Sveikutes mamytes
mes prisiduodam po sio sestadienio sventes
nugi zinokit oras tikrai buvo, kaip uzsakytas
, svente pavyko gerai. nors galejo buti ir dar geriau
tiesiog mano begalinis jaudulys truputeli pakiso joja, susirinkus visiems prie stalo, padeka ir kalba sugebejau pasakyt tik is 3 karto, neisivaizduoju, kas pasidare, bet po poros zodziu gumulas gerklej uzstrigdavo, pilnos akys asaru.... niu vienu zodziu, taip pergyventa, taip ruostasi, matomai biski perdege mano batareikos. issireikalavau sampano, kad jauduli paskandint ir tada jau sugebejau pakalbet normaliai ir pravest svente
sveciam labai patiko!
tik va visu tostu pasakyt nebespejau, 2 zaidimu nebesuzaidem, ir liko dar prizu nedalintu....
kriksto mamytes irgi buvo saunuoles. ir dovanu atzvilgiu ir pacia svente, ir aplamai as likau labai patenkinta.
beje labai visiem patiko Krikstynu ceremonija baznycioje, labai mielai klebonas vede ir kalbejo
savim irgi likau patenkinta, ir rubais ir sukuosena, ir vaikuai labai graziai atrode.....
tik aisku truputeli su laiku nelabai spejome, kol stala pasidengem, gerai kad daug maisto kavineje buvau uzsakius. tortai buvo labai skanus ir grazus
didelis aciu uz tai krikstomamytem, gerai kad as ir nebepirkau. o seip tai ir maisto, ir alkoholio buvo net per daug, puse kibiro saslu atsivezem :....
niu bet cia dzin....
visumoj svente gavosi superine!!!!!
dabar laukiam nuotraukyciu
DABAR LAUKIAM TIK NUOTRAUKELIU