QUOTE(renatyte.r @ 2012 02 14, 10:34)
Labas rytas, norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų malonių krikštynų organizavimo darbų Mes dar konkrečios datos neturime, bet planuojame krikštyti vasarą.
Aš kaip tik vakar apie tai galvojau, peržiūrėjau megztus drabužėlius, bet padariau išvadą, kad mergaitėms galima gražiai padaryti, o berniukiški megzti drabužėliai man nesižiūri. Lininių nelabai noriu, galvoju klasikinį kostiumą nupirkti Vienoje parduotuvėje klausiau, sakė neskubėti, nes prieš krikštynų sezona jie atsiveža daugiau modeliukų.
Aš kaip tik vakar apie tai galvojau, peržiūrėjau megztus drabužėlius, bet padariau išvadą, kad mergaitėms galima gražiai padaryti, o berniukiški megzti drabužėliai man nesižiūri. Lininių nelabai noriu, galvoju klasikinį kostiumą nupirkti Vienoje parduotuvėje klausiau, sakė neskubėti, nes prieš krikštynų sezona jie atsiveža daugiau modeliukų.
Man taip pat megzti drabuzeliai berniukai tai kazkaip nelabai ziurisi. As tai galvoju apie lininius, man jie labai grazus, ypac berniukui, o dar ir prie musu sventes temos tiks:D
Ir siaip vasara, ypac jei bus silta, tai linas labai gera iseitis.
As tai zadu drabuzelius siutis, bet kai pasiskambinau, tai sake uztenka pries pusantro menesio uzsisakyti. Aisku iki paskutiniuju savaiciu netempt, nes po to daug darbo turi. O ir paaugs gi vaikelis, tad dar tikrai ankstoka.
As tai sau susirasiau prioritetiniu darbu sarasa,kad butu lengviau viska susiziuret:
Krikstateviu parinkimas ir rimtasis pokalbis su jais:)
Vieta, kur svest
Fotografas
Muzikantai
Kvietimai (ju darymas ir likus menesiui iki kriksto issiuntimas)
Programa
Baznycia, tai pat domejaus, sake, kad pries kelis menesius uztenka uzsirasyti
Rubeliai vaikeliui
Rubeliai man
Tortas
Ir kitos smulkenos: alk. gerimai, dovaneles sveciam, vizitas i kirpykla ir kt.
Atrodo, tiek buvau susizymejus!
Pas mane kol kas viskas vyksta pagal plana: krikstatevius turim, vieta taip pat uzsirezervavom, su fotografe taremes del pasimatymo, muzikantus jau beveik turim. Viso kito dar ne.