QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 15:03)
Bet as noriu prie baionu dar mazas atvirutes linkejimams rist, nes man negrazu kai ant paciu balionu raso...
Nors gal reik padaryt taip, kad mintyse palinkejimus sugalvot ir paleist baliona
Laiko maziau atims...
O ceremonija vyko 45 min? Ar siaip dar sau laiko pasilikot? As isties nezinau kiek ta ceremonija vyksta... Vaziuosiu pirm su kunigu kalbet, tai reiks paklausti.
Ne, ceremonija ne taip kaip tikėjomės, truko labai trumpai, klebonas matyt labai skubėjo, nes tas pats krikštijo ir vyresnėlę prieš du metus tai užtrukom gal pusv, dabar koki 15 min jei ne trumpiau. Tai va išėjom, sveikinimai, foto ir žiūrim dar laiko yra, šampanas- saldainiai, jau lyg ir balionai turi pasirodyti o vis nėr, kodėl jau rašiau, tai dar va du gaidelius žaidėm laikui prastumt- dainavom du gaideliai- išrinkom du vyrus į vidurį, jie tipo kūlė, tada vištelės ir t.t. po kiekvieno personažo naujo viską dainuodavom nuo pradžių.
o dėl palinkėjimų tai irgi galvojom kad leisim balionus su palinkėjimais, bet kadangi sugalvojom krikštynų laužą su palinkėjimais daryti, tai kad nesikaroti sugalvojom taip- balionus davėm leisti tik vaikams, su ta mintim, kad kiekvienas pakrikštytas vaikutis įgyja savo angelą sargą, tai visi vaikai nusiuntė balioną savo angelui sargui.
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2011 08 31, 15:27)
norėjau paprašyti idėjų kaip originaliau papuošti krikštynų žvakę... galvoju papuošimą daryti su gyvomis gėlytėmis. na, tiesiog turiu pažystamą floristę, kuri mano nuomone labai originaliai galėtų tai padayrti. gal ir ne "standartas" bet man atrodo turėtų visai neblogai atrodyti
dar vienu klausimu patarimo ieškau... gal kas įteikėt/teiksit tėveliams vyno butelį (graviruotą arba išrašytą šerkšnu) su krikštynu data ir visom kitom krikštynų detalėm? turiu mintį dovanoti tokią dovaną kuri liktų saugoti iki vestuvių..
Mes puošėm žvakę gyvom gėlėm, man tai pats
variantas, bet čia skonio reikalas. Tik foto dar neturim, paklausiu gal kas iš draugų kur fptkino turės, nes fotografė tai negreit duos foto.
O dėl butelio tai mes gavom brendžio butelį, labai labai gražiai dekoruotą baltai- kriauklytėm, visokiais kitokiais grožiais, žodžiu tikras vestuvinis dekoras, nes laikyt reiks iki vestuvių.