Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

Sveikutes,as ruosiuosi krikstyti savo dukryte lapkricio 25d.bet nezinojau kad galima kazka sugalvoti,nu turiu omeny zaidimus laikrasti ar kas dar gal kas galit man padeti ko reikia,bei kaip suplanuoti svente kol laiko yra?rasykit i az. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 08, 23:03)
ka turite omenyje vesiu pati

as abieju vaiku sventes vedziau kartu su vyru, ta prasme visi zaidimai, atraskcijos, bet jokiu ten zodziu neskaiciau is lapu  schmoll.gif man nemiela, nejauku tada tokia svente

geriau paciai kazka silto, nuo saves pasakyti paprastai ,savais zodziais, padekoti voisiems kad susirinko i mazylio-mazyles svente ir pan.

Sekmes 4u.gif

ai jokiu zodziu nesakysiu tai tikrai biggrin.gif
o jusu kriksto teveliai buvo pasiruose ka nors ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 09, 07:01)
ai jokiu zodziu nesakysiu tai tikrai biggrin.gif
o jusu kriksto teveliai buvo pasiruose ka nors ar nieko?

buvo ir kriksto teveliai pasiruose

pries 2 metus sunaus kriksto mama buvo pasiruosusi, padare krykstynuka (buvo netiketa man staigmena, net nesitikejau is jos to bigsmile.gif ) buvo ji sugalvojusi laimes sulini su pasizadejimais (na sideti prizai i laimes sulini ir apie ta priza sugalvotas pasizadejimas, kiekvienas issitraukes perskaite garsiai, pvz. PIESTUKAI - pasizadu ismokyti Egzotikiuka graziai pieti, kad buto sienos butu grazesnes biggrin.gif ir t.t. ) paskui atsiveze daug helio baionu, ant ju raseme palinkejimus, paleidome i dangu, na zinoma ji turejo skarytes mociutems, kad tapo senelemis ir diedukui saldainiu-pinigeliu (saldus majai buna pirkti), kad senelis visada turetu pinigeliu saldainiams biggrin.gif
kas dar is ju puses
mums padare isakymus nuo sunaus, iremintus

dukrytes krikso mama taip pat padare knygute apie dukryte, buvau jau cia dejusi foto, kaip ji atrode (asmeniskai jai, i ji suklijuoti vokai, i kuriuos sudejo uzklijavo profesiju spejimus, palinkejimus dukrytei) taip pat kriksto mama surinko tuos palinkejimus ir pravede profesijos zaidimus.

Tiek is kriksto tevu puses 4u.gif Esu labai jais patenkinta, net sitikejau is ju wub.gif

mes taip pat buvome pasiruose siokiu tokiu zaidimu, staigmenu - sventes abi buv nuostabios, grazios, visiems isimintinos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 08, 19:56)
musu krikstateviai bus jauni (10 ir 15 m.)

g.gif na tiesiog šiaip klausimas iškilo- o jūs kunigui pasakę krikštatėvių amžių?,nes visur rašo,kad turėtų būti sulaukę 16 metų (mažiausiai )ir priėmę visus tris sakramentus-kas tokio amžiaus jaunimui dar nelabai įmanoma
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 10 09, 22:14)
g.gif na tiesiog šiaip klausimas iškilo- o jūs kunigui pasakę krikštatėvių amžių?,nes visur rašo,kad turėtų būti sulaukę 16 metų (mažiausiai )ir priėmę visus tris sakramentus-kas tokio amžiaus jaunimui dar nelabai įmanoma

o gerai kad pasakei nes prieme jie viska kiek zinau, dar pas kuniga nebuvau, reiks nubegt kada
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 10, 08:48)
o gerai kad pasakei nes prieme jie viska kiek zinau, dar pas kuniga nebuvau, reiks nubegt kada

skambinau sake tinka smile.gif svarbiausia kad prieja pirma komunija smile.gif tik sake negali but pora gyvenanti katru bet nesusituyoke, o kodel nnzn net
Atsakyti
gal galite kas patarti kokius zodzius uzrasyti galima ant skrynios kuri bus daiktam susideti ? labai prasau padekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 10 09, 20:14)

aš pirmą vaiką krikštijau būdama 11 bigsmile.gif ir niekas nieko (krikštatėviui buvo 15 biggrin.gif). dabar jau mano vaikas visas vyras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 10, 11:37)
skambinau sake tinka smile.gif  svarbiausia kad prieja pirma komunija smile.gif tik sake negali but pora gyvenanti katru bet nesusituyoke, o kodel nnzn net

o juokingiausia, kad kiek daug nesusituokusių porų pakrikštyja savo vaikus....
dažnai tenka dirbti krikštynų šventėse, tai kokių kurijoų tik nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 10 10, 16:40)
aš pirmą vaiką krikštijau būdama 11  bigsmile.gif  ir niekas nieko (krikštatėviui buvo 15 biggrin.gif). dabar jau mano vaikas visas vyras  bigsmile.gif

o tu buvai jau priejus pirma komunija? nes suzinojau kad visdelto mano grazuolis ( krikstatevis) nepriejas doh.gif tai reiks vel kunigui skambint
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 10, 19:07)
o tu buvai jau priejus pirma komunija? nes suzinojau kad visdelto mano grazuolis ( krikstatevis) nepriejas  doh.gif  tai reiks vel kunigui skambint

tik prieje pirmos kumunijos leidziami krikstateviais buti smile.gif
bent siauliu katedroje kunigelis taip sake
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 10 10, 19:09)
tik prieje pirmos kumunijos leidziami krikstateviais buti  smile.gif
bent siauliu katedroje  kunigelis taip sake

Sveikos planuotojos jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Mūsų krikštynos bus gruodžio 17d tai laiko kaip ir nemažai dar smile.gif bet va perskaičiau kad krikštatėviai būtinai turi būti priėmę komuniją o mūsų krikštatėvis nėra blink.gif tai truputį panikos priepolis man - kavinė užsakyta krikštatėvis bilietus nusipirkęs tai nei atsakyt nei kito ieškot doh.gif
Atsakyti