Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Esha @ 2011 08 29, 16:35)
as sau sukneles nuomotis noriu biggrin.gif
O sunui tai siuva, treciadieni jau gausiu kostiumeli  wub.gif

aaa lotuliukas.gif o ne pigiau ir geriau butu nusipirkti ka nors? daug ispardavimo dabar visokiu, manau turetum rasti ka nors pigaus ir grazaus, bei kuklaus wink.gif arba ebay pasiziurek, ten visokiu buna graziu sukneliu
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 29, 17:02)
aaa lotuliukas.gif  o ne pigiau ir geriau butu nusipirkti ka nors? daug ispardavimo dabar visokiu, manau turetum rasti ka nors pigaus ir grazaus, bei kuklaus wink.gif arba ebay pasiziurek, ten visokiu buna graziu sukneliu

Nebera jau laiko siustis. Nu siaip kriksto mama is uk atvaro, bet as bijau suknele internetu pirkt, nes labai lengva nepataikyt.
Na gal dar ka rasiu
Atsakyti
Sveikutės,

gal galėtumėt parašyti, ką dėti į krikšto dėžutę ir reikšmes g.gif Nesuprantu, turbūt vaikai pažaidė su PC, kad neberandu, ką turėjau doh.gif o laiko skaityti ir ieškoti visai nėra doh.gif
Atsakyti
Rytoj jau gausiu kostiumeli wub.gif Jau kaip laukiu, tikiuosi viskas tiks.
Ir rytoj vaziuosiu suknytes sau pasiziuret i nuoma. Tikiuosi irgi rasiu tinkancia biggrin.gif

O batuku vaikui nerandu schmoll.gif Kiek vakar radu, visur nebeturi. Jau net 230 buvau pasiryzus moket...
Nu is kur dabar gaut...

Mamos, kur perkat berniukams krikstynu batukus?
Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2011 08 30, 10:10)
Sveikutės,

gal galėtumėt parašyti, ką dėti į krikšto dėžutę ir reikšmes g.gif Nesuprantu, turbūt vaikai pažaidė su PC, kad neberandu, ką turėjau  doh.gif o laiko skaityti ir ieškoti visai nėra  doh.gif

Cia turi omenyje kur muila, pinigeli, kruopas, cukru (as dar rozes ziedeli desiu mylimam gyvenimui)?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 30, 13:47)
Rytoj jau gausiu kostiumeli  wub.gif  Jau kaip laukiu, tikiuosi viskas tiks.
Ir rytoj vaziuosiu suknytes sau pasiziuret i nuoma. Tikiuosi irgi rasiu tinkancia biggrin.gif

O batuku vaikui nerandu  schmoll.gif  Kiek vakar radu, visur nebeturi. Jau net 230 buvau pasiryzus moket...
Nu is kur dabar gaut...

Mamos, kur perkat berniukams krikstynu batukus?
Papildyta:

Cia turi omenyje kur muila, pinigeli, kruopas, cukru (as dar rozes ziedeli desiu mylimam gyvenimui)?

o tai kokiu batuku ieskai? speju kazkokiu su daug reikalavimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 08 30, 14:51)
o tai kokiu batuku ieskai? speju kazkokiu su daug reikalavimu  blush2.gif

Ne biggrin.gif As tiesiog noriu baltu bateliu (ne basuciu) ir viskas. kad butu pienio baltumo. Va ir visi reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 30, 15:06)
Ne biggrin.gif As tiesiog noriu baltu bateliu (ne basuciu) ir viskas. kad butu pienio baltumo. Va ir visi reikalavimai.

vaikiukas gal maziukas ir ner dydziu? g.gif ar apskritai deficitas tokie?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 30, 14:47)
O batuku vaikui nerandu  schmoll.gif  Kiek vakar radu, visur nebeturi. Jau net 230 buvau pasiryzus moket...
Nu is kur dabar gaut...

Į bazes nuvažiuokit, aš tik ten gavau, tiesa, basutes, bet gavau labai fainutes, su supinatoriukais, visą vasarą pravaikščiojo.
Bet ten važiuojant reikia nusiteikt palakstyt, iš pirmo žvilgsnio irgi nieko nėra.
Atsakyti
Sveikutės

Jungiuosi į planuojančių būrį.
Šventė spalio viduryje.
nuo ko pradėt? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos, prisiduodam ir mes po šventės, kuri vyko rugpj 14 d., bet iš kart po kelių dienų išvykom bunifacijaus atostogų į ventspilį, įsimylėjau šį miestą, bet čia atskira tema lotuliukas.gif
Žodžiu šventė praėjo puikiai, buvo ir lietaus tą dieną, bet taip viskas su tapo, kad lijo tik tada kai iš bažnyčios į sodybą važiavom ir paskui jau tik sutemus, tai jis mums visai netrukdė, apart to, kad sodyboj buvo labai žemė šlapia, tai po fotosesijos gamtos, krikštukė buvo ne balta o juoda, bet nieko.
Viskas buvo taip:
krikšto tėveliai aprengė krikštukę (mano pačios krikšto suknute blush2.gif ), ant bodžiuko buvom prisiuvę kišenėlę, tai ten įdėjo pinigėlį ir žiupsnelį druskytės, išvažiavom į bažnyčią. Po ceremonijos išėję į lauką visi kartu sušukom krikštukės abu vardus (tikras Milda, krikšto Matilda, nes tą dieną kai ji gimė yra Matildos vardadienis, tai vyresnėlė mažiukę dabar ir vadina- Milda Matilda ax.gif ), paleidom helio balionus (pradžioj norėjau baltų, paskutinę akimirką nusprendėm imti spalvotus, dėl to nesigailiu, beje balionus firma atvežė prie bažnyčios be papildomo mokesčio), šiek tiek pasifotografavom, vėliau dar ir sodyboj fotosesija buvo.
Sodyboj prieš sėdant prie stalo darėm krikštynų laužą- buvom nupirkę labai plonas aukštas žvakeles, kiekvienas svečias paėmė žvakelę, ją pridegė nuo krikštukės žvakės, pasakė ko linki krikštukei ir įsmeigė į indą su smėliu, ir taip beveik 40 žvakučiu laužas gavosi, tik gaila kad paskui kai viskas sudegė, nuo karščio indas trūko, teko išmesti viską.
Prie stalo šteikė krikšto tėvai liudijimą, dovanėles pagal papročius- cukrus, košė, česnakas ir pan, viską sudėjo į krikštadėžę wub.gif
user posted image
tada mes įteikėm dukrytei angelo statulėlę, kurią krikštynų apeigų metu kunigas pašventino, ir krikšto tėveliams dovanas
user posted image
user posted image
žaidėm žaidimą kas greičiau nupins kasą- močiutėms liepėm išsirinkti po 3 komandos narius, davėm po tris 2 m ilgio juosteles, jos jas laikė o komandos nariai nepaleisdami iš rankos juostelės pynė kasą. Po žaidimo įteikėm seneliams dovanas- močiutėms pirkinių krepšelius, kad turėtų kur lauktuves pas anūkę važiuojant susidėti o seneliui iš saldūs majai DIDELĮ čiupą čiupsą, kad turėtų kuo anūkę vaišinti kai atvažiuos į svečius.
Žaidėm pasižadėjimų žaidimą (svečiai traukė korteles su paveiksliukais ir pagal paveiksliuką patys kūrė pasižadėjimą, pav pica- aš toks ir toks pasižadu nuvesti į piceriją ir t.t. Tokie patys pasižadėjimai buvo ir per vyresnėlės krikštynas, tai priminėm svečiams ką buvo pasižadėję anksčiau ir kas jau buvo įvykdęs savo pažadus, gavo po žvakę angeliuką, kaip padėką nuo dukrytės už vykdomus pažadus)
vėliau dar buvo taip ir ne principu žaidimas iš vardo raidžių, labai visiems patiko, taip įsiazartino visi (daiktai tokie, gal kam prisireiks: M- medus (pakankamai greit atspėjo, I- irisai, antru spėjimu atspėjo, nors man pačiai buvo sunkiausias daiktas iš šios raidės kai reikėjo sugalvoti, L- laimingas loterijos bilietas (labai ilgai spėliojo, net buvom atidėję į šalį,vėliau grįžom), D- degtukų dėžutė (ilgėliau spėliojo), Una-art dekoruota, ir A- mažytė angeliuko statulėlė (greit atspėjo, matyt žvakutės angeliukai išdalinti anksčiau pasufleravo)
Dar tiesa krikšto tėveliai įteikė labai labai gražiai dekoruotą brendžio butelį, kurį turim laikyti iki vestuvių dukrytės ir svečiai turėjo ant lapelių užrašyti sveikinimus vestuvių proga , kuriuos saugosim ir įteiksim dukrytei vestuvių dieną kartu su buteliu (aš aišku neiškentus paskaičiau, tai irgi ko tik neprilinkėjo)
Atsisvekinant svečiams įdėjom lauktuvių kas buvo likę ir šias pačios darytas saldainių puokšteles
user posted image
Tiesa stalą padengė sodyba, dekoravom žydrom servetėlėm, popieriniais angeliukais baltais ir šiom puokštelėm (fotografuota po šventės po kelių dienų tai jau mėlybnos gėlės apvytusios bei žvakelėmis tokiose papuoštose žvakidėse mažytėse (draugė padarė, labai gražiai atrodė, dar ir žvakę buvo papuošusi gyvom gėlėm wub.gif )
user posted image
Tai tiek mūsų įspūdžių 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 08 29, 15:06)
Grazu  wub.gif
Mamai, ar yra kas nuomojates sukneles? Kazin rasciau ka nuomo kuklaus, nes pirkt nerandu nieko  doh.gif
Papildyta:
Ir kur pirkot berniukams baltus batelius?

Nu aš keliose nuomose klausiau tai be 150 nieko nepasiūlė, tai pirkausi. Ėjau į nuomas nes svajojau apie skrybėlę, bet deja jų beveik neturi nuomos puktai, galima sakyt iš vis neturi. Bet aš kaip ir sakau, į kelis tik buvau užėjusi, per galvą nesiverčiau ir neieškojau.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
ir mes jungiames prie planuotoju burio, musu svente numatyta rugsejo 24 smile.gif
Vilnietes, kur pirkotes ar putet helio balionus? balionu sali tai pucia po 5lt, bet tai brangoka gaunasi kai ju daug reikia... gal kur pigiau yra? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 30, 12:47)

taip, taip, būtent tai turiu omenyje. O kokios reikšmės jų???

Atsakyti