvavau vienam jubiliejui, kur asmeniui buvo skaiciuojama 70 LT, be saldaus stalo ir alkoholio. Veiksmo vieta vyko vienam Vilniaus restoranu,(kuriam restorano vardo ne prie geriausiu ketinimu negaleciau suteikti), tad man iskart pasirode, jog kazkas cia netaip ir mano nuojauta 100% pasiteisino.
Situacija buvo graudi - maistas buvo visiskai be skonio, produktai pacios prasciausios kokybes. Salotu pagrinda sudarė salotu lapai, nes kitu ingridientu praktiskai jose nesimate. Net alyvoges atrode sugiuzusios. Tokios pasitaiko kai perki pacias pigiausias, skardinese:) Karstas, taip pat nesuzavejo. Karstam buvo troškintos krevetes, kurios veikiau buvo garnyro puosmena, o ne karstojo patiekalo sudedamoji dalis. Na, vienu zodziu, tas taupymas matesi visur: tiek patiekaluose, tiek serviravime. Nezinau, kaip Jums, bet man, tai jei issiruosiu i retorana, tai ir tikiuosi, kad bent serveteles tai jau medziagines bus. O blogiausiu atveju, tai bent geriausios kokybes popierines, kad vizualiai, net neatskirtum nuo medziaginiu, o cia ir velgi buvo pigiausios.
Tai stai si situacija man dar karteli irode, jog kaina ir kokybe yra neatsiejami dalykai.

na, mes dareme Siauliuose, "Puselej", tai viskas kainavo, jie gerai pamenu, 220 litu (100 padaviau rezervacijai).aisku, ispuosta nebuvo, nes mes tik pavalgyt norejom.visi uzsisakinejo kas ka norejo (iskaitant moterys sampano, o vyrukai - alaus), zmoniu buvo 10.porcijos buvo normalios, uzteko pavalgyti smile.gif tai manau labai pigiai issisukom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 21:34)
Turbut viso to priezastis yra neadekvati paslaugos kaina, kuri zenkliai riboja paslaugu kokybe. Zinoma rinka diktuoja, jog noredamas islikti turi teikti patrauklius pasiulymas, bet tik nekokybes saskaita. Nes galiausiai taupumas islenda.

sutinku gal jeigu uzsakysi uz 100lt asmeniui tai ir serviravimas ir valgiai tame restorane pasikeistu.
nes manes is kart paklause kaip noriu nes irgi gali uz 60lt padaryt,bet uz kokybe ir keki neatsako smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytukes, galvojam ir mes apie Krikstynas, tik vasara, bet kuo anksciau, tuo geriau pradet organizuot biggrin.gif Gal kas gali ir man atsiust prisijungimus prie fotki ir el.pasto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2012 02 17, 02:08)
Gal kas gali ir man atsiust prisijungimus prie fotki ir el.pasto
pagal šios temos pirmąją žinutę - slaptažodžių prašoma per a.ž.
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2012 02 15, 13:48)
....dar noriu surasti kur uzsakyti skanu ir grazu torta ir t.t.

Kiek esu bandžiusi, man skaniausi tortai Bijoloje. Vasaros sezonu pas juos braškinis tortas nerealus wub.gif
Be to, turi daug tortų pavyzdžių, gali ir pagal pageidavimus padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2012 02 18, 15:24)
pagal šios temos pirmąją žinutę - slaptažodžių prašoma per a.ž.

Atsiprasau kad sugaisau jusu laika 4u.gif
per ta laika butumet parasiusi slaptazodi man i az, na bet .... aciu ir uz tai 4u.gif
Atsakyti
rankos neatsiklijavo parašant taisyklių priminimą, turbūt neatsilijuos jos ir paprašant, pagal taisykles, slaptažodžių. gerbiant kitas planuonančias krikšto šventę.
bendros taisyklės taikomos visoms išskyrus išimtinius balioniukų atvejus?
user posted image
Atsakyti