Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(renatyte.r @ 2012 02 14, 10:34)
Labas rytas, norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų malonių krikštynų organizavimo darbų  wub.gif Mes dar konkrečios datos neturime, bet planuojame krikštyti vasarą.
Aš kaip tik vakar apie tai galvojau, peržiūrėjau megztus drabužėlius, bet padariau išvadą, kad mergaitėms galima gražiai padaryti, o berniukiški megzti drabužėliai man nesižiūri. Lininių nelabai noriu, galvoju klasikinį kostiumą nupirkti  g.gif Vienoje parduotuvėje klausiau, sakė neskubėti, nes prieš krikštynų sezona jie atsiveža daugiau modeliukų.

Man taip pat megzti drabuzeliai berniukai tai kazkaip nelabai ziurisi. As tai galvoju apie lininius, man jie labai grazus, ypac berniukui, o dar ir prie musu sventes temos tiks:D
Ir siaip vasara, ypac jei bus silta, tai linas labai gera iseitis.
As tai zadu drabuzelius siutis, bet kai pasiskambinau, tai sake uztenka pries pusantro menesio uzsisakyti. Aisku iki paskutiniuju savaiciu netempt, nes po to daug darbo turi. O ir paaugs gi vaikelis, tad dar tikrai ankstoka.

As tai sau susirasiau prioritetiniu darbu sarasa,kad butu lengviau viska susiziuret:

Krikstateviu parinkimas ir rimtasis pokalbis su jais:)
Vieta, kur svest
Fotografas
Muzikantai
Kvietimai (ju darymas ir likus menesiui iki kriksto issiuntimas)
Programa
Baznycia, tai pat domejaus, sake, kad pries kelis menesius uztenka uzsirasyti
Rubeliai vaikeliui
Rubeliai man
Tortas
Ir kitos smulkenos: alk. gerimai, dovaneles sveciam, vizitas i kirpykla ir kt.

Atrodo, tiek buvau susizymejus!

Pas mane kol kas viskas vyksta pagal plana: krikstatevius turim, vieta taip pat uzsirezervavom, su fotografe taremes del pasimatymo, muzikantus jau beveik turim. Viso kito dar ne.

Atsakyti
mano planas panasus i tavo smile.gif
kriksto tevus turim,su mama jau ir sutarem,liko pasikalbet su kriksto tevu,laukiam svieciuose tada ir pasakysim biggrin.gif ,man rodos jis labai apsidziaugs nes dar neturi nei vieno.
sale irgi jau uzsakyta,suderintas papuosimas.
fotografas jau irgi uzsakytas,nors ir nelabai turi laiko, bet sake kad jei ka tai zmona atvaziuos,dabar jo laukiam kada atviks fotosesijai pakvietimams ir salei irgi parodele darysim per svente 4u.gif
tortas jau aptartas kavinei uzsakysim nes jie ten pat uzsako ir dar pigiauiseina negu tiesiogiai,o ir rupintis man nereikia smile.gif
muzikantus turim,nors norejam kad drauge padainuotu,nes Katazina ta kur dabar su zvonkumi musu pazistama tikrai ispudingai dainuoja, bet gaila uzimta, jei tik pasiseks tai vakare atvaziuos,tai turim kaimyna pradedantysis, mums irgi nemokamai pagros,bet ir taip nedaug ima, tai bus jis.
dabar jau renku pakvietimams visa medziaga ir pradesiu daryt.
po to liks svieciams dovaneles,stalo korteles,apranga,baznycia ir visa kita doh.gif
oj kiek dar visko,na bet ir laiko dar turiu
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 14, 17:20)
mano planas panasus i tavo smile.gif
kriksto tevus turim,su mama jau ir sutarem,liko pasikalbet su kriksto tevu,laukiam svieciuose tada ir pasakysim biggrin.gif ,man rodos jis labai apsidziaugs nes dar neturi nei vieno.
sale irgi jau uzsakyta,suderintas papuosimas.
fotografas jau irgi uzsakytas,nors ir nelabai turi laiko, bet sake kad jei ka tai zmona atvaziuos,dabar jo laukiam kada atviks fotosesijai pakvietimams ir salei irgi parodele darysim per svente 4u.gif
tortas jau aptartas kavinei uzsakysim nes jie ten pat uzsako ir dar pigiauiseina negu tiesiogiai,o ir rupintis man nereikia smile.gif
muzikantus turim,nors norejam kad drauge padainuotu,nes Katazina ta kur dabar su zvonkumi musu pazistama tikrai ispudingai dainuoja, bet gaila uzimta, jei tik pasiseks tai vakare atvaziuos,tai turim kaimyna pradedantysis, mums irgi nemokamai pagros,bet ir taip nedaug ima, tai bus jis.
dabar jau renku pakvietimams visa medziaga ir pradesiu daryt.
po to liks svieciams dovaneles,stalo korteles,apranga,baznycia ir visa kita doh.gif
oj kiek dar visko,na bet ir laiko dar turiu

Jus jau anksciau esat rasiusi del papuosimu ir ju kainos. O as norejau paklausiti,kas i ta kaina ieina? Pvz. kiek puoksčiu ir t.t.
Pati ketinu kita savaite tartis del papuosimo, tai butu labai idomu suzinoti Jusu patirti siuo klausimu. Noriu zinoti, ko galima tiketis. Jei galite pakomentuokite, ka gausite uz 400 Lt?
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 02 14, 19:01)
Jus jau anksciau esat rasiusi del papuosimu ir ju kainos. O as norejau paklausiti,kas i ta kaina ieina? Pvz. kiek puoksčiu ir t.t.
Pati ketinu kita savaite tartis del papuosimo, tai butu labai idomu suzinoti Jusu patirti siuo klausimu. Noriu zinoti, ko galima tiketis. Jei galite pakomentuokite, ka gausite uz 400 Lt?

na toks ten ir papuosimas,kaina galutine yra 380lt,i tai ieina papuosimas stalo:kiekvienam zmogui po gyva rozyte kuri bus padeta prie serveteles,kuri gules ant lekstutes,prie lekstes bus dar viena servetele kuri bus perrista tokiu paciu kaspinu kaip ant kedziu,ant kiekvieno stalo bus zvakydes po 5 zvakes,tokios spalvos kaip kaspinai,
vaisiai ant saldaus stalo irgi puosia gyvomis gelemis
lyg tai viskas,jeigu noriu puoksciu tai reikia damoket,as is kar galvojau kad gal uzsakit bet po to pagalvojau kad tegul buna zvakes,romantika wub.gif .o geliu gal kas nors padovanos tai ir bus puosnu,noriu kad ne butu per daug,kaip ziuriejau nuotraukas tai tos kedes,stalai,serveteliu ir uztenka,graziai atrodo, na bent jau man. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, atejo metas mano berniuko krikstynu organizavimui:) jau daug ka padariau, o kiek dar liko....ohoho.... mes is kauno, tad krisktynas nutarem svesti sodyboje link kaisiadoriu, tai manau svarbiausias darbas padarytas:) dar uzsakiau mazyliui krikstynu apeigas rumsiskese ir susitariau su kunigeliu del visko. su zaliaruta.lt susitariau del krikstynu laikrastuko, bet vis dar ieskau muzikantu, del fotografo nezn ka daryt...? seip vyras nori pirkti profesonalu fotoaprata, bet man si ideja nepatinka....o 500 tikrai gaila moketi uz valandos fotosesija....reikia sugalvoti vakarui zaidimu, pramogu, ka rengtis, berniukui nuziurejau kostiuma per ebay, nes lininiai rubeliai man kazkaip nesiziuri....dar noriu surasti kur uzsakyti skanu ir grazu torta ir t.t. gaila bet viska suorganizuoti teks man vienai, nes kriksto mama siuo metu po operacijos ir pati turi simtus rupesciu, tai pasizadejau kad jai del krikstynu nereikes rupintis viskas bus padaryta....tai jei kas kokiu ideju turit, rasykit, labai man padesit:)
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 15, 15:25)
na toks ten ir papuosimas,kaina galutine yra 380lt,i tai ieina papuosimas stalo:kiekvienam zmogui po gyva rozyte kuri bus padeta prie serveteles,kuri gules ant lekstutes,prie lekstes bus dar viena servetele kuri bus perrista tokiu paciu kaspinu kaip ant kedziu,ant kiekvieno stalo bus zvakydes po 5 zvakes,tokios spalvos kaip kaspinai,
lyg tai viskas,jeigu noriu puoksciu tai reikia damoket,as is kar galvojau kad gal uzsakit bet po to pagalvojau kad tegul buna zvakes,romantika wub.gif .o geliu gal kas nors padovanos tai ir bus puosnu,noriu kad ne butu per daug,kaip ziuriejau nuotraukas tai tos kedes,stalai,serveteliu ir uztenka,graziai atrodo, na bent jau man. 4u.gif

Dekoju uz atsakyma. Tik nelabai supratai del zvakiu, nejaugi zvakes ir zvakides skaiciuoja prie papuosimu? Mano galva tai cia jau prie serviravimo turetu priklausyti, kaip ir staltiese.
Mums tai ir zvakes ir zvakides ir net takelius, jei pageidaujame, ant stalu, pasiule nemokamai. O takeliu spalva dar ir rinktis is keliu galejome.
O siaip tai grazi ideja kiekviamam prie serveteles po gele, mes per savo vestuves taip darem. Tik ne kiekvienam sveciui, o tik damom. Na cia jau taupumo sumetimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 02 15, 16:46)
Dekoju uz atsakyma. Tik nelabai supratai del zvakiu, nejaugi zvakes ir zvakides skaiciuoja prie papuosimu? Mano galva tai cia jau prie serviravimo turetu priklausyti, kaip ir staltiese.
Mums tai ir zvakes ir zvakides ir net takelius, jei pageidaujame, ant stalu, pasiule nemokamai. O takeliu spalva dar ir rinktis is keliu galejome.
O siaip tai grazi ideja kiekviamam prie serveteles po gele, mes per savo vestuves taip darem. Tik ne kiekvienam sveciui, o tik damom. Na cia jau taupumo sumetimais biggrin.gif

taip siai visose restoranose iejna i kaina zvakes, bet cia renka tokia pat spalva kaip kaspinu,nu nezinau ziuresim kaip ten bus su tuo papuosimu,sakiaiu jau ,kad nuotraukose graziai atrodo, o ka tiksliai bus pamatysiu per baliu, nes zadet visi moka, o realybej buna kitaip ax.gif ,bet atsiliepimai api si restorana yrageri tai ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 15, 14:25)

ir uz tai ima papildomai 380 lt? Kosmaras wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2012 02 16, 00:12)
ir uz tai ima papildomai 380 lt? Kosmaras wacko.gif

nu taip kosmaras, bet cia skaitosi vienas is geriausiu restoranu Vilniuje,tai paziuresim kaip ten bus, nes jie ir nuomoa uz sale ima 600lt.bet kai paskaiciavo su visko tai man mazdaug iseina iki 100lt zmogui,tai gana normali kaina, nes kiek domiejausi tai visur mazdaug apie 100lt ir be jokiu kedziu papuosimu ir viso kito.
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2012 02 15, 15:48)
seip vyras nori pirkti profesonalu fotoaprata, bet man si ideja nepatinka....o 500 tikrai gaila moketi uz valandos fotosesija...

Tikrai neverta fotografuoti patiems, nes vyro nebus nuotraukose. Pas mus per Krikštynas dirbo du fotografai (vyras ir žmona), laiko užteko ir jau nusibodo paskui "dirbti" biggrin.gif Sumokėjome 300Lt Esame labai patenkinti, kad turime nuostabių nuotraukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 16, 01:03)
nu taip kosmaras, bet cia skaitosi vienas is geriausiu restoranu Vilniuje,tai paziuresim kaip ten bus, nes jie ir nuomoa uz sale ima 600lt.bet kai paskaiciavo su visko tai man mazdaug iseina iki 100lt zmogui,tai gana normali kaina, nes kiek domiejausi tai visur mazdaug apie 100lt ir be jokiu kedziu papuosimu ir viso kito.

O i ta papuosimu kaina, kaip supratau, kedziu uzvalkalu neiskaiciuoja? Uz tai dar atskirai mokat?

Šiap tai 100 Lt kaina zmogui, man rodos yra normali. Mum irgi apie tiek gausis. Gal dar ir daugiau truputeli smile.gif
Atsakyti
Mielos mamos, o kiek gi Jums apytiksliai iseina pinigeliu skirti vienam asmeniui? T.y iskaiciuojant maista ir sales nuoma be alkoholio? Aisku suprantu, kad maistas maistui nelygus. Tarkim as nelabai tikiu, kad uz 60 Lt zmogui imanoma gauti kokybe. Nors tokiu vietu, kur siulo butent tokia kaina tikrai yra. Bet man tokie skaiciai atrodo itartini, bent jau Vilniaus kontekste.
Neseniai dalyvavau vienam jubiliejui, kur asmeniui buvo skaiciuojama 70 LT, be saldaus stalo ir alkoholio. Veiksmo vieta vyko vienam Vilniaus restoranu,(kuriam restorano vardo ne prie geriausiu ketinimu negaleciau suteikti), tad man iskart pasirode, jog kazkas cia netaip ir mano nuojauta 100% pasiteisino.
Situacija buvo graudi - maistas buvo visiskai be skonio, produktai pacios prasciausios kokybes. Salotu pagrinda sudarė salotu lapai, nes kitu ingridientu praktiskai jose nesimate. Net alyvoges atrode sugiuzusios. Tokios pasitaiko kai perki pacias pigiausias, skardinese:) Karstas, taip pat nesuzavejo. Karstam buvo troškintos krevetes, kurios veikiau buvo garnyro puosmena, o ne karstojo patiekalo sudedamoji dalis. Na, vienu zodziu, tas taupymas matesi visur: tiek patiekaluose, tiek serviravime. Nezinau, kaip Jums, bet man, tai jei issiruosiu i retorana, tai ir tikiuosi, kad bent serveteles tai jau medziagines bus. O blogiausiu atveju, tai bent geriausios kokybes popierines, kad vizualiai, net neatskirtum nuo medziaginiu, o cia ir velgi buvo pigiausios.
Tai stai si situacija man dar karteli irode, jog kaina ir kokybe yra neatsiejami dalykai.
Atsakyti