Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(krisiule @ 2011 09 28, 11:18)
sveikos mergaites... as naujoji planuotoja... daug darbo praziuret jusu planavimus...  tongue.gif 
paskutines nuotraukytes super... thumbup.gif  gal ne paslaptis kiek uz fotografavima pinigeliu kainavo?  ax.gif

Aciu smile.gif
Kainavo 950 lt.
Atsakyti
sveikutės smile.gif
mes planuojam pakrikštyti dukrytę spalio 15 dieną, tačiau dar nieko nesu susiplanavusi.... Užsisakėm laiką pas kunigą, turim kur švęsti. Tik vis laiko nebelieka paplanuoti šventės.... O laiko jau liko visai nedaug...
Bandysiu paskaitinėti Jūsų temas, gal rasiu kokių idėjų... Jau išsisaugojau angeliuką, pabandžiau iškarpyti, pavyko. reiks nusipirkti šiek tiek storesnio popieriaus ir bus gražūs papuošimai stalui.
Gal galės man patarti, kur geriau pirkti balionus, žvakes, dangaus žibintą, saliutus? Gal salei papuošimus galima kur rasti ar kuri mamytė daro?
Kur geriau užsisakyti krikštynų tortą, kad būtų gražiai papuoštas?
Kur pirkti žvakes, žvakides stalo papuošimui?
O kaip jūs rengiatės savo vaikelio krikštynoms - baltai? Nežinau kur man ieškoti kokio rūbo (Vilniuje). Esu apkūni.... Gal kuri patarsite? blush2.gif

Dukrytei rūbelius žadėjo nupirkti krikšto mamytė.
Saldainių popierėlius, etiketes buteliams ir laikraštuką jau suradau, kas padarys.
Gal dar žinot, kas gražiai papuošia kokį pvz. brendžio butelį (uždeda nuiotrauką ir t.t.), kad palikti tą butelį ilgam saugojimui, iki dukrytės vestuvių smile.gif
na ir prirašiau aš čia klausimų, bet gal kas galės pagelbėti? smile.gif

Iš anksto dėkoju už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 27, 19:51)
Sveikos,
Matau dar uzeina "senos"  planuotojos smile.gif
Zadejau pasirodyti su nuotraukom. Stai keletas smile.gif
http://www.evitafoto...tynos/emilis/#1

wub.gif pasakiskos krikstynos, foto.... bet kaina tai didoka doh.gif bet ko negaila del mazuju ax.gif
QUOTE(Nutikė @ 2011 09 28, 10:53)
Sveikutės  4u.gif  Jungiuosi ir aš prie planuotojų. Daug darbų dar laukia, bet didžiausia problema ta kad nerandame kas pasiūtų mažyliui rūbelius. Bėda ta kad esam ne Lietuvoj. Krikštysim taip pat ne Lietuvoj, tai įdomu kaip praeis visa šventė, nes krikštynos vyks danų kalba

o jus lietuvoje norite siutis ar kaip

as suneliui siuvau pas sm mamyte gosas, likau patenkinta dar naktibaldos darbelius giria mamos, paziurekite tada skelbimus sm, kas siuva, ir pan
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 28, 14:48)
o jus lietuvoje norite siutis ar kaip

as suneliui siuvau pas sm mamyte gosas, likau patenkinta dar naktibaldos darbelius giria mamos, paziurekite tada skelbimus sm, kas siuva, ir pan

Bandžiau ieškoti čia kas siuva, bet kažkaip visi siuva tik suaugusiems, o mažiukam siūti atsisako doh.gif
Ačiū, bandysiu, gal pavyks susitarti smile.gif Svarbu kad pasiūtų kokybiškai, nes šventė tikrai labai svarbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutikė @ 2011 09 28, 13:09)
Bandžiau ieškoti čia kas siuva, bet kažkaip visi siuva tik suaugusiems, o mažiukam siūti atsisako  doh.gif
Ačiū, bandysiu, gal pavyks susitarti smile.gif Svarbu kad pasiūtų kokybiškai, nes šventė tikrai labai svarbi smile.gif

nu mums tikrai pasiuvo is lino su nerinukais komplektuka 4 men pipirui biggrin.gif bet gyvai tikrai apsidziaugiau paaciusi, net nesitikejau tokio grozio, o ypac kian buvo priimtina ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, noreciau suzinoti gal kuri daret krikstynas "zaleso respublikoj" , Vilniuje,pagal senovines lietuviu liaudies tradicijas? turetun buti kazkas panasaus kaip rumsiskese? Tad, ar teko kam susidurti ir kokie atsilepimai? 4u.gif Is anksto dekoju uz nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2011 09 28, 14:56)
sveikutės smile.gif
mes planuojam pakrikštyti dukrytę spalio 15 dieną, tačiau dar nieko nesu susiplanavusi.... Užsisakėm laiką pas kunigą, turim kur švęsti. Tik vis laiko nebelieka paplanuoti šventės.... O laiko jau liko visai nedaug...
Bandysiu paskaitinėti Jūsų temas, gal rasiu kokių idėjų... Jau išsisaugojau angeliuką, pabandžiau iškarpyti, pavyko. reiks nusipirkti šiek tiek storesnio popieriaus ir bus gražūs papuošimai stalui.
Gal galės man patarti, kur geriau pirkti balionus, žvakes, dangaus žibintą, saliutus? Gal salei papuošimus galima kur rasti ar kuri mamytė daro?
Kur geriau užsisakyti krikštynų tortą, kad būtų gražiai papuoštas?
Kur pirkti žvakes, žvakides stalo papuošimui?
O kaip jūs rengiatės savo vaikelio krikštynoms - baltai? Nežinau kur man ieškoti kokio rūbo (Vilniuje). Esu apkūni.... Gal kuri patarsite?  blush2.gif

Dukrytei rūbelius žadėjo nupirkti krikšto mamytė.
Saldainių popierėlius, etiketes buteliams ir laikraštuką jau suradau, kas padarys.
Gal dar žinot, kas gražiai papuošia kokį pvz. brendžio butelį (uždeda nuiotrauką ir t.t.), kad palikti tą butelį ilgam saugojimui, iki dukrytės vestuvių smile.gif
na ir prirašiau aš čia klausimų, bet gal kas galės pagelbėti? smile.gif 
As ruosiuosi rengtis sviesiom spalvom, kazka is lino.  Man labai jau grazus drabuziai ivairiom progom "Alinos gracija".Tokie puosnus, isskirtiniai. Yra, berods oze, isiveskit pavadinima i google smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2011 10 01, 16:23)
Sveikos mamytes, noreciau suzinoti gal kuri daret krikstynas "zaleso respublikoj" , Vilniuje,pagal senovines lietuviu liaudies tradicijas? turetun buti kazkas panasaus kaip rumsiskese? Tad, ar teko kam susidurti ir kokie atsilepimai? 4u.gif Is anksto dekoju uz nuomone smile.gif

mes buvom krikstynuose tik rumsiskese, bet kai skambinsi paklausk kiek laiko seremonija trunka, mat ten isledetuves truko 2 val. tai visi pervarge buvo (krikstukas tai uzmigo net) gerai kad baznycioj uztruko tik 10 min, bet manau kad baznycioj turetu but ilgiau ir graziau pravestos apeigos

gal kartais zinot ar krikstyja vaikus pries velykas? nes mezadam kovo 24 krikstyt o balandzio 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 02 spalio 2011 - 08:10
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 02, 09:09)
mes buvom krikstynuose tik rumsiskese, bet kai skambinsi paklausk kiek laiko seremonija trunka, mat ten isledetuves truko 2 val. tai visi pervarge buvo (krikstukas tai uzmigo net) gerai kad baznycioj uztruko tik 10 min, bet manau kad baznycioj turetu but ilgiau ir graziau pravestos apeigos

gal kartais zinot ar krikstyja vaikus pries velykas? nes mezadam kovo 24 krikstyt o balandzio 8

Reiks pasidomet, kiek truks, o tai tikrai pavargs ten, tai zyz poto baznycioj..tai ir ne kas schmoll.gif manau, kad pries velykas yra gavenia, o per gavenia krikstyja tik isimtiniais atvejais, lyg ir kazkur esu girdejus ax.gif reiks kunigo paklaust rolleyes.gif kokioj baznycioj krikstyti ruosiates?
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2011 10 02, 13:43)
Reiks pasidomet, kiek truks, o tai tikrai pavargs ten, tai zyz poto baznycioj..tai ir ne kas schmoll.gif manau, kad pries velykas yra gavenia, o per gavenia krikstyja tik isimtiniais atvejais, lyg ir kazkur esu girdejus ax.gif reiks kunigo paklaust rolleyes.gif kokioj baznycioj krikstyti ruosiates?

kurtuvenu tai galvoju kad reik pasiskambint bet ten toks kvailas kunigelis tai nzn kaip gausis su juo
Atsakyti
sveikos, ziuriu tema apmirus visai, bet gal kas galit patart, musu krikstateviai bus jauni (10 ir 15 m.) tai jie nelabai ka pasiruos, tai galvoju pati vest vakara bet ar nebus keistai, gal kas vedet patys vaiko svente?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 10 08, 15:56)
sveikos, ziuriu tema apmirus visai, bet gal kas galit patart, musu krikstateviai bus jauni (10 ir 15 m.) tai jie nelabai ka pasiruos, tai galvoju pati vest vakara bet ar nebus keistai, gal kas vedet patys vaiko svente?

ka turite omenyje vesiu pati

as abieju vaiku sventes vedziau kartu su vyru, ta prasme visi zaidimai, atraskcijos, bet jokiu ten zodziu neskaiciau is lapu schmoll.gif man nemiela, nejauku tada tokia svente

geriau paciai kazka silto, nuo saves pasakyti paprastai ,savais zodziais, padekoti voisiems kad susirinko i mazylio-mazyles svente ir pan.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti