Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Raselija @ 2012 01 31, 20:43)
na, mes kriksto tevus rinkome taip: as rinkau kriksto mama, o musu tetis rinko kriksto teti.abu isrinkome geriausius draugus.ziurejome kad butu nesusituoke, nes skyrybu atveju dazniausiai buna taip, kad vienas is kriksto teveliu vaika uzmirsta (lieka tas su kuriuo daugiausiai sueinama).kalbu is patirties, nes mano kriksto tevai buvo susituoke, veliau issiskyre, o as savo kriksto teti zinau tik is krikstynu nuotrauku, daugiau jo nesu macius gyvenime nei karto, tai jau 26 meta kazkur  verysad.gif

QUOTE(justejan @ 2012 01 31, 22:07)
mes ir taip rinkom

Oi nuraminot.
Mano kriksto tevai buvo pavyzdys, kaip reikia graziai ir ilgai gyventi kartu. Niekada nepamirsdavo savo kriksto dukros. Tokiu kriksto tevu noreciau savo vaikui ax.gif Apie skyrybas nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
o mes rinkomes mano pussesere ir pusbroli smile.gif labai patenkinti kad jie sutiko smile.gif
Atsakyti
mane vyras durne isvadino, kad taip anksti pradejau galvot apie tas krikstynas, bet zinot ka blink.gif jau panikuoju blink.gif nes jau susisiekiau nebe su 10, o gal daugiau fotografu, ir visi yra uzsieme vestuvemis vasara doh.gif i ka dabar daryt? is kur vilniuj fotografa paraut? doh.gif blogiausia, kad planuoti krikstynas galim tik du savaitgalius liepos 21 arba 28 diena, nes tik tada mano tevai bus LT verysad.gif
gal kazkas turit kokiu rekomendaciju del fotografo vilniuje? ar aplink vilniu g.gif neisivaizduoju ka daryt... gal koks maziau zinomas fotografas nebutu toks uzgruzintas tom vestuvem doh.gif bet is kur ji gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 02 01, 14:55)
mane vyras durne isvadino, kad taip anksti pradejau galvot apie tas krikstynas, bet zinot ka  blink.gif  jau panikuoju  blink.gif  nes jau susisiekiau nebe su 10, o gal daugiau fotografu, ir visi yra uzsieme vestuvemis vasara  doh.gif  i ka dabar daryt? is kur vilniuj fotografa paraut?  doh.gif  blogiausia, kad planuoti krikstynas galim tik du savaitgalius liepos 21 arba 28 diena, nes tik tada mano tevai bus LT  verysad.gif
gal kazkas turit kokiu rekomendaciju del fotografo vilniuje? ar aplink vilniu  g.gif  neisivaizduoju ka daryt... gal koks maziau zinomas fotografas nebutu toks uzgruzintas tom vestuvem  doh.gif bet is kur ji gaut  g.gif

Mūsų draugai pas šią merginą fotografavosi.. Labai atsakingai dirba panelė ir foto wub.gif

http://www.aguonafoto.lt/
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 02 01, 15:55)
ar aplink vilniu  g.gif  neisivaizduoju ka daryt... gal koks maziau zinomas fotografas nebutu toks uzgruzintas tom vestuvem  doh.gif bet is kur ji gaut  g.gif

http://sirdies.fotografijos.com/ jie Utenoje, bet į Vilnių, manau, ne problema nuvažiuoti smile.gif
Atsakyti
[quote=Raselija,2012 01 31, 02:10]
sveikos mamos 4u.gif jungiuosi ir as i jusu bury mirksiukas.gif nes savo angeliuka ketinam krikstyti geguzes pabaigoj dar tiksliai nenusprendem kuri savaitgali nes reikes derintis prie busimo kriksto tevelio nes ji dirba uzsienyje.
kriskto tevelius mes jau issirinke laaabai senai kai tik sunus gime biggrin.gif jais bus mano sesuo su vyru smile.gif nes mes krikstyjom ju mergaite tai jie dabar krisktys musu berniuka lotuliukas.gif
pasiziurejau Raselijos krikstynu foto thumbup.gif suuuuper suuuper nuotraukos, nerealiai grazu wub.gif
labai tikiuosi kad ir musu krikstynos bus tokios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aguska @ 2012 01 28, 16:43)
taip gali buti viena kriksto mama, arba viena kriksto tetis.
mes tai dar neapsisprendem,bet turbut lauksim kol pagimdis musu norima kriksto mama,tik va gaila reikia ilgai laukt,o nelabai noriu taip ilgai laikit nekrikstita, g.gif viena zinau kad turiu apsisprest jau sia savaite, doh.gif kad galieciau kazka jau planuot

mano situacija buvo tokia pati mirksiukas.gif as irgi laukiau kol mano vaikucio kriksto mama pagimdys todel krikstynos nusikele visiems metams...ir nieko..visai gerai gausis vaikas jau vaiksto tai galvoju nebus toks irzlus ir pyktas nuo viso sventes surmulio ax.gif juk visvien svente tesis visa diena iki velaus vakaro.
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2012 02 01, 17:52)
mano situacija buvo tokia pati  mirksiukas.gif  as irgi laukiau kol mano vaikucio kriksto mama pagimdys todel krikstynos nusikele visiems metams...ir nieko..visai gerai gausis vaikas jau vaiksto tai galvoju nebus toks irzlus ir pyktas nuo viso sventes surmulio  ax.gif juk visvien svente tesis visa diena iki velaus vakaro.

nu mes tai nenorim taip ilgai laukt,musu seimoje pagal senas tradicijas vaikus krikstija netrukus po gymdymo, mes si karta ir taip ilgai lauksim, nes dukryte gyme lapkryti, o krikstynas nusimato liepos, blogiausiu atveju rugpjuti,ir tai ilgai laikysi nuodemej, o ir vasara kol neatsvesim krikstynu tai ir prie juros nevaziuosim, visdelto jau ilgesnis kelias verysad.gif
oj kad greiciau jau man atsakytu ar sutiks buti mums kristomama vyro puske, nes jau pradejau nervuotis doh.gif ,kad tik viska suspet
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 02 01, 15:55)

gal kazkas turit kokiu rekomendaciju del fotografo vilniuje? ar aplink vilniu  g.gif  neisivaizduoju ka daryt... gal koks maziau zinomas fotografas nebutu toks uzgruzintas tom vestuvem  doh.gif bet is kur ji gaut  g.gif

Sveika,

As taip pat siuo metu sprendziu fotografo dilema. Man patinkantys fotografai yra:
www.fotopastele.lt - tikrai grazus darbai (daremes pas juos seimos fotosesija), bet brangoki 4u.gif ,
www.juste-boreikaite.com - labai maloniai bendrauja, panasus i fotopastele stilius.
www.jurgitosdizainas.lt/galery.php?path=fotografija - labai savitas stilius

Tai stai dabar ir sprendziu klausima, kuriuos gi rinktis g.gif
Tikiuosi, kad ir Jums mano nuorodos bus naudingos ir gal pades issprest fotografo galvosuki biggrin.gif

Atsakyti
sveikos, ruosiamas ir mes savo maziaus krikstynoms, svente planuojam geguzes 12 smile.gif rugseji buvau krikstamote, paruosiau visa vakaro programa, o dabar net nezinau nuo ko pradet doh.gif skaitau supermamu forumus, gal pavyks pasisemti isminties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra0198 @ 2012 02 02, 12:40)
rugseji buvau krikstamote, paruosiau visa vakaro programa

Papasakok, kokia programa buvai paruosus g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2012 02 01, 14:55)
mane vyras durne isvadino, kad taip anksti pradejau galvot apie tas krikstynas, bet zinot ka  blink.gif  jau panikuoju  blink.gif  nes jau susisiekiau nebe su 10, o gal daugiau fotografu, ir visi yra uzsieme vestuvemis vasara  doh.gif  i ka dabar daryt? is kur vilniuj fotografa paraut?  doh.gif  blogiausia, kad planuoti krikstynas galim tik du savaitgalius liepos 21 arba 28 diena, nes tik tada mano tevai bus LT  verysad.gif

musu svente iamzino sita fotografe smile.gif Labai rekomenduoju, nuotraukos labai fainos, ir kaina faina smile.gif mes ir kaledine fotosesija pas ja daremes...

http://iseik.ezo.lt/pradzia/
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 02 02, 13:34)
Papasakok, kokia programa buvai paruosus  g.gif

pasistengsiu trumpai smile.gif pirmiausia tai noriu paminet, kad buvo ir baznytine santuoka ir krikstas, tai stengiausi siek tiek suderint abu nors akcentavom kriksta. pirmiausia prie baznycios po visu ceremoniju, leidom balionus su palinkejimais, buvo biski chaosas, tai manau sita reikala geriau butu daryt jau uz baznycios ribu kai biski emocijos nurims biggrin.gif vakarine dali pradejom kaip ir priklauso mociutes palaike vaika virs vaisiu stalo, kad gyvenimas butu sotus smile.gif skaitem naujagimio monologa apie pirmas dienas su tevais, buvo daug juoko visiem, tada uzduotys mociutem ir diedukam, dovanu teikimas, isdalinom laikrastuka krikstuka, kuriame veliau sveciai ieskojo atsakymu i viktorinos klausimus po to visi rase i padarytas korteles apie busima profesija. tas korteles sudejom i krikstateviu palikimo deze smile.gif tiesa, dar kaip priklauso buvo pasizadejimai tevam, seneliam. viska darem su pertraukelem vaisem ir sokiam, tai visa programa truko iki 23 valandos (pats tas manau). kiek girdejau atsiliepimu tiek tevam tiek sveciam viskas patiko smile.gif
Atsakyti