Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Mili04 @ 2011 09 05, 10:34)
Pas mus miestely pasirodo zvakiu gamykla visa yra cia Klp rajone tia kai rinkomes parode tokias is korio suktas kvencias medum zvakytes wub.gif  nu lb grazios su gintariukais puostos. buvo ir paprasto vasko geltono.Bet kainu nepaklausiau nes mano vaikinas kitokia issirinko.

o jie neturi kokio internetinio psl. arba parasyk ju adresa zadam kada palekt iki pajurio tuo paciu ir nuvaziuotumem smile.gif

as norejau paklaust ar visos daret zaidimus per krikstynas? nes musu giminej niekada nera niekas dare net nzn kaip jie sureguos, bandau ka nors sugalvot orginalaus kad nebutu vaikiskai
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 05, 14:31)
o jie neturi kokio internetinio psl. arba parasyk ju adresa zadam kada palekt iki pajurio tuo paciu ir nuvaziuotumem smile.gif

as norejau paklaust ar visos daret zaidimus per krikstynas? nes musu giminej niekada nera niekas dare net nzn kaip jie sureguos, bandau ka nors sugalvot orginalaus kad nebutu vaikiskai

Oi nzn ar turi nes is ju perka parduotuves jie gamina ir tiek. Cia Plikiu mst. kokia ten galtve nzn galiu tik nupasakoti kaip nuvaziuoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane sveciu sarasas sumazejo iki visisko minimumo... Atkrito atkrito ir turim tik pacius artimiausius... Na bet taip ir turetu buti.
Bus maza jauki svente.
Buvome siandien su kriksto mama su klbonu psikalbeti. Nu nereliai fainai paplepejom prie arbatos puodelio. Vaziuodama jaudinausi, o isjejau pasikrovus nerealiai daug geru emociju. Tiesiog diskutavome apie vaiku raida ir meiles jiems svarba.

Labai laukiu sestadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 05, 20:49)
turim tik pacius artimiausius... Na bet taip ir turetu buti.
Bus maza jauki svente.
isjejau pasikrovus nerealiai daug geru emociju.

na ir gerai,bus dar smagiau,nes ateis tie kuriems jūs labai svarbūs wub.gif

drinks_cheers.gif

su tokiom emocijom ir reikėtų iš bažnyčios gryžti,gaila ne visada taip,o jums labai pasisekė,be reikalo pergyvenot mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pas mane regis viskas kaip ir paruosta sio savaitgalio krikstynoms. Liko kirpyklos, manikiurai, na bet cia smagioji dalis smile.gif
Tiesa dar sveciams paruost saldainiu krepsiukus, bet cia nesunku ir laiko neuzima.
Kazkaip viskas cia pas mane be streso.
Nors ir vakar per ziopluma masinos buferi sulankscviau, iki penktadienio sake istiesins ir nudazys, tai truputi jaudinuosi, kad tikrai spetu...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 06, 18:58)
Kazkaip viskas cia pas mane be streso.

tai,kad ir nereikia to streso,juk šitiek laiko ruošėtės,viskas bus gerai mirksiukas.gif
lauksim įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 09 06, 18:00)
tai,kad ir nereikia to streso,juk šitiek laiko ruošėtės,viskas bus gerai  mirksiukas.gif
lauksim įspūdžių  4u.gif

aga, labai lauksim:)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 05, 18:49)
O pas mane sveciu sarasas sumazejo iki visisko minimumo... Atkrito atkrito ir turim tik pacius artimiausius... Na bet taip ir turetu buti.
Bus maza jauki svente.
Buvome siandien su kriksto mama su klbonu psikalbeti. Nu nereliai fainai paplepejom prie arbatos puodelio. Vaziuodama jaudinausi, o isjejau pasikrovus nerealiai daug geru emociju. Tiesiog diskutavome apie vaiku raida ir meiles jiems svarba.

Labai laukiu sestadienio  wub.gif

pas mane irgi trumpeja sveciu sarasas unsure.gif , ai bet kiek bus tiekuzteks, ateis tie kuriems mes rupim wub.gif . rytoj jau paskutinius strichus sudelioju ant i, ir lekiam kaiman viska ruosti, jau jauduliukas savo daro, vis galvoju ar ko nors nepamirsau doh.gif .
db zinau kad pamirsau sau pedkelnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 06, 22:04)
pas mane irgi trumpeja sveciu sarasas  unsure.gif , ai bet kiek bus tiekuzteks, ateis tie kuriems mes rupim  wub.gif . rytoj jau paskutinius strichus sudelioju ant i, ir lekiam kaiman viska ruosti, jau jauduliukas savo daro, vis galvoju ar ko nors nepamirsau  doh.gif .
db zinau kad pamirsau sau pedkelnes  blush2.gif

Va ir as taip sakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va kokiu kaspineliu sugalvojau pagaminti, ir juos galima ne tik sveciams i atlapa isegti, o ir taures papuosti, vaiko drabuzeli papuosti ir dar viska, kas tik i galva sauna - tik turekim fantazijos ax.gif
Galiu ir kitiems padaryti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Baigesi vasara, baigsi plaavimai rolleyes.gif
Musu krikstyos jau rytoj wub.gif
Tokia pakili nuotaika, tokia rami dvasia aplik. Jokio streso ebuvo, kurio bijojau paskutinem planavimo dienom.
Nusiteikus viskam, todel del ieko nesinervuosiu. smile.gif O kam nervuotis. reikia dziaugtis tokia nuostabia diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 09, 23:19)
reikia dziaugtis tokia nuostabia diena  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

GRAŽIOS ŠVENTĖS,gero oro,puikių emocijų 4u.gif Jums ir visoms rytoj-poryt švenčiančioms'' planiukėms'' mirksiukas.gif
Atsakyti