Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Rutti @ 2011 10 19, 09:47)
MAn kaip fotografei tai blogiausias variantas kaip į fotosesiją ar tuolabiau į fotostudiją suvažiuoja visi svečiai doh.gif  tada visi blaškosi vaiką kalbina į visas puses ir kadrai dažnai gaunasi toki "štampuoti" labai sunku išlaukti  jaukumo... ko man ameniškai labiausiai norisi krikštynų nuotraukose

Matot mūsų svečiai buvo patys artimiausi- vaikučiai, tėveliai, kurie buvo ir krikšto tėveliais ir seneliai. Nemažas būrys, bet studija tokia, kad pačioje studijoje buvo tik tie, kuriuos fotografavo ir fotografė, kiti laukė savo eilės, jei taip galima įvardinti, laukiamajame. Visi kartu studijoje buvo tik bendros nuotraukos metu.

Beje, kiek jau esame su mažiukais dalyvavę fotosesijose, tai niekada neimčiau ilgesnės nei 1 valanda ir per tą valandą vaikai pavargsta. Ką jau čia vaikai, suaugęs pavargsta. O mano mažoji iki šiol nemėgsta fotografuotis ir pradeda pykti, jei ją ilgiau nei 20 minučių fotografuoja. Tai su ja išeitis viena, fotografuoti eigoje veiksmo, o ne studijoje, tada visas 30 minučių ištempia. biggrin.gif
Atsakyti
laba,iskilo klauimas-ar galima krikstyti vaikus su taip paciais rubais g.gif liko nuo dukros suknia,ir db norim krikstyti pagranduke.bet galvoju ar dera su tais paciais rubais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 05, 13:53)
laba,iskilo klauimas-ar galima krikstyti vaikus su taip paciais rubais g.gif liko nuo dukros suknia,ir db norim krikstyti pagranduke.bet galvoju ar dera su tais paciais rubais? g.gif

Tikrai nematau nieko blogo, net gi atvirkščiai, labai pagirtina, kad išsaugojote ir vėl galite papuošti kitą dukrytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 11 05, 12:06)
Tikrai nematau nieko blogo, net gi atvirkščiai, labai pagirtina, kad išsaugojote ir vėl galite papuošti kitą dukrytę  4u.gif

aisku tada smile.gif

beje,musu svente zada buti kukli ir paprasta-tik seneliai,teveliai,kriksto tevai.dovanoti sugalvojau atminimui visiems po nerta angela.o kriksto teveliams ir po puoduka su dukrytes foto.ar manot dar kazko reiktu prie dovanu ar uztenka ir tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 05, 14:01)
aisku tada smile.gif

beje,musu svente zada buti kukli ir paprasta-tik seneliai,teveliai,kriksto tevai.dovanoti sugalvojau atminimui visiems po nerta angela.o kriksto teveliams ir po puoduka su dukrytes foto.ar manot dar kazko reiktu prie dovanu ar uztenka ir tiek? g.gif

Aš tai nelabai suprantu išvis tos dovanų tradicijos, kam tos dovanos g.gif na dulkės tie daiktai kažkur ir tiek... Na kai pas Jus tik patys artimiausi, tai dar nieko, seneliam bus aišku įdomu turėt. Pas mane jokių dovanų nebuvo svečiams ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2011 11 05, 16:22)
Aš tai nelabai suprantu išvis tos dovanų tradicijos, kam tos dovanos g.gif  na dulkės tie daiktai kažkur ir tiek... Na kai pas Jus tik patys artimiausi, tai dar nieko, seneliam bus aišku įdomu turėt. Pas mane jokių dovanų nebuvo svečiams ir nebus.

nzn,neesu is tu kur irgi megstu visokais smulkmenas ir pn kaupti,ir db pasimeciau po sio psoto,tai gal isvis nereikai tikrai dovanu? g.gif bet velgi,noretusi kazka atsiminimui kad butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 05, 18:20)
nzn,neesu is tu kur irgi megstu visokais smulkmenas ir pn kaupti,ir db pasimeciau po sio psoto,tai gal isvis nereikai tikrai dovanu? g.gif bet velgi,noretusi kazka atsiminimui kad butu g.gif

Na turbut bus foto, tai ir atminimas, as pvz pavartau sunelio albuma ir prisimenu, o seneliams galima kokia foto ir iremint, kam tie niekuciai. Bet cia tik mano nuomone, kiekvienam juk savaip
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2011 11 05, 17:39)
Na turbut bus foto, tai ir atminimas, as pvz pavartau sunelio albuma ir prisimenu, o seneliams galima kokia foto ir iremint, kam tie niekuciai. Bet cia tik mano nuomone, kiekvienam juk savaip

na taip-foto tikrai liks ir bus g.gif

nzn,pasimeciau db biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 05, 19:20)

aš kaip dovaną žadu kiekvienai šeimai padovanoti po deginta rėmeli su užrašu Deimilytės krikštynos ir data ir tegul isirėmina nuotrauka kur bus su ja, nes visi bus su ja nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 11 05, 20:51)
aš kaip dovaną žadu kiekvienai šeimai padovanoti po deginta rėmeli su užrašu Deimilytės krikštynos ir data ir tegul isirėmina nuotrauka kur bus su ja, nes visi bus su ja nufotografuoti  ax.gif

grazi ideja bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, antra savaitė stengiuosi susidėlioti krikstynų scenarijų pirmiausiai galvoje smile.gif skaitineju visas temas, nes tikrai yra kai kurios mamos, kurios turtingos savo išmone, bet kaikurios, atleiskite, tokį gerą forumą, darote bobų turgumi... juk įlendam pasiskaityti tam kad pasisemtumėm, o nepiltumėm viena ant kotos š...o
aišku čia yra mano nuomonė., tuo pačiu noriu patarimo.
močiutėms prašymus padariau, bet va diedukams nesugalvoju, gal kas turite idejų, gal bent po vieną prašymą diedukams galite parašyti, taip susidarytų jų 10 g.gif
išanksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, neturiu laiko skaityt visas temas, gal kuri turi etiketę ant šampano butelio, bet be nuotraukos kad būtų? atsiųskit į až,būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti