Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 31, 17:33)
kas ieškojo pieno baltumo batukų  g.gif . SM pas Erikiux yra visokių ir padoriom kainom  mirksiukas.gif

Gaila musu kojytei nera sad.gif
Atsakyti
Gal galite imesti pas kuria Erikiux ieskot? Nes albumus radau pas erikiuxxx, bet ten nera jokiu sniego baltumo batu...
Radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 31 rugpjūčio 2011 - 19:22
QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 15:03)
Bet as noriu prie baionu dar mazas atvirutes linkejimams rist, nes man negrazu kai ant paciu balionu raso...
Nors gal reik padaryt taip, kad mintyse palinkejimus sugalvot ir paleist baliona  g.gif  Laiko maziau atims...

O ceremonija vyko 45 min? Ar siaip dar sau laiko pasilikot? As isties nezinau kiek ta ceremonija vyksta... Vaziuosiu pirm su kunigu kalbet, tai reiks paklausti.

Ne, ceremonija ne taip kaip tikėjomės, truko labai trumpai, klebonas matyt labai skubėjo, nes tas pats krikštijo ir vyresnėlę prieš du metus tai užtrukom gal pusv, dabar koki 15 min jei ne trumpiau. Tai va išėjom, sveikinimai, foto ir žiūrim dar laiko yra, šampanas- saldainiai, jau lyg ir balionai turi pasirodyti o vis nėr, kodėl jau rašiau, tai dar va du gaidelius žaidėm laikui prastumt- dainavom du gaideliai- išrinkom du vyrus į vidurį, jie tipo kūlė, tada vištelės ir t.t. po kiekvieno personažo naujo viską dainuodavom nuo pradžių.
o dėl palinkėjimų tai irgi galvojom kad leisim balionus su palinkėjimais, bet kadangi sugalvojom krikštynų laužą su palinkėjimais daryti, tai kad nesikaroti sugalvojom taip- balionus davėm leisti tik vaikams, su ta mintim, kad kiekvienas pakrikštytas vaikutis įgyja savo angelą sargą, tai visi vaikai nusiuntė balioną savo angelui sargui.
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2011 08 31, 15:27)
norėjau paprašyti idėjų kaip originaliau papuošti krikštynų žvakę... galvoju papuošimą daryti su gyvomis gėlytėmis. na, tiesiog turiu pažystamą floristę, kuri mano nuomone labai originaliai galėtų tai padayrti. gal ir ne "standartas" bet man atrodo turėtų visai neblogai atrodyti g.gif

dar vienu klausimu patarimo ieškau... gal kas įteikėt/teiksit tėveliams vyno butelį (graviruotą arba išrašytą šerkšnu) su krikštynu data ir visom kitom krikštynų detalėm? turiu mintį dovanoti tokią dovaną kuri liktų saugoti iki vestuvių.. bigsmile.gif

Mes puošėm žvakę gyvom gėlėm, man tai pats wub.gif variantas, bet čia skonio reikalas. Tik foto dar neturim, paklausiu gal kas iš draugų kur fptkino turės, nes fotografė tai negreit duos foto.
O dėl butelio tai mes gavom brendžio butelį, labai labai gražiai dekoruotą baltai- kriauklytėm, visokiais kitokiais grožiais, žodžiu tikras vestuvinis dekoras, nes laikyt reiks iki vestuvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 31 rugpjūčio 2011 - 21:08
QUOTE(burundukas @ 2011 08 31, 19:10)
tai kad nesikaroti sugalvojom taip- balionus davėm leisti tik vaikams, su ta mintim, kad kiekvienas pakrikštytas vaikutis įgyja savo angelą sargą, tai visi vaikai nusiuntė balioną savo angelui sargui.

bigsmile.gif kokia grazi ideja, su mintimi
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 31, 17:23)
šiaip brendis labiau tinka tam reikalui,nes vynas jei  ne tas brangus kur n metų stovės,tai negeriamas bus per vestuves... atkimšo taip laikyto šampano butelį ir išpylė...  biggrin.gif

gal ir geresnė idėja būtų brendžio butelys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(burundukas @ 2011 08 31, 22:10)
Mes puošėm žvakę gyvom gėlėm, man tai pats  wub.gif variantas, bet čia skonio reikalas. Tik foto dar neturim, paklausiu gal kas iš draugų kur fptkino turės, nes fotografė tai negreit duos foto.
O dėl butelio tai mes gavom brendžio butelį, labai labai gražiai dekoruotą baltai- kriauklytėm, visokiais kitokiais grožiais, žodžiu tikras vestuvinis dekoras, nes laikyt reiks iki vestuvių.

na, tada reikalas nuspręstas - puošim su gyvom... wub.gif
Atsakyti
Nu va pasidemonstruojam:
Šių krikštynų žvakė ir angeliuko statulėlė nuo mūsų dukrytei (krikšto mamytė pageidavo būtinai šermukšnio šakelės, tai draugė ją įkomponavo)
user posted image
ir pirmos dukrytės žvakė, ši tai pati žvakė tokia nemaža, 40 cm aukščio, pirmoji standartinė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 01 rugsėjo 2011 - 12:32
atrodo nuostabiai wub.gif o iš kur gavote vardinę žvakę g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 09 01, 13:07)
atrodo nuostabiai wub.gif  o iš kur gavote vardinę žvakę g.gif

kaune, zvakiu fabrike ar kaip ten vadinasi tokiu yra pirkti, uzraso vardus
Atsakyti
sveikos planuojancios! mano dukrytes krikstynos jau rugsejo 11, prisirinkau daug sauniu ideju, dabar svarbiausiai geresnis oras ir sloga merginai praeitu. pries dumetelius ruosiau pirmosios dukros krikstynas, darem nemaza svente, si kart bandau ramesne daryt, tik jauciu skirtumas bus kad ne sestadieni o sekmadieni gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas
Burundukas, labai gražios žvakės wub.gif

kitą savaitę pranešė šiltesnę thumbup.gif

aš vakar kad prasilėkiau per pardes. nupirkau krikšto tėvams rankšluostį Šiaulių dienų mugėj, svečiams tokius lininius maišelius dovanų wub.gif , thomas philips radau dėžutes į kurias dėsiu saldainius ir lauktuves svečiams, darysiu kiekvienai šeimai po vieną wub.gif . nusipirkau saldainius vyniojimui. Šnd drauge dar atvežė padarius su dekupažu taupyklę, kurią dovanosim seneliui, kad turėtų smulkių ant ledų thumbup.gif , ir gražų butelį, kurį dovanosim močiutei kaip padėką, kad krikštynas padėjo paruošt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 01, 15:49)
kaune, zvakiu fabrike ar kaip ten vadinasi tokiu yra pirkti, uzraso vardus

Man rodos ten krikšto mamytė ir pirko žvakę, tas žvakių fabrikas kitoj gatvės pusėj, prišais hypermaximą.
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas @ 2011 09 02, 10:49)
Burundukas, labai gražios žvakės  wub.gif
Šnd drauge dar atvežė padarius su dekupažu taupyklę, kurią dovanosim seneliui, kad turėtų smulkių ant ledų 

Ačiū, čia draugei komplimentas kad taip gražiai moka puošti. O kas dėl taupyklės, tai mes per vyresnėlės krikštynas seneliui dovanojom taupyklę, tas buvo prieš du metus, tai va neseniai senelis prasitarė, kad ta taupyklė jau pilnoka, o mums net į galvą niekad nešovė jos patikrinti (stovi pas senelius), juokiausi, kad būčiau žinojusi tai ir per šias krikštynas taupyklę būčiau dovanojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkele @ 2011 09 01, 18:17)
sveikos planuojancios! mano dukrytes krikstynos jau rugsejo 11, prisirinkau daug sauniu ideju, dabar svarbiausiai geresnis oras ir sloga merginai praeitu. pries dumetelius ruosiau pirmosios dukros krikstynas, darem nemaza svente, si kart bandau ramesne daryt, tik jauciu skirtumas bus kad ne sestadieni o sekmadieni  gausis lotuliukas.gif

kaip keista, nesu girdėjusi, kad krikštytų sekmadienį rolleyes.gif
Atsakyti