Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

maximoj brendziu itores 5 labai puiki akcija tik 27 lt 0.7l. nepamenu kadfa tokia maza suma buvo smile.gif tai siandien paemem 10 smile.gif o pas mane krikstynu planavime stilius nes sugebejo mama sugadint mat nupirko suknele sad.gif o siaip sodyba jau susiradom tik reikia rankpinigius nuvest smile.gif noriu tikro vasko zvakes bet suprantu kad cia vos ne misija neimanoma doh.gif gal zinot kas kur siauliuose butu galima rast?
Atsakyti
w_ilt_e, labai dažnai bažnyčiose būna tikro vaško žvakių wink.gif Užsukit, kad ir į katedrą ar savo parapijos bažnyčią, manau tikrai rasit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 03, 18:44)
noriu tikro vasko zvakes bet suprantu kad cia vos ne misija neimanoma  doh.gif  gal zinot kas kur siauliuose butu galima rast?

bent jau vilniuj tai jų būna pas tuos eko prekybininkus kur medum prekiauja,prigaminta visokių formų,net angeliukų yra įvairių dydžių,gėlių žiedų ir kt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 03, 16:39)
irgi lininis  bigsmile.gif , pas ką siuvais  g.gif .

uch kaip artėja mūsų šventė, bet aš dar nžn kuo rengsiuos  unsure.gif . reik kitą savaitę dar nueit biški plaukus pakirpt, kelio per gripką nebematau  lotuliukas.gif . daugiau atrodo vaikus jau aprengiau. rytoj supirksiu alkoholį, net nžn kiek jo imt, nesinori kad visi išgriūtų  lotuliukas.gif , bet kad ir trūktų būtų nesmagu  g.gif . tortą vis dėl to su batukais sakiausi, nes kokio noriu sakė bijo kad gali neišeiti toks gražus  smile.gif . Šnd jau viską vyniosiu, karpysiu dėžutes lansktysiu, niekaip nepasidarau iki galo. scenarijus jau suguldytas kompe  bigsmile.gif

siuvausi pas Naktibalda. Kosdtiumelis be proto grazus. ispilde visus norus iki smulkmenu. Visas detales aprasiau rastu, be ilsiustraciju, o ji man viska iki smulkmenu ir ispilde. Grazesnio kostiumelio nesu macius. Jis susidaro is kelnyciu, marskineliu trumpom rankovem ir svarkelio. Jis pakietintas, su pamusalu.
Kita sstadieni pranesa lietus ir nedidele temperatura, tad tas svarkelis tikrai gelbes smile.gif

Pas mus alko nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 04, 14:36)

Pas mus alko nebus smile.gif

Puiku 4u.gif 4u.gif 4u.gif (rimtai aš mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 09 03, 16:02)
geriau pirmadieni perzelkit busimas akcijas, gal bus alkoholiui nuolaidu  blush2.gif  ir nezinau ar zinot, bet Maximoj diena po laimetu varzybu, tiek kiek laimejom, tiek nuolaida putojanciam vynui, sampanui, alui, na tai siandien maza nuolaida, bet dar gal portugalam ikrausim  blush2.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif , tai jei šnd laimim, ryt galiu pirkt su akcija lotuliukas.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 03, 16:44)
maximoj brendziu itores 5 labai puiki akcija tik 27 lt 0.7l. nepamenu kadfa tokia maza suma buvo smile.gif tai siandien paemem 10 smile.gif o pas mane krikstynu planavime stilius nes sugebejo mama sugadint mat nupirko suknele sad.gif o siaip sodyba jau susiradom tik reikia rankpinigius nuvest smile.gif noriu tikro vasko zvakes bet suprantu kad cia vos ne misija neimanoma  doh.gif  gal zinot kas kur siauliuose butu galima rast?

niu tai kodėl Šiaulių dienų mugėj nepažiūrėjai, manau būtum radus ir ne vieną, ir dar su dideliu pasirinkimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 04, 18:36)
niu tai kodėl Šiaulių dienų mugėj nepažiūrėjai, manau būtum radus ir ne vieną, ir dar su dideliu pasirinkimu  mirksiukas.gif

radau 1 bet ta pati labai aptrupejus buvo sad.gif jie labiau mini zvakutes daro o tokias ilgas neapsimoka
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 04, 18:40)
radau 1 bet ta pati labai aptrupejus buvo sad.gif jie labiau mini zvakutes daro o tokias ilgas neapsimoka

g.gif neturit bitininkų šiauliuose?
per guglą pažiūrėkit,galima ir parsisiūsti jei laiko yra..
o yra žvakių ir iš natūralaus vaško ,kur nedūmina ir gražios... vilniuj žinau kas parduoda ( tik tokios visada brangesnės)
,mačius esu tokių gėlių parduotuvėse...
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 09 04, 18:49)
g.gif neturit bitininkų šiauliuose?
per guglą pažiūrėkit,galima ir parsisiūsti jei laiko yra..
o yra žvakių ir iš natūralaus vaško ,kur nedūmina ir gražios... vilniuj žinau kas parduoda ( tik tokios visada brangesnės)
,mačius esu tokių gėlių parduotuvėse...

dekui uz informacija smile.gif bandysiu paieskot, o laiko tai sociai dar
Atsakyti
sveikos,

mažai čia lainkiausi, nes... jaučiausi nesuprasta... bet patliukais paskaitinėdavau... o ir ruoštis šį kart buvau lengviua, nes turėjau daug patirties iš pirmos dukros krikštynų... daug ką darėme panašiai, bet stengėmės nesikartoti... trumpas mūsų krikštynų aprašas tik ne iš eilės...

valiooooooo, jau ir mūsų Dovilytė krikščioniukė o jau vakar buvo tikras ramybės įsikūnijimas buvolabai rami ir per krikštą ir kavinėje per vaišes ir per fotosesiją mėtė savo šypsenas na, žodžiu.... eilinį kartą pasiteisino mano taisyklė, ko labai bijai, tai visa tai išeina į gera

namuose tiek aš, tiek krikšto mama paskaitėme ,,išleistuvių žodžius, krikšto mama aprengė dukrytę, kuri jai atsidėkojo krykštavimais...
pati krikšto ceremonija pas pažįstamą kunigėlį praėjo šauniai ir mielai...
po to fotosesija prie bažnyčios ir prie kavinės su voskiais senoviniais fotografės atributais... pasirodo ir visai nesėdinti, bei nevaikščiojantį leliuką galima prifotografuoti visaip kaip... wub.gif
kol maitinau mažąją, tėvelis parodė su projektoriumi filmukus (skėlėm į du, nes vieno bendro ,,nepavežė": mano šaknys (radom net proprosenelės foto), bei ,,mano pirmieji 3 gyvenimo mėnesiai"... buvo vargelio su sukūrimu, paleidimu, bet ... rezultate viskas thumbup.gif
po to prie stalo pradėjom su krikšto mamyte oficialią dalį padėkomis, kurioms man čia daug kas prieštaravo... bet ... manau buvo gražus žestas, kai padėkojama seneliams už tai kad mus pačius užaugino, palinkima sveikatos, jaunystės prisiminimų besidžiaugiant anūkais...
senelės gavo padainuoti lopšinių, deja deja žinojo abi tik vieną ir tą pačią ,,a a a, pupą", seneliai- pasekti pasakas be galo
svečiams buvo perskaitytas padėkos laiškelis ir dovanėlės - mano nerti drugeliai (kikštynų tema ,,drugeliai") , saldainiukai bei kišeniniai kalendoriukai...
krikštatėviai_ vienas dėliojo pirmąjį vardą, kitas - antrąjį iš vaikiškų daiktelių... pasižadėjimų (čia veitoj standaritnių įsakymų) susijusių su išsitrauktais daikteliais krikštatėviai gavo kiek daugiau, toliau apjungėm visus svečius...
pasižadėjimus , kuriuos ,,sekretorė" surašė į pergamento lapą užtvirtino krikštatėviai arbatėle bei pienuku iš buteliukų su soskėmis- už tai medaliai ,,soskiukas" (kurį šnd tik sugalvojau, galėjau pristatyti kaip kaljaną), bei paguodos prizas taip pat ant juostelės - saldianiukas bei barankytės...
už visus sėkmingai įveiktus išbandymus gavo po maikutę su užrašais dovanų bei taupyklę laimės trupinėliams rinkti...
visi užmanyti žaidimukai praėjo super... na, jau paskutiniam su klausimais iš Dovilės gyvenimo nebeliko nuotaikos ir jėgų...
na, aišku kaip gi be močiučių ,,lyrinių" nukrypimų... išsitraukė maišelį su studentiškais atributais ir... pasižadėjimas - išleisti į marčias ...
kai ką pravirkdėm (tik ne močiutes) su filmukais, su eilėraščiu ,,kol dar nebuvau mama".... su mano pačios kūrybos eilėraščiu apie sesę (pati verkiau skaitydama)
labai gražią gamintą tėvelio kraičio skrynią mums išdegino... sudėjau pirmuosius dienoraštukus į segtuvėlį ir tęsim mės jį sėkmingai toliau.... labai gražų, nors ir už nemažą kainytę laikraštuką sumaketavo vien su mano rinktais tekstais svečiai gavo dovanėlių mano nertus drugelius (nėriau žindydama), vardinius saldianiukus, kalendoriukus su Dovile...
šiandien pabudus dar lenda mintys... kai svečiai prisistatinėjo ir sakė palinkėjimus galėjo dar ir pasakyti , ką atsivežė su savimi iš svao vardo raidės
pasigėrusių kiap ir nebuvo butelių kaip išsivežėm pilną tašę, taip ir parsivežėm beveik visus, nes vienas svečias filmavo, kitas buvo darbo budėjimo rėžime, kitas vairavo... gerai, tokie svečiai
dovanėlių gavom papuošaliukų, kuriuos kunigėlis pašventino, albumėlių, pinigėlių...
sesė su kita panašaus amžiaus drauge dainavo daineles, šoko susikibę, kankino močiutes ir ... kaip gi be raguolio aplaužymo - o toks gražus vaizdelis, kai iš po stalo kyšo tik akytės ir tiesia rankytę laužti to raguolio ... negaliu, vėl verkiu...

na, žodžiu viskas super

visos linksmos šventės 4u.gif jei reikia kam kokios pagalbos su ne stnadartine laikraštuko info ar su profesijų kortelėmis (darėme patys su paveikslėliais atspindinčiais kokią nors profesiją), ar su padėkų žodžiais (taip pat ne standartiniais), ar su prizų apibūdinimais (kurie man atliko tiek nup pirmos durkos krikštynų, tiek dabar ) prašom kreiptis per až... mielai ir geranoriškai pasidalinsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 05 rugsėjo 2011 - 08:47
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 09 04, 17:53)
dekui uz informacija smile.gif bandysiu paieskot, o laiko tai sociai dar

Pas mus miestely pasirodo zvakiu gamykla visa yra cia Klp rajone tia kai rinkomes parode tokias is korio suktas kvencias medum zvakytes wub.gif nu lb grazios su gintariukais puostos. buvo ir paprasto vasko geltono.Bet kainu nepaklausiau nes mano vaikinas kitokia issirinko.

sidrulka jauciasiis pasakojimo, kad svente buvo lb miela. thumbup.gif
Atsakyti
mes žvakę pirkom standartinę... iš turgaus... blush2.gif bet labai gražiai papuošėm - gyvom gėlėm... nunėriau gražų ,,sijonėlį"...
Atsakyti