QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 14:14)
O i ta papuosimu kaina, kaip supratau, kedziu uzvalkalu neiskaiciuoja? Uz tai dar atskirai mokat?
Šiap tai 100 Lt kaina zmogui, man rodos yra normali. Mum irgi apie tiek gausis. Gal dar ir daugiau truputeli
Šiap tai 100 Lt kaina zmogui, man rodos yra normali. Mum irgi apie tiek gausis. Gal dar ir daugiau truputeli
kedziu uzvalkalai iseina atskirai.bet su visko paskaiciavus su papuosimu su kedemis ir nuoma sales iki 24 iseina 95-100lt, nes dar iki galo menu nezinom.
Papildyta:
QUOTE(Dangė @ 2012 02 16, 18:43)
Mielos mamos, o kiek gi Jums apytiksliai iseina pinigeliu skirti vienam asmeniui? T.y iskaiciuojant maista ir sales nuoma be alkoholio? Aisku suprantu, kad maistas maistui nelygus. Tarkim as nelabai tikiu, kad uz 60 Lt zmogui imanoma gauti kokybe. Nors tokiu vietu, kur siulo butent tokia kaina tikrai yra. Bet man tokie skaiciai atrodo itartini, bent jau Vilniaus kontekste.
Neseniai dalyvavau vienam jubiliejui, kur asmeniui buvo skaiciuojama 70 LT, be saldaus stalo ir alkoholio. Veiksmo vieta vyko vienam Vilniaus restoranu,(kuriam restorano vardo ne prie geriausiu ketinimu negaleciau suteikti), tad man iskart pasirode, jog kazkas cia netaip ir mano nuojauta 100% pasiteisino.
Situacija buvo graudi - maistas buvo visiskai be skonio, produktai pacios prasciausios kokybes. Salotu pagrinda sudarė salotu lapai, nes kitu ingridientu praktiskai jose nesimate. Net alyvoges atrode sugiuzusios. Tokios pasitaiko kai perki pacias pigiausias, skardinese:) Karstas, taip pat nesuzavejo. Karstam buvo troškintos krevetes, kurios veikiau buvo garnyro puosmena, o ne karstojo patiekalo sudedamoji dalis. Na, vienu zodziu, tas taupymas matesi visur: tiek patiekaluose, tiek serviravime. Nezinau, kaip Jums, bet man, tai jei issiruosiu i retorana, tai ir tikiuosi, kad bent serveteles tai jau medziagines bus. O blogiausiu atveju, tai bent geriausios kokybes popierines, kad vizualiai, net neatskirtum nuo medziaginiu, o cia ir velgi buvo pigiausios.
Tai stai si situacija man dar karteli irode, jog kaina ir kokybe yra neatsiejami dalykai.
Neseniai dalyvavau vienam jubiliejui, kur asmeniui buvo skaiciuojama 70 LT, be saldaus stalo ir alkoholio. Veiksmo vieta vyko vienam Vilniaus restoranu,(kuriam restorano vardo ne prie geriausiu ketinimu negaleciau suteikti), tad man iskart pasirode, jog kazkas cia netaip ir mano nuojauta 100% pasiteisino.
Situacija buvo graudi - maistas buvo visiskai be skonio, produktai pacios prasciausios kokybes. Salotu pagrinda sudarė salotu lapai, nes kitu ingridientu praktiskai jose nesimate. Net alyvoges atrode sugiuzusios. Tokios pasitaiko kai perki pacias pigiausias, skardinese:) Karstas, taip pat nesuzavejo. Karstam buvo troškintos krevetes, kurios veikiau buvo garnyro puosmena, o ne karstojo patiekalo sudedamoji dalis. Na, vienu zodziu, tas taupymas matesi visur: tiek patiekaluose, tiek serviravime. Nezinau, kaip Jums, bet man, tai jei issiruosiu i retorana, tai ir tikiuosi, kad bent serveteles tai jau medziagines bus. O blogiausiu atveju, tai bent geriausios kokybes popierines, kad vizualiai, net neatskirtum nuo medziaginiu, o cia ir velgi buvo pigiausios.
Tai stai si situacija man dar karteli irode, jog kaina ir kokybe yra neatsiejami dalykai.
sutinku kad kokia kaina tokia ir kokybe.
tai geriau nieko nedaryt, nei daryt byle kaip,nu bet cia mano nuomone
butu idomu suzinot koks cia toks restoranas,kad mes nepapultume