Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Mondina @ 2011 09 15, 11:22)
Kada ir kokiame mieste reikia fotografo?

Vieta: Raseiniai
Laikas: Spalio 15 d.
Kaina: Apie 300 Lt.
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 09 15, 10:48)
Vieta: Raseiniai
Laikas: Spalio 15 d.
Kaina: Apie 300 Lt.

pabandyk paskambinti 867244044
Atsakyti
merginos- gal kuriai susinaudos.
ismest gaila... o kad metysis kur stalchiuj ir naudos jokios.
vien zo baiges musu krikstynos- liko tokie deko karoliukai / daugiau info AZ / trys tokios juostos. vienos ilgis 5 metrai.
user posted image
realia ijei ryskia izydri- su fotiku fotkinau - nelabai spalva matosi normali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 15 rugsėjo 2011 - 18:39
QUOTE(Gutka @ 2011 09 11, 21:24)
user posted image
gal zinot  kur gauti ar kaip tokius antspaudus padaryti ? smile.gif

Tokius antspaudus galima nusipirkti, kur yra dekupazo prekes, office 1, jeigu neklystu g.gif

Sveikos planuotojos, pries metus pakrikstijau suneli, dabar po truputeli vel reikia ruostis ir kito sunelio krikstynoms wub.gif
Dar krikstateviai nepakviesti, tad nezinauka ruosis ir ka man reiks daryti, bet iki vasaros dar daug laiko rolleyes.gif
Atsakyti

labas vakaras biggrin.gif .

įspūdžiai iš po krikštynų, nors jau susigulėję. Visų pirma tai aš neturėjau kuom apsirengt lotuliukas.gif , bet paskutinę min radau papirkt suknelę, makiažą padarė viena sesuo, šukuoseną kita. Oras buvo normalus. pradėjom ruoštis krikštynoms jau ketvirtadienį nuo produktų pirkimo, penktadienį visą dieną su mama ir kaimyne ruošėm maistą, iki pat vakaro doh.gif . po to iki išnaktų statėm stalus, puošėm tokia melsva organza, dėjau stalo korteles kur kam sėdėti, merkiau gėles, žodžiu man stalas atrodo neblogai. Šeštadienį iš ryto buvo viskas puiku, tik apie 10 val mažiukas pasidarė labai piktas, irzlus, nk nevalgė, nemiegojo, ir taip iki pat bažnyčios, aš visa po prakaitu buvau doh.gif . dar pasiklydo kūmai atvažiuojant, tad pradėjau be jų rengti mažiuką, tačiau į bažnyčią visi spėjom wub.gif , o ten jau buvo viskas gražu, ir mažiukas aprimo thumbup.gif . po to keleta fotių pasidarėm, nors žygimantas tam noro nerodė, o tik pyko ištisai. na grįžom namučio ir baliukas buvo, viskas lb šauniai gavosi thumbup.gif . ir lininis kostiumėis tiko, ir nebuvo per šalta thumbup.gif . aš visko net nespėjau panaudot kiek buvau prisiruošus, per daug žaidimų prisigalvojau. krikšto mamytė irgi buvo pasiruošus, žodžiu buvo gražu. tiesa, tortas buvo labai skanus, gaila nenufotkinai, bet buvo su batukais ir soskiukais, labai gražiai padarė.
štai maždaug dar be maisto stalas
user posted image
user posted image

ir mes blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 16, 20:52)
labas vakaras  biggrin.gif .

įspūdžiai iš po krikštynų, nors jau susigulėję.

Grazios krikstynos buvo ir jos dalyviai 4u.gif O krikstukas, ne toks ir mazutis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2011 09 17, 17:56)
Grazios krikstynos buvo ir jos dalyviai  4u.gif O krikstukas, ne toks ir mazutis atrodo  bigsmile.gif

aga, toks kunigaikštis man su tais rūbeliais wub.gif
Atsakyti
Va, pasisiuvau tokius maišelius, svečiams lauktuvėms ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 09 22, 10:31)

user posted image
user posted image

Saunuole, grazus 4u.gif

O as tai jauciuosi kaip kokia balta varna biggrin.gif nzn ko reik kiek reik ir kaip reik lotuliukas.gif neina susikaupti, o laikas vietoj nestovi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 09 22, 11:31)

bigsmile.gif kokie gražūs thumbup.gif , čia lipdukai kokie ar neįžiūriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 09 22, 15:54)
bigsmile.gif kokie gražūs  thumbup.gif , čia lipdukai kokie ar neįžiūriu  g.gif

Cia dekupazas ant tekstiles
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 09 22, 07:31)

bigsmile.gif kokia faina ideja, saunuole 4u.gif irgi ketinau klausti kaip ta paveiksliuka uzlipinai, bet jau aisku

o ka desi lauktuvems i tooooooooookius didelius maiselius, ar jie tik atrodo dideli, o realiai maziukai biggrin.gif
Atsakyti