Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(ausra0198 @ 2012 02 02, 20:35)
pasistengsiu trumpai  smile.gif pirmiausia tai noriu paminet, kad buvo ir baznytine santuoka ir krikstas, tai stengiausi siek tiek suderint abu nors akcentavom kriksta. pirmiausia prie baznycios po visu ceremoniju, leidom balionus su palinkejimais, buvo biski chaosas, tai manau sita reikala geriau butu daryt jau uz baznycios ribu kai biski emocijos nurims  biggrin.gif  vakarine dali pradejom kaip ir priklauso mociutes palaike vaika virs vaisiu stalo, kad gyvenimas butu sotus smile.gif skaitem naujagimio monologa apie pirmas dienas su tevais, buvo daug juoko visiem, tada uzduotys mociutem ir diedukam, dovanu teikimas, isdalinom laikrastuka krikstuka, kuriame veliau sveciai ieskojo atsakymu i viktorinos klausimus po to visi rase i padarytas korteles apie busima profesija. tas korteles sudejom i krikstateviu palikimo deze  smile.gif tiesa, dar kaip priklauso buvo pasizadejimai tevam, seneliam. viska darem su pertraukelem vaisem ir sokiam, tai visa programa truko iki 23 valandos (pats tas manau). kiek girdejau atsiliepimu tiek tevam tiek sveciam viskas patiko  smile.gif

tikra saunole, thumbup.gif as irgi kazka galvuoju kazka panasaus darit.sakykit kaip mazdaug tas monologas turi atrodyt, gal butu galima pavyzdeliu gaut, nors paskaitimui kad orientacija turiet apie ka rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 02, 17:02)
sakykit kaip mazdaug tas monologas turi atrodyt, gal butu galima pavyzdeliu gaut, nors paskaitimui kad orientacija turiet apie ka rasyt blush2.gif

gal apie sita kalbama

NAUJAGIMIO MONOLOGAS
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Nakti rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Taip manęs nemyli, kad apsidirbusiam vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuka burnon kiša. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta...
APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.
Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažkas yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.
O čia kas per veidas apsimiegojęs išlindo? Koks, po galais, „Valgyt jis nori"??? Šlapia man!
Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję veidai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas cia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersa pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...
Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersa reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė.
Ėėėė... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ka ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Valgyt noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsidirbo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersa nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O valgyt kaip norisi, vaje tau... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris kvailas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Kažko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas, kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas kvailesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr... "
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 02, 19:23)
gal apie sita kalbama

NAUJAGIMIO MONOLOGAS
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?!

[I]

aha apie sita smile.gif
Atsakyti
[quote=egzotikaa,2012 02 02, 21:23]
gal apie sita kalbama

NAUJAGIMIO MONOLOGAS
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui...

Aciu labai,pagelbejot, 4u.gif galiesiu padirbiet, nes man reikia kazko panasaus lenku kalba, tai jau nors turesiu is ko pasiziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 01, 19:57)
nu mes tai nenorim taip ilgai laukt,musu seimoje pagal senas tradicijas vaikus krikstija netrukus po gymdymo, mes si karta ir taip ilgai lauksim, nes dukryte gyme lapkryti, o krikstynas nusimato liepos, blogiausiu atveju rugpjuti,ir tai ilgai laikysi nuodemej, o ir vasara kol neatsvesim krikstynu tai ir prie juros nevaziuosim, visdelto jau ilgesnis kelias verysad.gif
oj kad greiciau jau man atsakytu ar sutiks buti  mums kristomama vyro puske, nes jau pradejau nervuotis doh.gif ,kad tik viska suspet

tikrai suspesi biggrin.gif juk liepos menuo labai toli as geguze planuoju krikstyt ir tik pradedu mastyti kaip cia ka cia smile.gif
o jusu tradicijos krikstyt maza vaika tikrai grazios thumbup.gif labai grazu is jusu puses kad laikotes seimos tradiciju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2012 02 03, 19:24)
tikrai suspesi  biggrin.gif  juk liepos menuo labai toli as geguze planuoju krikstyt ir tik pradedu mastyti kaip cia ka cia  smile.gif
o jusu tradicijos krikstyt maza vaika tikrai grazios  thumbup.gif  labai grazu is jusu puses kad laikotes seimos tradiciju  thumbup.gif

aciu labai, bet si karta jau busim gana dideli,nes jau siandien paskiriem data, tai krikstisim rugpjucio 12, o diena pries tai sukaks mums 9 menesiai, tai mano mamai jau nelabai patiko kad taip ilgai lauksim, bet turim priezasti, lauksim kol pagimdis kriksto mama, o jos gymdimo terminas mazdaug liepos pabaigoje.
siandien jau uzsakiau kavine,reikia tik uzstata nuvezt, reikalai pajudejo pirmin biggrin.gif
nu taip dar turim daug dar laiko, bet pas mus ir krikstinos dideles apie 65 zmoniu doh.gif , dar vaikai ir cia skaitosi artimiausi, pas kurios visada mus kviecia, na pirma kai krikstijom tai buvo 58. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 03, 19:55)
nu taip dar turim daug dar laiko, bet pas mus ir krikstinos dideles apie 65 zmoniu doh.gif , dar vaikai ir cia skaitosi artimiausi, pas kurios visada mus kviecia, na pirma kai krikstijom tai buvo 58. blush2.gif

Oho kiek zmoniu blink.gif Pas mus bus 14. Nematau prasmes kviesti draugus ar tolimesnius giminaicius nei tevai, broliai, seserys ir seneliai ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 03 vasario 2012 - 19:46
Sveiki,
Semiuosi ir aš iš jūsų gražių idėjų krikštynoms, tik turbūt aš daugiausiai laiko turiu iki jų lotuliukas.gif nes planuoju rugsėjo 22d krikštyti ir tuo pačiu savo jubilieju atšvęst blush2.gif . Nenoriu labai ilgos programos, tai skaitinėju čia ir ieškau kažko įdomaus ir linksmo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 02 03, 19:55)
aciu labai, bet si karta jau busim gana dideli,nes jau siandien paskiriem data, tai krikstisim rugpjucio 12, o diena pries tai sukaks mums 9 menesiai, tai mano mamai jau nelabai patiko kad taip ilgai lauksim, bet turim priezasti, lauksim kol pagimdis kriksto mama, o jos gymdimo terminas mazdaug liepos pabaigoje.
siandien jau uzsakiau kavine,reikia tik uzstata nuvezt, reikalai pajudejo pirmin biggrin.gif

oho biggrin.gif balius bus kaip vestuves thumbup.gif tai jau fiesta nusimato kaip reikalas thumbup.gif
nu saunuole jusu busima vaikucio kriksto mama kad taip greit po gimdymo sutiko vaikuti pakrikstyti 4u.gif
as irgi norejau savo berniuka tokio amziaus krikstyti alia teko laukt tai va gausis kad jau beveik 2 metu krikstysim. mano mama irgi nelabai patenkinta kad toki dideli krikstysim sako reikes po baznycia lakstyt ir vaikas gaudyt lotuliukas.gif alia ka padarysi kai noras yra butent ta kriksto mama tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2012 02 05, 21:44)
oho  biggrin.gif  balius bus kaip vestuves  thumbup.gif  tai jau fiesta nusimato kaip reikalas  thumbup.gif
nu saunuole jusu busima vaikucio kriksto mama kad taip greit po gimdymo sutiko vaikuti pakrikstyti 4u.gif
as irgi norejau savo berniuka tokio amziaus krikstyti alia teko laukt tai va gausis kad jau beveik 2 metu krikstysim. mano mama irgi nelabai patenkinta kad toki dideli krikstysim sako reikes po baznycia lakstyt ir vaikas gaudyt  lotuliukas.gif alia ka padarysi kai noras yra butent ta kriksto mama tureti  smile.gif

sutinku ir tai svarbiausia nes po to krikstateviu nepakeisi, o tai yra svarbiausia, geriau palaukt.nieko, nenusiteik kad reikes begioti, gal bus ramus smile.gif
taip svente nusimato didele,bet kada susirinksi su seima jeigu ne per svente,tik laidotuvese,tai geriau jau per svente.
o ir niekas nezino kaip bus su vestuvem, o ir pirmam padarem dideles krikstinas, tai ir norim kad butu ligibe. ax.gif
nu dievas gal musu finansu taip greitai neapkarpis ir sugiebesim suplanota svente igyvendint 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas matet kur galima nebrangiai nusipirkti balioniu siauliuose vienspalviu?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 02 06, 16:11)
sveikos, gal kas matet kur galima nebrangiai nusipirkti balioniu siauliuose vienspalviu?

Akropoly turetu but balionai
Atsakyti