QUOTE(Rutti @ 2011 10 19, 09:47)
MAn kaip fotografei tai blogiausias variantas kaip į fotosesiją ar tuolabiau į fotostudiją suvažiuoja visi svečiai tada visi blaškosi vaiką kalbina į visas puses ir kadrai dažnai gaunasi toki "štampuoti" labai sunku išlaukti jaukumo... ko man ameniškai labiausiai norisi krikštynų nuotraukose
Matot mūsų svečiai buvo patys artimiausi- vaikučiai, tėveliai, kurie buvo ir krikšto tėveliais ir seneliai. Nemažas būrys, bet studija tokia, kad pačioje studijoje buvo tik tie, kuriuos fotografavo ir fotografė, kiti laukė savo eilės, jei taip galima įvardinti, laukiamajame. Visi kartu studijoje buvo tik bendros nuotraukos metu.
Beje, kiek jau esame su mažiukais dalyvavę fotosesijose, tai niekada neimčiau ilgesnės nei 1 valanda ir per tą valandą vaikai pavargsta. Ką jau čia vaikai, suaugęs pavargsta. O mano mažoji iki šiol nemėgsta fotografuotis ir pradeda pykti, jei ją ilgiau nei 20 minučių fotografuoja. Tai su ja išeitis viena, fotografuoti eigoje veiksmo, o ne studijoje, tada visas 30 minučių ištempia.