sveikutės
mes planuojam pakrikštyti dukrytę spalio 15 dieną, tačiau dar nieko nesu susiplanavusi.... Užsisakėm laiką pas kunigą, turim kur švęsti. Tik vis laiko nebelieka paplanuoti šventės.... O laiko jau liko visai nedaug...
Bandysiu paskaitinėti Jūsų temas, gal rasiu kokių idėjų... Jau išsisaugojau angeliuką, pabandžiau iškarpyti, pavyko. reiks nusipirkti šiek tiek storesnio popieriaus ir bus gražūs papuošimai stalui.
Gal galės man patarti, kur geriau pirkti balionus, žvakes, dangaus žibintą, saliutus? Gal salei papuošimus galima kur rasti ar kuri mamytė daro?
Kur geriau užsisakyti krikštynų tortą, kad būtų gražiai papuoštas?
Kur pirkti žvakes, žvakides stalo papuošimui?
O kaip jūs rengiatės savo vaikelio krikštynoms - baltai? Nežinau kur man ieškoti kokio rūbo (Vilniuje). Esu apkūni.... Gal kuri patarsite?
Dukrytei rūbelius žadėjo nupirkti krikšto mamytė.
Saldainių popierėlius, etiketes buteliams ir laikraštuką jau suradau, kas padarys.
Gal dar žinot, kas gražiai papuošia kokį pvz. brendžio butelį (uždeda nuiotrauką ir t.t.), kad palikti tą butelį ilgam saugojimui, iki dukrytės vestuvių
na ir prirašiau aš čia klausimų, bet gal kas galės pagelbėti?
As ruosiuosi rengtis sviesiom spalvom, kazka is lino. Man labai jau grazus drabuziai ivairiom progom "Alinos gracija".Tokie puosnus, isskirtiniai. Yra, berods oze, isiveskit pavadinima i google