Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(burundukas @ 2011 08 30, 18:34)
Sveikos planuotojos, prisiduodam ir mes po šventės,

Kaip gražiai aprašėt-atrodo,kad savo akim viską mačiau,liuks šventę turėjot wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
mažosios šventė irgi suplanuota rugsėjo 10 dieną, tai po biški dėliuojuos šventę. Gal kuri darėt saldainiams popierėlius su vaiko foto? Pas ką darėtės?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2011 08 30, 20:49)
Sveikos,
mažosios šventė irgi suplanuota rugsėjo 10 dieną, tai po biški dėliuojuos šventę. Gal kuri darėt saldainiams popierėlius su vaiko foto? Pas ką darėtės?

as krikstasuniui dariau pati, ant maketuku nuotrauka keliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 30, 19:41)
Kaip gražiai aprašėt-atrodo,kad savo akim viską mačiau,liuks šventę turėjot  wub.gif  wub.gif

Ačiū into in, už gražius žodžius ir patarimus
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 08 30, 23:03)
Ačiū into in, už gražius žodžius ir patarimus

ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 08 30, 15:32)
Į bazes nuvažiuokit, aš tik ten gavau, tiesa, basutes, bet gavau labai fainutes, su supinatoriukais, visą vasarą pravaikščiojo.
Bet ten važiuojant reikia nusiteikt palakstyt, iš pirmo žvilgsnio irgi nieko nėra.

Aciu, reiks vaziuot smile.gif (ten visada reik daug vaiksciot, norint kazka rast biggrin.gif )

QUOTE(burundukas @ 2011 08 30, 17:34)
paleidom helio balionus (pradžioj norėjau baltų, paskutinę akimirką nusprendėm imti spalvotus, dėl to nesigailiu, beje balionus firma atvežė prie bažnyčios be papildomo mokesčio),

Kokia grazi jusu svente wub.gif
O krikstadeze krikstadeze.... Nu groziu grozis....

O kurioje firmoje uzsisakete balionus?

QUOTE(Gilaja @ 2011 08 30, 19:10)
taip, taip, būtent tai turiu omenyje. O kokios reikšmės jų???

Muilas- svariam gyvenimui;
Cukrus- saldziam gyvenimui;
Kruopos- socoam gyvenimui;
Pinigelis- tuirtingam gyvenimui;
Rozes ziedelis- mylimam gyvenumui.
Atsakyti
burundukas, kaip smagu skaityti, kai planuotojos cia gryzta ir po savo nuostabios sventes ir viska apraso, su foto thumbup.gif o ne dingsta rolleyes.gif
labai smagu, labai grazi jusu svente buvo. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
skaitau kelinta sav šitą temą ir toks pastebėjimas - kad čia tik mamos planuoja šventę ir jai ruošias ax.gif ar yra ir krikštomamų?
jau kas atšventėt šventės - daugiau organizacijinių reikalų prisiimat mamos ar krikšto mamos?
ruošiuos krikštynoms ir abejoju ar mergaitės mama prisiruoš kokių dalykų... reikės man atlaikyti frontą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 30, 22:19)
burundukas,  kaip smagu skaityti, kai planuotojos cia gryzta ir po savo nuostabios sventes ir viska apraso, su foto thumbup.gif o ne dingsta  rolleyes.gif
labai smagu, labai grazi jusu svente buvo. Saunuole 4u.gif

QUOTE(Esha @ 2011 08 30, 21:12)
Kokia grazi jusu svente  wub.gif
O krikstadeze krikstadeze.... Nu groziu grozis....

O kurioje firmoje uzsisakete balionus?

Ačiū mergaitės už pagyrimus, visko gal taip ir neperteiksi žodžiais, bet šventė tikrai buvo smagi.
Balionus užsisakėm kvadratu.lt, 1 vnt 3,5 Lt, buvom užsakę 15, atvežė 17 ar 18, matyt jie pripučia daugiau kad jei netyčia bevežant susprogs. Visus ir atidavė mums.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 28, 15:10)
Kaip smagu skaityt  wub.gif
Musu krikstynos jau maziau nei po 2 savaiteliu, tai toks jaudulys ima  wub.gif

mūsų irgi jau ant nosies, jaudulys daro savo, bet viską man oras gadina doh.gif . vaiko apranga šuniui ant uodegos verysad.gif

QUOTE(panelė J @ 2011 08 30, 15:46)
Sveikutės

Jungiuosi į planuojančių būrį.
Šventė spalio viduryje.
nuo ko pradėt?  g.gif  smile.gif

nuo svečių sąrašo, kur švęsit pasirinkimo, ir informacijos rinkimo mirksiukas.gif . sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Matelyk @ 2011 08 31, 08:21)
skaitau kelinta sav šitą temą ir toks pastebėjimas - kad čia tik mamos planuoja šventę ir jai ruošias  ax.gif  ar yra ir krikštomamų?
jau kas atšventėt šventės - daugiau organizacijinių reikalų prisiimat mamos ar krikšto mamos?
ruošiuos krikštynoms ir abejoju ar mergaitės mama prisiruoš kokių dalykų... reikės man atlaikyti frontą biggrin.gif

reikėtų paderint su mamyte, aš va derinu viską su krikšto mamyte kas ką daro ir šauniai viską pasidalinom bigsmile.gif

laba, kodėl šalta verysad.gif
Atsakyti
Na svečių sąrašas aiškus, biudžetas numatytas, vieta kur vyks šventė irgi, bažnyčia taip pat. dbar pagrindinis rebusas - fotografas.

rubelius megsiu pati savo beibiui. Su kriksto mamayte nutarem kad taip bus geraiusia, nes mano bebis toks nestandartinis, nupirkti nematavus sunku, o beto dar tik puses metu tai megstas kostiumukas bus grazu ir silta. Kriksto mama isigys zvake, ppauisima ir skraistele.
dar reikia batuku.... graziu baltu... nebrangiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 08 31, 09:21)
skaitau kelinta sav šitą temą ir toks pastebėjimas - kad čia tik mamos planuoja šventę ir jai ruošias  ax.gif  ar yra ir krikštomamų?

buvau ir mama ir kriksto mama, musu sventei ruoses kriksto mama, as ju sventei ruosiaus, dariau pasizadejimus, profesijas, laikrastuka, sirsiu medu, etiketes saldainiams, brendziui kuri dovanojom, tas temines dovaneles dovanojau
(muilas, sermuksnis, kruopos....), angelo statulele kuri pasventinom, pirmam dantukui, sruogai isidet, zvake kriksto, davem pinigeliu rubeliams nes jie issirinko, bet skraiste, batukai is ju puses kad ne taip brangiai gautus, na dar nuotrauka ant drobes dovanojom, aukojom baznyciai, ai dar vaiko eilerasciu knygute dovanojom, rinkom vaiku darzelio aukletojus ir direktoriu prie stalo (dovanojom soskius ir ziuronus), zaidimas vienas ne prie stalo ne vaikiskas buvo, prizas ta pati vaiko kosyte(sirsiu medus), nu gal viskas g.gif na pravedem su muzikantu kartu visa vakara rolleyes.gif
Atsakyti