Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

Oi. O zvakes as dar neturiu doh.gif Sijoneli jai turiu, pasiuvo siuveja kartu su kostiumu (kurio jau antra diena laukiu, nesulaukiu).
Bet as noriu pacios paprasciausios, mazytes, be jokio perkrovimu. Tikiuosi rasiu g.gif
Atsakyti
Balionai uzsakyti thumbup.gif Tik ziuriu man viskas visada viska brangiau parduoda g.gif doh.gif Angeliukus kai dariausi 1vnt 5 lt kainavo, kai kita mama is ten pat uz 3,5 dar mazesni kieki pirko.
Dabar balionus is kvadratu uz 3,5 lt dvi mamos sakesi, o man uz 4 parduoda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 14:31)
Ir del balionu. Juos kai atvza firma, arba patys atsivezate, tai pririsate kur nors kol dalvaujate ceremonijoje???

Tai jus laika balionu atvezimo paskirkite jau po ceremonijos. T.y. mūsų ceremonija buvo 13,30 val, tai mes paprašėm kad balionus atvežtų 14,15 val. Tik mums buvo biški cirkas. Mes visus tel palikom mašinoj, sakom ai kas čia skambins, išėjom iš bažnyčios, sveikinimai, foto ir pan,ir vis dairomės kur tie mūsų balionai, jau ir laikas, jau ir neramu, kaip nėr taip nėr. O ten toks vaikinas lūkuriavo, vis dirst į mus, bet nieko nesako, jau jam matyt pačiam neramu buvo priėjo paklaust ar mes užsisakėm balionus.
Reziumė- mes dairėmės žmogaus su puokšte balionu, o tas žmogus buvo tuščiom rankom ir skambino vis kas minutę mums, kur mes esam ir ar jau nešt balionus, o tel mašinoj mūsų. Sako mes iš patirties su balionais nestovim, nes sako apspinta visi vaikai kas tik eina pro šalį.
Tai va teko pasibnervuoti ir jiems ir mums, bet nieko tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 08 31, 16:01)
Tai jus laika balionu atvezimo paskirkite jau po ceremonijos. T.y. mūsų ceremonija buvo 13,30 val, tai mes paprašėm kad balionus atvežtų 14,15 val. Tik mums buvo biški cirkas. Mes visus tel palikom mašinoj, sakom ai kas čia skambins, išėjom iš bažnyčios, sveikinimai, foto ir pan,ir vis dairomės kur tie mūsų balionai, jau ir laikas, jau ir neramu, kaip nėr taip nėr. O ten toks vaikinas lūkuriavo, vis dirst į mus, bet nieko nesako, jau jam matyt pačiam neramu buvo priėjo paklaust ar mes užsisakėm balionus.
Reziumė- mes dairėmės žmogaus su puokšte balionu, o tas žmogus buvo tuščiom rankom ir skambino vis kas minutę mums, kur mes esam ir ar jau nešt balionus, o tel mašinoj mūsų. Sako mes iš patirties su balionais nestovim, nes sako apspinta visi vaikai kas tik eina pro šalį.
Tai va teko pasibnervuoti ir jiems ir mums, bet nieko tokio  lotuliukas.gif

Bet as noriu prie baionu dar mazas atvirutes linkejimams rist, nes man negrazu kai ant paciu balionu raso...
Nors gal reik padaryt taip, kad mintyse palinkejimus sugalvot ir paleist baliona g.gif Laiko maziau atims...

O ceremonija vyko 45 min? Ar siaip dar sau laiko pasilikot? As isties nezinau kiek ta ceremonija vyksta... Vaziuosiu pirm su kunigu kalbet, tai reiks paklausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 31 rugpjūčio 2011 - 15:05
QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 15:55)
Balionai uzsakyti  thumbup.gif  Tik ziuriu man viskas visada viska brangiau parduoda  g.gif  doh.gif  Angeliukus kai dariausi 1vnt 5 lt kainavo, kai kita mama is ten pat uz 3,5 dar mazesni kieki pirko.
Dabar balionus is kvadratu uz 3,5 lt dvi mamos sakesi, o man uz 4 parduoda  doh.gif  doh.gif

As uz baliona is vis mokejau po 5,50 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 13:03)
Bet as noriu prie baionu dar mazas atvirutes linkejimams rist, nes man negrazu kai ant paciu balionu raso...
Nors gal reik padaryt taip, kad mintyse palinkejimus sugalvot ir paleist baliona  g.gif  Laiko maziau atims...

esu buvusi krikstynose, kur risome palinkejimus prie balionu, tai is anksto buvo sukartpytos kartono korteles (zydra arba roine ne s 2 vaikus krikstino biggrin.gif ) ir tu korteliu kampe ismusta skylute skylamusiu (nezinau kaip jis literaturiskai vadinasi blush2.gif ) ir zmones parase palinkejimus, labai greitai perkiso per baliono virvute ta maza kortele ir paleidome i dangu wub.gif balionu buvo maziau nei korteliu, ant vieno baliono po kelias korteles riso
Atsakyti
norėjau paprašyti idėjų kaip originaliau papuošti krikštynų žvakę... galvoju papuošimą daryti su gyvomis gėlytėmis. na, tiesiog turiu pažystamą floristę, kuri mano nuomone labai originaliai galėtų tai padayrti. gal ir ne "standartas" bet man atrodo turėtų visai neblogai atrodyti g.gif

dar vienu klausimu patarimo ieškau... gal kas įteikėt/teiksit tėveliams vyno butelį (graviruotą arba išrašytą šerkšnu) su krikštynu data ir visom kitom krikštynų detalėm? turiu mintį dovanoti tokią dovaną kuri liktų saugoti iki vestuvių.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 08 31, 16:27)

dar vienu klausimu patarimo ieškau... gal kas įteikėt/teiksit tėveliams vyno butelį (graviruotą arba išrašytą šerkšnu) su krikštynu data ir visom kitom krikštynų detalėm? turiu mintį dovanoti tokią dovaną kuri liktų saugoti iki vestuvių.. bigsmile.gif

mes brendi dovanojom bet paprastai padariau etikete su vaiko foto, o galineje etiketeje parasyta kada atidaryti ir padejome mes ir tevai parasus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 31, 13:37)
Ir musu rugsejo 10, ir musu lininis kostiumelis! O oras bus puikus! Pamatysi  bigsmile.gif

kad tavo žodžiai D į ausį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 08 31, 17:27)
tėveliams vyno butelį (graviruotą arba išrašytą šerkšnu) su krikštynu data ir visom kitom krikštynų detalėm? turiu mintį dovanoti tokią dovaną kuri liktų saugoti iki vestuvių.. bigsmile.gif

šiaip brendis labiau tinka tam reikalui,nes vynas jei ne tas brangus kur n metų stovės,tai negeriamas bus per vestuves... atkimšo taip laikyto šampano butelį ir išpylė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 31, 17:23)
šiaip brendis labiau tinka tam reikalui,nes vynas jei  ne tas brangus kur n metų stovės,tai negeriamas bus per vestuves... atkimšo taip laikyto šampano butelį ir išpylė...  biggrin.gif

mes gavom vyno, bet tipo geras, nzn, etikete giliai uzdekoruota, na bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
kas ieškojo pieno baltumo batukų g.gif . SM pas Erikiux yra visokių ir padoriom kainom mirksiukas.gif
Atsakyti