sveikos gyvos nors panašu,kad nėra tokių tuščia... tylu...
raportuoju:
maksimoj xx -balti balionai tik širdelės formos-ten maišiukai po 2lt,o įdėta baltų,raudonų ir ružavų
yra gražių mažiukų neoninių spalvų ,o aš pirkau tuos ilgus kur po to galima iš jų daryt visokias figūras,tai ir pompa įdėta yra-kaina 4lt už 30 balionų ir pompą...
mažas tas švenčių skyrius šitoj prie namų-neradau etikečių
apžiūrėjau tas dėžutes kur vakar minėjau,tai visai gražios-ant visų po skirtingą gėlės žiedą,kaina 5.29 svoris 150g. užrašyta ''Gėlių saldainiai'',gal ir apsimoka? dėžutės baltos spalvos-tokios visai gražios,neįkyrios,o jei dar prie jų puokštę pritaikyt,tai visai gražiai stalą papuoštų
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 13, 14:17)
dekui , nelabai istikruju suprantu kaip ta angeliuka man issikirpt...cia ji reikia nusipiesti kaip rodo ant balto lapo ir kirpti visur kur ta juoda linija?
QUOTE(into*in @ 2011 08 13, 12:48)
sveikos gyvos nors panašu,kad nėra tokių tuščia... tylu...
raportuoju:
aš pirkau tuos ilgus kur po to galima iš jų daryt visokias figūras
raportuoju:
aš pirkau tuos ilgus kur po to galima iš jų daryt visokias figūras
aciu uz raporta. siandien baltu balionu radau norfoje, tik ivairiu spavu sudeta, tai keleta pakuociu paemiau, atsirinksiu.
o is tu ilgubalionu labai grazius tutukus galima padaryti paprasta baliona priputi, prie jo pririsi ta ilga baliona i zieda suriesta, o tu dvieju balionu sujugimo vieta aplink aprsi mazais balioniukai, tipo tutuko sienele padarai
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 13, 13:06)
dekui , nelabai istikruju suprantu kaip ta angeliuka man issikirpt...cia ji reikia nusipiesti kaip rodo ant balto lapo ir kirpti visur kur ta juoda linija?
deja, nesu lanksciusi ju, negaliu paaiskinti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 13, 15:06)
Reikia kirpti visu kur linijos, piestis nereikia atsispausdinti ta paveiksliuka gana. Issimes tik prie rankyciu galiuku esačios trapecijos. Tik geriau čiut storesnis popierius nei paprastas kanceliarinis. Daug storesnio nereikia, bet tvirtesnis geriau sparnai žiūrisi.
QUOTE(burundukas @ 2011 08 14, 06:51)
Reikia kirpti visu kur linijos, piestis nereikia atsispausdinti ta paveiksliuka gana. Issimes tik prie rankyciu galiuku esačios trapecijos. Tik geriau čiut storesnis popierius nei paprastas kanceliarinis. Daug storesnio nereikia, bet tvirtesnis geriau sparnai žiūrisi.
aa, dekui
Na va, viska jau beveik susipirkau. Liko tik balti balionai ir maistas. Laikrstuka katik atspauzdinau belieka laukti rugpjucio 26 dienos, kada pradesiu ruostis ir 27 dienos-krikstynu! Labai tikiuosi, kad pagaliau pavyks pakrikstyti savo mazyle, nuo pat gimimo vasaromis vis planuodavau, bet nieko nesigaudavo.
as nusprendziau karstam daryti zarazus su bulviu kose.
saltam:
mazi pomidoriukai apvynioti kumpeliu
agurkeliai marinuoti apvynioti kokiu vyniotiniu
sumustinukai su lasisa
silkutes
baltos misraines
pievagrybiu misraines
pievagrybiu tesloje
krabu tesloje
manau, gal pakaktu? kaip jus manot? sveciu bus apie 10. nesu as seimininke, tai bus mano pirmas ruostas baliukas
as nusprendziau karstam daryti zarazus su bulviu kose.
saltam:
mazi pomidoriukai apvynioti kumpeliu
agurkeliai marinuoti apvynioti kokiu vyniotiniu
sumustinukai su lasisa
silkutes
baltos misraines
pievagrybiu misraines
pievagrybiu tesloje
krabu tesloje
manau, gal pakaktu? kaip jus manot? sveciu bus apie 10. nesu as seimininke, tai bus mano pirmas ruostas baliukas
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 14, 00:36)
baltu balionu radau norfoje, tik ivairiu spavu sudeta, tai keleta pakuociu paemiau, atsirinksiu.
aš irgi atsirinkinėjau
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 14, 12:09)
tikiuosi, kad pagaliau pavyks pakrikstyti savo mazyle,
pavyks pavyks
man liko supakuoti tik kriksto tevams dovanas, nes popieriaus neturiu dar
QUOTE(ingauk @ 2011 08 14, 12:59)
man liko supakuoti tik kriksto tevams dovanas, nes popieriaus neturiu dar
Pakavimui man puikiai pasitarnavo permatomas gėlių pakavimo popierius ...kurį pirkau gėlių parduotuvėje,didelis lapas 2 litai...jei nedideles dovanos - jo užtenka.Ir man asmeniškai gražiausiai atrodo dovanos supakuotos su šiuo popieriumi ir supakuot nėra sunku ...tik svarbu turėti su kuo surišti .Man labai patiko gėlių parduotuvėje nupirktos ale šiaudinės juostelės.
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 13, 09:06)
As irgi maciau tuos balionus akropolio maximoje, bet pabijojau pirkti, nes ten parasyta pusti su pompa, o as tokios neturiu.
Papildyta:
as stalo papuosima "pasivogiau" nuo rastos nuotraukeles. man labai grazu
http://www.part.lt/i...c560939a619.jpg
bandysiu igyvendinti kazka panasaus
Papildyta:
as stalo papuosima "pasivogiau" nuo rastos nuotraukeles. man labai grazu
http://www.part.lt/i...c560939a619.jpg
bandysiu igyvendinti kazka panasaus
vogsiu ir aš šią idėją, lba jauku ir paprastai padaroma, tik aš perjuosiu manau šviesiai melsvą servetėlę ryškau mėlyna juostele, tikiuos bus gražu . salą puošim baltais-mėlynais balionais, na mėlynų labai mažai, tik kad atmuštų baltus. ir manau geriau altas rožes pamekt ar mėlynas, gaila kad nėra neužmirštuolių, jos jaučiu nerealiai derėtų, o gal dar rugiagėlių bus iki rugsėjo 10 .
oi sukas galva nuo idėjų, bijau kad ką nors ir pamiršiu. šnd nupirkau taures baliukui, tik kažin ar jas irgi kažkaip papuošt ar užteks paprastai kad bus
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 14, 22:14)
nupirkau taures baliukui, tik kažin ar jas irgi kažkaip papuošt ar užteks paprastai kad bus
aš jau nebepuoščiau
o puokšteles daryčiau baltas su mėlyna ir geltonos (oranžinės) įmaišyčiau dėl įvairovės,nes kai viskas tik 2 spalvų,tai man pritrūksta to ''taško''
pvz 5 balti žiedai,trys mėlyni ir 1 didesnis ar 3 mažesni geltoni (arba oranžiniai)
mėlynų irisų turėtų gal būti,o va rugiagėlių tai net nežinau
jei žemų ar mažų puokštelių tai manau našlaičių galima mėlynų rasti,o ir visokių kitokių jų būna
radau stalo dekoravimo kelis variantus
http://gyvenimas.del...i.d?id=48392619
tiesa vestuvinius,bet galima idėjų pasirankiot
http://gyvenimas.del...i.d?id=48392619
tiesa vestuvinius,bet galima idėjų pasirankiot