Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
truputi buvau pradingus ax.gif
oj man jau jaudulys ima kaip reikiant, laiko jau visai nedaug. rytoj paskutine atsiputimo diena ir kibsiu rimtai i dovanu paieskas vaikams. krikstateviams jau turiu, dar galvoju seneliams kazka padovanot, bet nezinau ka g.gif
teks butinai i akropolio maxima, baltu balionu uzvaziuot, man pati artimiausia maxima baze, bet ten baltu nera, anksciau atsimenu budavo. man asmeniskai labai grazu balti perlamutriniai balionukai wub.gif
sale planuoju puosti angeliukais, baltais balionais, ir gyvom gelem smile.gif o del serveteliu dar neprigalvojau kokiios spalvos bus. nes pas mus ir berniukas ir mergyte, tai net nezinau, visai nieko man butu kremines. ka galvojat mergaites?????

QUOTE(Arejyte @ 2011 08 14, 11:09)
Na va, viska jau beveik susipirkau. Liko tik balti balionai ir maistas. Laikrstuka katik atspauzdinau  thumbup.gif  belieka laukti rugpjucio 26 dienos, kada pradesiu ruostis ir 27 dienos-krikstynu!  thumbup.gif Labai tikiuosi, kad pagaliau pavyks pakrikstyti savo mazyle, nuo pat gimimo vasaromis vis planuodavau, bet nieko nesigaudavo.

drinks_cheers.gif pas mus irgi 27 diena krikstynos. dvigubos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

balionus pirkau vakar norfoj nes ten pigiausi, yra supakuota 100 vnt kainuoja be keliu cnt 17 lt smile.gif as pirkau maisyts, rinksiu melynus ir baltus, supakuota buvo 40 vnt ir mokejau netoli 7 lt smile.gif nes maxei daug brangesni, spec dariau ratuka su vaikais ir ziurejau kokios kainos mirksiukas.gif o jyske pas mus melynos organzos nera, tik rusva, gelsva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 14, 21:20)
aš jau nebepuoščiau  schmoll.gif
o puokšteles daryčiau baltas su mėlyna ir geltonos (oranžinės) įmaišyčiau dėl įvairovės,nes kai viskas tik 2 spalvų,tai man pritrūksta to ''taško''  biggrin.gif
pvz 5 balti žiedai,trys mėlyni ir 1 didesnis ar 3 mažesni geltoni  ax.gif (arba oranžiniai)
mėlynų irisų turėtų gal būti,o va rugiagėlių tai net nežinau  g.gif
jei žemų ar mažų puokštelių tai manau našlaičių galima mėlynų rasti,o ir visokių kitokių jų būna  mirksiukas.gif

ačiū už patarimus, tikrai gal to akcento trūko thumbup.gif . dabar pamasčiau kad pas mamą auga astrikių daug įvairių spalvų, tai nuskabysiu biški blush2.gif

QUOTE(evelinukass @ 2011 08 14, 22:44)

sale planuoju puosti angeliukais, baltais balionais, ir gyvom gelem  smile.gif  o del serveteliu dar neprigalvojau kokiios spalvos bus. nes pas mus ir berniukas ir mergyte, tai net nezinau, visai nieko man butu kremines. ka galvojat mergaites?????
drinks_cheers.gif  pas mus irgi 27 diena krikstynos. dvigubos  biggrin.gif

o gali gi ir viejų spalvų servetėles dėti, pvz viena ant kitos tik sirtingų dydžių g.gif

aš jau nžn ar spėsiu kvietimus padaryt, laikas pradeda spausti doh.gif , o dar uošvienė turi atvažiuot šią savaitę, tai vėl nieo nepasidarysiu. bet ji krikštynose nedalyvaus, nes išvaro atgal į vokietiją, man tai kas, tik mb liūdna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 14, 23:44)
Sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
truputi buvau pradingus  ax.gif
oj man jau jaudulys ima kaip reikiant, laiko jau visai nedaug. rytoj paskutine atsiputimo diena ir kibsiu rimtai i dovanu paieskas vaikams. krikstateviams jau turiu, dar galvoju seneliams kazka padovanot, bet nezinau ka g.gif
teks butinai i akropolio maxima, baltu balionu uzvaziuot, man pati artimiausia maxima baze, bet ten baltu nera, anksciau atsimenu budavo. man asmeniskai labai grazu balti perlamutriniai balionukai wub.gif
sale planuoju puosti angeliukais, baltais balionais, ir gyvom gelem  smile.gif  o del serveteliu dar neprigalvojau kokiios spalvos bus. nes pas mus ir berniukas ir mergyte, tai net nezinau, visai nieko man butu kremines. ka galvojat mergaites?????
drinks_cheers.gif  pas mus irgi 27 diena krikstynos. dvigubos  biggrin.gif

perkam gera ora:))
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 15, 09:49)
ačiū už patarimus, tikrai gal to akcento trūko  thumbup.gif . dabar pamasčiau kad pas mamą auga astrikių daug įvairių spalvų, tai nuskabysiu biški  blush2.gif
o gali gi ir viejų spalvų servetėles dėti, pvz viena ant kitos tik sirtingų dydžių  g.gif

aš jau nžn ar spėsiu kvietimus padaryt, laikas pradeda spausti  doh.gif , o dar uošvienė turi atvažiuot šią savaitę, tai vėl nieo nepasidarysiu. bet ji krikštynose nedalyvaus, nes išvaro atgal į vokietiją, man tai kas, tik mb liūdna  unsure.gif

as kvietimu nedariau. vistiek zodziu pasakiau, tai man dvigubo kvietimo nebereikia.
Atsakyti
Sveikos. Gal žinot artimiausią bažnyčią prie perkūnkiemio gatvės ir kur būtų galima švęst?
Laukiu labai atsakymų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2011 08 15, 16:15)
Sveikos. Gal žinot artimiausią bažnyčią prie perkūnkiemio gatvės ir kur būtų galima švęst?
Laukiu labai atsakymų.  4u.gif

cia kuriam mieste? bes siaip tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 15, 17:45)
cia kuriam mieste? bes siaip tai nezinau

Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 15, 10:49)
dabar pamasčiau kad pas mamą auga astrikių daug įvairių spalvų, tai nuskabysiu biški  blush2.gif

na va kaip gerai mirksiukas.gif bus su ''cinkeliu'' thumbup.gif

QUOTE(fantastikaa @ 2011 08 15, 21:39)
Vilniuje...

dėl bažnyčios arčiau,tai nežinau-mes tik į Bernardinus einam 4u.gif
o švęst arčiau,tai gal Avižieniai tinka? ten visai smagi vieta yra...,bet ar yra bažnyčia nežinau g.gif
dar žinau,kad švenčia viešbutį ten link ukmergės važiuojant (neprisimenu pavadinimo,bet didelis),tik kainos gal didokos...
Fabuose nežiūrinėjot?
Atsakyti
Buvau dingus, nes isvargino kelione i LT, dabar jau neber kada prisest prie SM, nes laukia ne tik pasiruosimas sio sestadienio krikstynoms, bet dar ir aibe kitu reikalu doh.gif

Neberandu nuorodos, kur Vilniuje gauti helio balionu... g.gif Kazkuri buvo imetus, bet pamirsau issisaugot blush2.gif Berods, Narbuto gatvej ta imone randas, nebeprisimenu .. Padeeekit prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš nors čia labai dažnai nesilankydavau, bet kadangi pakrikštijau dukryte tai galiu pasipasakot kaip viskas buvo. Gal kažkam patiks mano idėjos gal kažkas pakeis, pritaikys sau ir pan. Galiu pasakyt taip, kad atsisakiau visų įsakymų kūminams ir seneliams, be to nieko nedovanojau kūminams vis svarsčiau svarsčiau ką nupirkt ir pasilikau prie minties, kad geriau nieko nepirksiu nei beleką kai gausiu fotografų cd galvoju gal foto knygą padarysiu vistiek ten ir jų šeima bus užfiksuotą, jų vaikai, ne tik manoji gal tokia dovana bus naudingesnė.
Tai va sekmadienį krikštijom Gargždų bažnyčioj, na apie ceremoniją aš tyliu, nes nenoriu pradėt nervotis pravedė taip ūkiškai, kad baisu krikšto skraistės net nepanaudojo kaip laikiau ją rankose taip ir liko, o kunigo vis pasakimai greičiau greičiau greičiau greičiau žinok vedė iš proto, koks čia gali būt greičiau ar aš kokioj olimpiadoj čia dalyvauju, kad viską reik greit daryt, žodžiu labai nusivyliau, bet buvo ir gražių dalykų, tai geriau apie juos biggrin.gif
Po bažnyčios važiavom fotografuotis kol mes fotografavomes kiti ant laiveliu rašė vieno žodžio linkėjimus, juos norėjom paleist į upę, bet priėjimo neradom tai paleidom į baseiną ir po to susirinkom smile.gif . ai dar biški pačia pradžią praleidau kūminai rinkosi pas mus namuose aprengė dukrytė, dėjo monetą į batuką, kūma sušoko kelis ratelius ir išvažiavom.
Šventės pačią pradžią padiktavo kavinės savininkė tai buvo sveikinimai, po to kele po taure sampano ir dainavo ilgiausių metų. Kuminams stalą buvo užsėdę (čia jau aš gavau velnių, nes aš buvau kažkur skaičius, kad stalą seniau užsėsdavo, bet galvoju ai kas čia užsedinės nebus kada, o gavosi taip kad po bažnyčios visi išsivažinėjo mašinas pasistatyt o keli žmonės atvažiavo ankščiau tai aš ir paprašiau, kad užsėstų stalą, nu tai gavau velnių, kad reik iš anksto tokius dalykus sakyt, kad jie nepasiruošę ir t.t. ), na bet užsėdo. Po to atnešė karštus. Kiekvieam žmogui į lėkštę buvau įdėjus laišką nuo dukrytės (norėjau jį garsiai perskaityt, bet ji labai nerami tuo metu buvo tai paprašiau, kad kiekvienas persiskaitytų), bei aprašymą, ką reiškia jos krikšto vardas ir kas nuo šiol yra jos globėja. Kai teikė dovanas svečiai jiems įteikėm po tokią segę, kad įsisegtų http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Toliau prie stalo žaidėm susipažinimo žaidimą, dar nuo dukrytės krikšto žvakės degėm šeimos židinį, davėm žodį kūminams kūma mums įteikė įsakymus, druską, cukrų ir muilą, bei pirmąją Akmilės vasarą (ten į butelį ipiltas jūros vanduo, akmenukai ir smėlis), taip pat dovanojo seneliams prijuostes puodukus su dukros nuotraukom. Po to tariau žodį aš seneliams tai pasakiau, kad Akmilė visiškai nevalgo daržovių košės todėl prašau, kad sukurtų smagius eilėraštukus kad galėtumėm maitindami Akmile jai padeklamuot ir kad ji valgytų košę, eilėraštukuose reikėjo panaudoti žodžius košė, daržovės ir valgyti, įteikiau seneliams po medinį šaukštą ant kurio buvo išrašyta skaniausia košė pas senelius (daryta pas forumietę vieną), toliau mano draugė darė pasižadėjimų žaidimą bet ji tokius realius dalykus parašė nupirkti spalvinimo knygutę išmokinti eilėraštį ir t.t. žaidėm žaidimą iš Akmilės vardo raidžių, o po to liepiau kūminams sudelioti krikšto vardą iš esančių daiktų tai buvo labai smagu, nes o raidės nieks nerado (beje vardas Veronika), galiausiai kūmino žmona atrado mums padovanotą orchidėją, o mano vyras kūminams sako eikit į kitą stalo galą ten yra obuolių papjaustytų (buvo lėkštė papuošta) aš ten sėdžiu (ir nemačiau) atbėga prie manęs sakau ko ieškot sako obuolių sakau nėr čia obuolių obuoliai mašinoj pasiliko ir tik po žaidimo pamačiau, kad jų lėkštei buvo biggrin.gif . Dar dariau viktorina apie dukryte, bet klausimai tokie lengvi buvo, nes vistiek nie biggrin.gif ks per daug nežino nei kada ji atsisėdo ir pan tai klausimų tipas toks buvo: kiek turi Akmilė pirštų, kiek bus iš jos gimimo datos skaičių sumos atėmus jos dabartinių mėnesių skaičių ir pan. Įteikėm dovaną į mega turo voką įdėti du autobuso talonėliai bei programa kaip prižiūrėti Akmilę (radau įdėją čia sm, biški pakeičiau ir tiko). Ai dar draugė pravedė pasikalbėjimų žaidimą ten iš spalvotų siūlų buvo kamuolys susiktas ir reikėjo viniot po vieną spalvą ir beviniojant pasakoti bet ką kai baigiasi tavo spalva duodi kitam ir vinioja kitas ir t.t. smagiai visai buvo vieni užsišnekėjo ir dvi spalvas suviniojo kiti vos du žodžius pasakė ir staigiai savo spalvą viniojo lotuliukas.gif . Turėjau dar pasiruošus žaidimą gimdymo namai ir laišką nuo kuminų (buvau radus kažkurioj temoj, kad tėvams toks buvo padarytas tai buvau pakeitus kuminams), bet nepanaudojom.
Išvykstant svečiams buvo įteiktos mažos dovanėlės iš una - art užsakyti magnetai angeliukai ir saldainiu jūros akmenėlių ir alionkos (ten snt jų pperėlio mergytė simpatiška buvo tai ir įdėjom ) supakavau ir užrašiau ačiū, kad buvote su manimi Akmilė. Suma sumarus išskyrus ceremonija tai šventė buvo labai smagi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archeologe: 16 rugpjūčio 2011 - 08:59
archeologe, graži šventė buvo wub.gif , gaila tik kad kunigas taip skubino doh.gif

labas rytas 4u.gif . vakar buvo nulėkę pas būsimus kūminus aptart krikštynų, taigi jau žinau kad man kryškštuko nebereik daryt pačiai thumbup.gif , nori jį kūma daryt, ir šampanui etiketes darys, ir diplomus seneliams, na žodžoiu daug, gerai kad išsikalbėjom, o būtų visko dvigubai buvę doh.gif . dabar svarbiausia užduotis vaikui rūbelius rasti g.gif .
gal kas žinot kur gražių yra šiauliuose g.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos

stai mes jau po krikstynu wub.gif

user posted image

Sekmadieni oras buvo nuostabus, sauletas, be lietaus, labai siltas vakaras. Krikstijomes Sv Kazimiero baznycioje. Mazyle visa kriksto ceremonija pramiegojo wub.gif iejus i baznytele apsizvalge, uzsimane pavalgyti (tokioje vietoje ne kiekvienas sau ta gali leisti biggrin.gif ) ir uzsnudo, nubudo sustojus bendrai nuotraukai.
Veliau svente persikele i Botanikos soda (ten daremes fotosesija, tik foto dar neturiu), kol mes pozavome fotografei, sveciai buvo vaisinami sokoladiniais grybukais, riesutais su rududu idaru (juos pirkau Senjoru turgavieteje Lipojos g. labai skanus kepiniai, ypac tie riesuteliai) Krikstynus saldainiais
user posted image
ir zinoma krikstynu nektaru blush2.gif (padareme etiketes ant buteliu panasias kaip saldainuku be jokiu vaiko foto). Veliau vyko visu sveciu fotosesija ir tada nuvykome i kavinuke su lauko kiemeliu Otard'o (Kretingos g. 123) Svente vyko kiemelyje, nes oras buvo nerealiai siltas, visas vakaras toks (kiemeli buvome ispuose baltai, roziniais ir alyviniais balionais wub.gif (tik gaila foto nepasidariau, negaliu parodyti) beja.... puse balionu susprogo, labai ploni niekas nepirkite is Norfos schmoll.gif (patariu nusipirkus prisipusti ir palaikyti per nakti 1 baliona pasitikrinimui) Tie is norfos tai tooooooooooookie dideli prisipucia, ispudingi, bet.... kaip rasiau iki sventes galo nelaiko (tikrai del to labai labai liudna, bet... svarbu visa kita buvo thumbup.gif ) maistas labai skanus kavinukeje, graziai pateiktas, ispudingai patiekti vaisiai (kaip turkijoje, egipte, taip pat graziai ispjausto, susuka ivairias geles wub.gif stalo puosmena)

Sventes metu zaideme zaidimus Pasizadu. KOrteles sudejau i vokus, ir segiau ant istemptos virves, ant kurios buvo suristi balionai po viena kas sprindi o i tarpus segiau po voka su segtukais ant kuriu uzrasiau data ir kieno krikstynos (foto vel nepasidariau, bet atrodo labai graziai, puosia terasa thumbup.gif ) Kiekvienas svecias priejo ir issirinko labiausiai patinkanti voka ir perskaite pasizadejim, apacioje buvo palikta vieta pasirasyti, kas pasizada

segtukai atrode taip
user posted image

o pasizadejimu korteles taip (http://www.kinderyata.ru/ - pasizadejimu korteles
As ant rusisku uzrasu virsaus uzdedavau savo uzrasa (tik su word) ir atspauzdinau ant kietesnio popieriaus
user posted image

Papildyta:
Taip pat pravedziau Viktorina apie dukryte, pristatant juokingus prizus (pvz. uz si klausma dovanojama prabangi vakariene restorane (atsakiusiam iteikiama vaikiska tyrele biggrin.gif ir pan. kam idomu, idesiu i zaidimu tema su klausimais ir juokingu prizu apibudinimais)

Kriksto mama padare dukrytei prisiminimui Kriksto knygute (asmeniskai jai, vietoje krykstinuko thumbup.gif ant graziu kartono lapu atspausta info apie dukryte, apie kriksta, iklijuotas vokas kriksto liudijimui ideti (tik as ten laikysiu jo kopija ne originala ax.gif kad paaugusi dukryte jo neprirasytu)

kriksto liudijimas
user posted image

taip pat vokai zaidimo atsakymams kas bus dukryte uzaugusi, suklijuoti sveciu palinkejimai (padare korteles mazytes ir antroje puseje korteliu klijavo abipusia lipnia juostele ir parasius sveciams is kart jiems matant klijavoi knygute wub.gif (mazieji sveciai piese,2 metu broliukas taip pat -parase palinkejima wub.gif ir jis iklijuotas)

atrode taip
user posted image

taip pat knyguteje kriksto teveliu palinkejimai ir paciu teveliu. Man labai patiko jos ideja, kazkas naujesnio ax.gif idomesnio

Leidome i dangu helio balionus su uzrasytais ant ju sveciu palinkejimais (pirkau pc Studlendas nes zymiai pigiau nei akropolyje)

Dukryte gavo nuostabia dezute kriksto suknutei, zvakei ir kitiems brangiems daiktams laikyti bigsmile.gif gyvai atrodo labai graziai, neina jos grozio, prabangumo perteiti savo daryta foto blush2.gif
user posted image

patiko ir kriksto mamos dovanotas paveiksliukas su uzrasu wub.gif
user posted image

Po visu zaidimu, palikejimu valgeme torta (uzsakinejau maximoje su ruzavais batukais)

Visiems sveciams iseinat pavaisinau juos biggrin.gif dukrytes lauktuviu tortu wub.gif
user posted image

kaip lankstyti torta, jo schema cia (tik ja reikia isididinti, kitaip bus labai mazas tortas ir butinas kaspinas , kad suspaustu tas dezutes, kitaip bus tarpeliai) boruzeles pirakau ermitaze pries kelis men. tai uz 20 vnt ne 5 lt nemokejau

http://www.ruthannza...ges/cakebox.gif

http://www.ruthannza...s/templates.htm

http://heatherjslife...e-tutorial.html

kadangi sveciu buvo daugiau nei 12 (tiek sudarto torta gabaliuku) tai kitiems daviau tokias dezutes wub.gif kurios sventes metu puose saldu stala (torto ir dezciu viduje buvo ideti krikstynu saldainiai )
user posted image
dezutes trafaretas
user posted image

Papildyta:
Visoms linkiu graziu krikstuynu ir gero oro 4u.gif
Atsakyti