labas vakaras
.
įspūdžiai iš po krikštynų, nors jau susigulėję. Visų pirma tai aš neturėjau kuom apsirengt
, bet paskutinę min radau papirkt suknelę, makiažą padarė viena sesuo, šukuoseną kita. Oras buvo normalus. pradėjom ruoštis krikštynoms jau ketvirtadienį nuo produktų pirkimo, penktadienį visą dieną su mama ir kaimyne ruošėm maistą, iki pat vakaro
. po to iki išnaktų statėm stalus, puošėm tokia melsva organza, dėjau stalo korteles kur kam sėdėti, merkiau gėles, žodžiu man stalas atrodo neblogai. Šeštadienį iš ryto buvo viskas puiku, tik apie 10 val mažiukas pasidarė labai piktas, irzlus, nk nevalgė, nemiegojo, ir taip iki pat bažnyčios, aš visa po prakaitu buvau
. dar pasiklydo kūmai atvažiuojant, tad pradėjau be jų rengti mažiuką, tačiau į bažnyčią visi spėjom
, o ten jau buvo viskas gražu, ir mažiukas aprimo
. po to keleta fotių pasidarėm, nors žygimantas tam noro nerodė, o tik pyko ištisai. na grįžom namučio ir baliukas buvo, viskas lb šauniai gavosi
. ir lininis kostiumėis tiko, ir nebuvo per šalta
. aš visko net nespėjau panaudot kiek buvau prisiruošus, per daug žaidimų prisigalvojau. krikšto mamytė irgi buvo pasiruošus, žodžiu buvo gražu. tiesa, tortas buvo labai skanus, gaila nenufotkinai, bet buvo su batukais ir soskiukais, labai gražiai padarė.
štai maždaug dar be maisto stalas
ir mes