[quote=aguska,2012 02 08, 19:50]
labukas!
vtik turim apsisprest ar darisim bendra stala ar sodinsim po 10 grupelem,noriu atskiru stalu,bet pasake kad valgio reikia daugiau tai paskaiciuos ir tada nuspresim
Mano manymu, graziau atrodo atskiri staliukai, taip lengviau zmones pagal interesus ar amziaus grupes susodinti. As pasisakau uz svente su atskirais staliukais. Tik nelabai suprantu, kodel Jums sake, kad maisto reiks daugiau? Koks skirtumas, ar prie vieno stalo 30 asmenu, ar iskaidytas saicius prie kiekvienio staliuko, juk mokate uz zmogu?
Pas mus siai dienai turetu dalyvauti 32 sveciai, tad man pasiule 4 staliukus, kurie stoves lauke

Del sito labai labai dziaugiuos. Ir dar pas mus maistas bus ne ant kiekvieno staliuko, o ant atskiro svedisko stalo.
Sveciai gales pasirinkti sau patinkancius patiekalus ir prisest prie savo staliuko, tik karstas patiekalas bus patiekatas kiekvienam. Tad taip labiau issiryskins stalu papuosimai ir visas stalo serviravimas. Ant stalo tiktai bus vanduo, na ir zinoma, zvakes, geles ir kiti sventes atributai. Man asmeniskai tai graziau, kai stalas nera apkraunamas maistu. Tada past stalas buna labai grazus.
Taip pat dar atskirai bus uzkandziu stalas( prie vyno ir alaus), kad rinkdamiesi sveciai galetu pasivaisinti, o mes tuo tarpu pasimaitinti ir pasifotografuoti ir saldus stalas taip pat bus atskirai:D
O dar man pasiule pastatyti molberta su sveciu susodinimo planu, tai man labai grazi ideja pasirode, tai ir Jums mamos giriuos, gal kuri pritaikys ir savo sventei. Tikrai labai graziai atrodo

.