Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(jolanta_aa @ 2011 10 10, 21:04)
Sveikos planuotojos jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Mūsų krikštynos bus gruodžio 17d tai laiko kaip ir nemažai dar  smile.gif  bet va perskaičiau kad krikštatėviai būtinai turi būti priėmę komuniją o mūsų krikštatėvis nėra  blink.gif  tai truputį panikos priepolis man - kavinė užsakyta krikštatėvis bilietus nusipirkęs tai nei atsakyt nei kito ieškot doh.gif

pas mane ir ta pati beda doh.gif
Atsakyti
gal kas turite inciu kokia pasaka panudot berniuko kridtynose? nes visur randu raudonkepuraite.... nu mergiatei taip.. bet berniukui...
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 10 10, 20:09)
tik prieje pirmos kumunijos leidziami krikstateviais buti  smile.gif
bent siauliu katedroje  kunigelis taip sake

pagal bažnyčios nuostatus turi būti visi trys sakramentai- krikšto,pirmosios komunijos ir sutvirtinimo .... ,bet yra bažnyčių kurios pačios savo ''tvarką apeina''

mes kiek krikštynų turėjom,visur (skirtinguose miestuose) klausė ir amžiaus, ir sakramentų (problemų nebuvo,nes viskas žinoma buvo,tai rinkomės pagal taisykles,bet va kai reikėjo lakstyt po LT rinkt popierėlius,tai nelabai smagu buvo-juk kompiuterius ir bažnyčios turi,gal galima būtų kažkaip supaprastinti viską)

QUOTE(jolanta_aa @ 2011 10 10, 21:04)
bet va perskaičiau kad krikštatėviai būtinai turi būti priėmę komuniją o mūsų krikštatėvis nėra  blink.gif  tai truputį panikos priepolis man - kavinė užsakyta krikštatėvis bilietus nusipirkęs tai nei atsakyt nei kito ieškot doh.gif

manau teks keisti,arba prieš krikšto ceremoniją krikštatėvis turės priimti sakramentus-kiekvienu atveju kalbėkit su kunigu tos bažnyčios į kurią eisite-būtinai kuo anksčiau,nes neaišku kokia ten tvarka mirksiukas.gif
yra ir kitas variantas-krikštys tik krikšto mama,o vyras ''atstovės'' šalia ir bus tik krikšto liudininkas (būna ir taip)
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 10, 21:01)
pas mane ir ta pati beda  doh.gif

na va problema ir išspręsta - pasiskambinau mūsų parapijos klebonui tai leido krikštatėviui būti ir be pirmosios komunijos thumbup.gif kaip lengva pasidarė kaip koks didžiulis akmuo nuo pečių nusirito o tai jau visa naktis bemiegė buvo doh.gif dabar ramiai galėsim toliau ruoštis krikštynoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2011 10 11, 12:43)
na va problema ir išspręsta - pasiskambinau mūsų parapijos klebonui tai leido krikštatėviui būti ir be pirmosios komunijos  thumbup.gif  kaip lengva pasidarė kaip koks didžiulis akmuo nuo pečių nusirito o tai jau visa naktis bemiegė buvo doh.gif  dabar ramiai galėsim toliau ruoštis krikštynoms  biggrin.gif

reiks sakyt vyrui kad paskambintu, man nejauku jam beskambint, kai tuokemers i uzknisus buvau ir db vel su klausimas skambineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 10, 18:07)
o tu buvai jau priejus pirma komunija? nes suzinojau kad visdelto mano grazuolis ( krikstatevis) nepriejas  doh.gif  tai reiks vel kunigui skambint

taip

QUOTE(panelė J @ 2011 10 10, 20:33)
gal kas turite inciu kokia pasaka panudot berniuko kridtynose? nes visur randu raudonkepuraite.... nu mergiatei taip.. bet berniukui...

sesės sūnui Raudonkepuraitę pasakojo... realiai tai visvien tik suaugę žaidžia, koks skirtumas kokia pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 10 11, 16:27)
taip
sesės sūnui Raudonkepuraitę pasakojo... realiai tai visvien tik suaugę žaidžia, koks skirtumas kokia pasaka biggrin.gif

nu jo, bet kakzaip kyla acociacija i mergiate, tai skau bijau ikt nesuprasta biggrin.gif

Mūsų šventė jau šį šeštadienį smile.gif

Dovana krikšto tėvams jau suruošta, tik vsitike manęs nepaleidžia mintis kodėl ji turi būti lotuliukas.gif reikia dra molinio puodo, kažin kur kaune galima gauti molini asoti ar kažką tokio sudaužymui, brangaus nereik...
dar reikia linkėjimų knygos, stalo papuošimai supikrti, gleytės užsakutos, žvakės papuošimas bus gyvų gelyčių.. tiiuos bus gražiai...jei ka turim ir tiulio varianta.
rubukai numegzti, tortas užsakytas. Nu blyn, kia krišo mam pati buvau man viska sbuvau daug aiškiau doh.gif lotuliukas.gif jokios panikos niko, o dbr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 10 11, 17:08)
nu jo, bet kakzaip kyla acociacija i mergiate, tai skau bijau ikt nesuprasta biggrin.gif

Mūsų šventė jau šį šeštadienį smile.gif

Dovana krikšto tėvams jau suruošta, tik vsitike manęs nepaleidžia mintis kodėl ji turi būti  lotuliukas.gif reikia dra molinio puodo, kažin kur kaune galima gauti molini asoti ar kažką tokio sudaužymui, brangaus nereik...
dar reikia linkėjimų knygos, stalo papuošimai supikrti, gleytės užsakutos, žvakės papuošimas bus gyvų gelyčių.. tiiuos bus gražiai...jei ka turim ir tiulio varianta.
rubukai numegzti, tortas užsakytas. Nu blyn, kia krišo mam pati buvau man viska sbuvau daug aiškiau  doh.gif  lotuliukas.gif jokios panikos niko, o dbr biggrin.gif

o del ko p[uoda dauzysit?
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms 4u.gif o gal kuri turite gimimo istoriją tokią linksmą kur neva pasakoja pats kūdikis? Darau krikštuką ir niekaip tos istorijos nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2011 10 11, 12:43)
na va problema ir išspręsta - pasiskambinau mūsų parapijos klebonui tai leido krikštatėviui būti ir be pirmosios komunijos  thumbup.gif

blink.gif nu joooo. nelabai įsivaizduoju tokį dalyką... pats netikintis,o tampa tikėjimo vedliu kitam doh.gif
ir kunigas įdomus pasitaikė biggrin.gif
nieko asmeniško jums,tiesiog neeilinė situacija-įdomu ką vyskupas tokiam kunigui sakytų g.gif

rita777-pamėginkit tindirindi forume paieškoti ,gal bus kas tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 10 11, 20:50)
blink.gif nu joooo. nelabai įsivaizduoju tokį dalyką... pats netikintis,o tampa tikėjimo vedliu kitam  doh.gif
ir kunigas įdomus pasitaikė  biggrin.gif
nieko asmeniško jums,tiesiog neeilinė situacija-įdomu ką vyskupas tokiam kunigui sakytų  g.gif

rita777-pamėginkit tindirindi forume paieškoti ,gal bus kas tinkamo  mirksiukas.gif

mano tetis yra kriksto tevellis o jis ir nepriejes pirmos komunijos sake kunigas net neklause, tai gal svarbiausia kad krikstytas butu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 11, 21:14)
mano tetis yra kriksto tevellis o jis ir nepriejes pirmos komunijos sake kunigas net neklause, tai gal svarbiausia kad krikstytas butu...  g.gif

na kaip matosi-ne visur kunigai vienodai reikalauja-mūsų klausė ir kiek žinau visi tose bažnyčiose yra paklausiami,o ir raštiškai patvirtinti kai kur teko...
įmetu pora nuorodų ta tema-šiaip pamąstymui (ne jums asmeniškai) 4u.gif

http://parapija.bern...mentai/krikstas

http://viskaskriksty...muo-ir-pareigos

Atsakyti