Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(mindaiva @ 2011 09 02, 12:43)
kaip keista, nesu girdėjusi, kad krikštytų sekmadienį rolleyes.gif

Tai jau būsit girdėjus, mes abi mergytes krikštijom sekmadienį mirksiukas.gif priežastis elementari- sodybų, fotografų kainos sekmadieniais kelis kartus žemesnės nei šeštadieniais, o parinkom datas kad paskui pirmadienis laisvas būtų ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 09 02, 13:48)
Tai jau būsit girdėjus, mes abi mergytes krikštijom sekmadienį  mirksiukas.gif priežastis elementari- sodybų, fotografų kainos sekmadieniais kelis kartus žemesnės nei šeštadieniais, o parinkom datas kad paskui pirmadienis laisvas būtų ir viskas  thumbup.gif

tą tai suprantu, bet va kunigai kažkaip lyg nesutikdavo sekmadieniais g.gif , matyt mano žinios pasenę blush2.gif
Atsakyti
As siandien buvau Jakelio firmoj, zvake nuspirkau. Radau kokios norejau- paprasta balta. Ir vietoj iskart uzrase varda ir kriksto varda ant jos.
Ir batelius sau nusipirkau rolleyes.gif Tai mano apranga isbaigta, beliko suneliui batukus nupirkti.

Dar liko sveciams saldainiu nupirkt...

Kas cioa dar... Ai, o dar liko "senoviskai"pakuojamu saldainiu??? Nes kiek siandien apvaziavau, visur i ta celofana suvnioti. tai ku man dabar daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 02, 14:32)

Kas cioa dar... Ai, o dar liko "senoviskai"pakuojamu saldainiu??? Nes kiek siandien apvaziavau, visur i ta celofana suvnioti. tai ku man dabar daryt?  g.gif

Norfoj kolumbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 01, 16:49)
kaune, zvakiu fabrike ar kaip ten vadinasi tokiu yra pirkti, uzraso vardus

ech man reikia Klaipėdoj tokia vietelę rasti ax.gif . gal kas žinote kur? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, mes ryt krikštysim draugų mergytę. Kaip ir viską susiplanavę. Tik va dažnai skaitau, kad si9lot močiutėms lopšines dainuoti. O kada pasiūlot, kaip prie to prieinat, kokiais žodžiais. Ar tiesiog kaip rungtį padarot?
Ačiū..
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 09 02, 09:33)
Man rodos ten krikšto mamytė ir pirko žvakę, tas žvakių fabrikas kitoj gatvės pusėj, prišais hypermaximą.

aha, tenai

QUOTE(mindaiva @ 2011 09 02, 10:43)
kaip keista, nesu girdėjusi, kad krikštytų sekmadienį rolleyes.gif

nu kas cia keisto, krikstija ir pirmadieni ir kitomis dienomis tongue.gif cia tik iprasta, kaip vestuves baliu ruosti sestadieni, kad paskui butu laisva dienA visiems po sventes ax.gif

musu krikstynos irgi buvo SEKMADIENI biggrin.gif ir draugu berniuka krikstyjome sekamdieni tongue.gif

QUOTE(spilgiukee @ 2011 09 02, 11:56)
ech man reikia Klaipėdoj tokia vietelę rasti ax.gif . gal kas žinote kur? g.gif

unsure.gif nea
o esi buvusi autobusu stotyje parduotuveje, kur viskas krikstynoms yra, daug visko visko... gal ten kazka panasaus turi

kazkuri mamyte nesenai cia rase pamenu, kad tokia zvake uzsisake pas kazkokia mamyte is sm, tik nezinau, nes man neaktualu buvo, be to yra tema apie zvakes sm , paskaitytk, gal ten bus placiau apie tai bigsmile.gif

http://www.supermama...?...9171&st=432
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 02 rugsėjo 2011 - 15:01
Gavau savo sunelio krikstynu kostiumeli wub.gif Jis pranoko visus luksescius wub.gif Idealus. Oi kaip dabar sventes laukiu....
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 09 02, 16:39)
Gavau savo sunelio krikstynu kostiumeli  wub.gif  Jis pranoko visus luksescius  wub.gif  Idealus. Oi kaip dabar sventes laukiu....

irgi lininis bigsmile.gif , pas ką siuvais g.gif .

uch kaip artėja mūsų šventė, bet aš dar nžn kuo rengsiuos unsure.gif . reik kitą savaitę dar nueit biški plaukus pakirpt, kelio per gripką nebematau lotuliukas.gif . daugiau atrodo vaikus jau aprengiau. rytoj supirksiu alkoholį, net nžn kiek jo imt, nesinori kad visi išgriūtų lotuliukas.gif , bet kad ir trūktų būtų nesmagu g.gif . tortą vis dėl to su batukais sakiausi, nes kokio noriu sakė bijo kad gali neišeiti toks gražus smile.gif . Šnd jau viską vyniosiu, karpysiu dėžutes lansktysiu, niekaip nepasidarau iki galo. scenarijus jau suguldytas kompe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 03, 16:39)
rytoj supirksiu alkoholį, net nžn kiek jo imt, nesinori kad visi išgriūtų  lotuliukas.gif

geriau pirmadieni perzelkit busimas akcijas, gal bus alkoholiui nuolaidu blush2.gif ir nezinau ar zinot, bet Maximoj diena po laimetu varzybu, tiek kiek laimejom, tiek nuolaida putojanciam vynui, sampanui, alui, na tai siandien maza nuolaida, bet dar gal portugalam ikrausim blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maxima duoda -20proc. šampanui, putojančiam vynui ir alui nepriklausomai kiek taškų rinktinė laimėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 09 03, 17:35)
Maxima duoda -20proc. šampanui, putojančiam vynui ir alui nepriklausomai kiek taškų rinktinė laimėjo wink.gif

ai sitaip, tai dar geriau bigsmile.gif susimaisiau su senuku akcija blush2.gif
Atsakyti