Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 25, 17:15)
as ir skaiciau ta, gaila kad nuotrauku neidejo

tai kad yra kelios foto, tik jos labai mazos, sunku iziureti, bet matosi ir butelis pieno ir stiklines rolleyes.gif

QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 26, 08:38)
.
bet vėl sustos visi darbai, mano mažiukas apsirgo  verysad.gif

ojei, greiciau sveikite

QUOTE(Arejyte @ 2011 08 26, 10:34)
Nu va, ryt taip laukta diena jau  thumbup.gif  jau viska susipirkau, liko tik pagaminti ir pasiruosti stala, bei kambari papuosti. Pas mus zmoniu pasirodo tik 9 bus-negali daug kas atvykti  verysad.gif

mirksiukas.gif ne zmoniu skaiciuje esme sventes, bus kaip tik galimybe su visais pabendrauti, bus labai jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 26, 13:34)
Nu va, ryt taip laukta diena jau  thumbup.gif  jau viska susipirkau, liko tik pagaminti ir pasiruosti stala, bei kambari papuosti. Pas mus zmoniu pasirodo tik 9 bus-negali daug kas atvykti  verysad.gif

Nepergvenk tik del zmoniu skaiciaus smile.gif
Ir pas mane vis po vien, po 2 atkritineja. Na ir kas. Svarbiausia dalyvaus kriksto teveliai, seneliai ir tevai.
Grazios sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 26, 15:26)
Nepergvenk tik del zmoniu skaiciaus smile.gif
Ir pas mane vis po vien, po 2 atkritineja. Na ir kas. Svarbiausia dalyvaus kriksto teveliai, seneliai ir tevai.
Grazios sventes  4u.gif

vat seneliu ir nebus-dirba...sad.gif bet tikrai, manau ryt dings visi pergyvenimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 26, 12:34)

Geros jums šventės. O mes toliau ruošimės, nu viską darau pati, bet atsispauzdint problema, lapas vienas 2lt, namie pigiau būtų, bet pas mane rašalinis spauzdintuvas tai ne kas. O kur jūs spauzdinotės spalvotus darbelius?Nejau visos turit lazerinius spauzdintuvus?
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 26, 12:34)

o pranešė anksčiau kad negalės dalyvauti, g.gif , man tai labiausiai nepatinka kai pasako paskutinę dieną kad nebus, arba iš vis nepasako doh.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 26, 14:24)
ojei, greiciau sveikite

ačiū

Atsakyti
blink.gif kaip čia tuščia
Ką gi-oras švenčiančioms kaip užsakytas thumbup.gif ,bent jau vilniuj jis idealus
Gražios visoms šventės,geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
šiandien jau daug kas švenčia, ech kad mums irgi būtų toks oras ax.gif
Atsakyti
Labas mamytes! mes jau po krikstynu thumbup.gif oras labai geras buvo, kaip uzskaytas tikrai, vejuko buvo, bet niekis smile.gif Nuo pat ankstaus ryto puoliau daryti maista (stala pasipuosiau jau penktadieni vakare). Gerai, kad atejo drauge padeti, nes niekaip nebuciau spejusi. Ir tai jau kai atejo fotografe fotografuoti dukrytes aprengima-as tuo metu dar plaukus tvarkiausi. Padarem fotosesija, bet mazai su mumis nuotrauku buvo, daugiausia dukryte fotografavo. beveik prie baznycios prisiminiau, jog namuose palikau gimimo liudijima! doh.gif lekiau namo...cia buvo streso truputi, bet tvarkoj - nepavelavau.ceremonija praejo puikiai. Dukryte neverke, o klause vis ka kunigas snekejo, elgesi tikrai ramiai. thumbup.gif na ispudziai geri, gal tik as neivertinau savo aprangos, mat nesimatavau sukneles, galvojau bus gera, bet pasirodo ar as truputi pastambejau, ar suknele nuo skalbimo susitrauke, aptempta labai buvo. Bet reziume - krikstynos PAVYKO thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip mamytes jus cia idedate foto?
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
mes prisiduodam po sio sestadienio sventes mirksiukas.gif nugi zinokit oras tikrai buvo, kaip uzsakytas thumbup.gif , svente pavyko gerai. nors galejo buti ir dar geriau thumbup.gif tiesiog mano begalinis jaudulys truputeli pakiso joja, susirinkus visiems prie stalo, padeka ir kalba sugebejau pasakyt tik is 3 karto, neisivaizduoju, kas pasidare, bet po poros zodziu gumulas gerklej uzstrigdavo, pilnos akys asaru.... niu vienu zodziu, taip pergyventa, taip ruostasi, matomai biski perdege mano batareikos. issireikalavau sampano, kad jauduli paskandint ir tada jau sugebejau pakalbet normaliai ir pravest svente smile.gif sveciam labai patiko! thumbup.gif tik va visu tostu pasakyt nebespejau, 2 zaidimu nebesuzaidem, ir liko dar prizu nedalintu....
kriksto mamytes irgi buvo saunuoles. ir dovanu atzvilgiu ir pacia svente, ir aplamai as likau labai patenkinta.
beje labai visiem patiko Krikstynu ceremonija baznycioje, labai mielai klebonas vede ir kalbejo wub.gif wub.gif wub.gif
savim irgi likau patenkinta, ir rubais ir sukuosena, ir vaikuai labai graziai atrode.....
tik aisku truputeli su laiku nelabai spejome, kol stala pasidengem, gerai kad daug maisto kavineje buvau uzsakius. tortai buvo labai skanus ir grazus wub.gif didelis aciu uz tai krikstomamytem, gerai kad as ir nebepirkau. o seip tai ir maisto, ir alkoholio buvo net per daug, puse kibiro saslu atsivezem :....
niu bet cia dzin....
visumoj svente gavosi superine!!!!! thumbup.gif dabar laukiam nuotraukyciu smile.gif
DABAR LAUKIAM TIK NUOTRAUKELIU
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 28, 16:00)
Sveikutes mamytes 4u.gif
mes prisiduodam po sio sestadienio sventes mirksiukas.gif  nugi zinokit oras tikrai buvo, kaip uzsakytas  thumbup.gif , svente pavyko gerai. nors galejo buti ir dar geriau  thumbup.gif  tiesiog mano begalinis jaudulys truputeli pakiso joja, susirinkus visiems prie stalo, padeka ir kalba sugebejau pasakyt tik is 3 karto, neisivaizduoju, kas pasidare, bet po poros zodziu gumulas gerklej uzstrigdavo, pilnos akys asaru.... niu vienu zodziu, taip pergyventa, taip ruostasi, matomai biski perdege mano batareikos. issireikalavau sampano, kad jauduli paskandint ir tada jau sugebejau pakalbet normaliai ir pravest svente smile.gif  sveciam labai patiko!  thumbup.gif  tik va visu tostu pasakyt nebespejau, 2 zaidimu nebesuzaidem, ir liko dar prizu nedalintu....
kriksto mamytes irgi buvo saunuoles. ir dovanu atzvilgiu ir pacia svente, ir aplamai as likau labai patenkinta.
beje labai visiem patiko Krikstynu ceremonija baznycioje, labai mielai klebonas vede ir kalbejo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
savim irgi likau patenkinta, ir rubais ir sukuosena, ir vaikuai labai graziai atrode.....
tik aisku truputeli su laiku nelabai spejome, kol stala pasidengem, gerai kad daug maisto kavineje buvau uzsakius. tortai buvo labai skanus ir grazus wub.gif  didelis aciu uz tai krikstomamytem, gerai kad as ir nebepirkau. o seip tai ir maisto, ir alkoholio buvo net per daug, puse kibiro saslu atsivezem :....
niu bet cia dzin....
visumoj svente gavosi superine!!!!!  thumbup.gif  dabar laukiam nuotraukyciu smile.gif 
DABAR LAUKIAM TIK NUOTRAUKELIU

dziugu kad Jums viskas buvo liuks !!!! Del oro mums pasiseke labai wink.gif kada bus nuotraukytes? manosios po 2ju savaiteliu tik
Atsakyti
pas mus turbut irgi po dvieju savaiteliu smile.gif fotografe brolio drauge, tai gal ir anksciau gausis... ax.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityt wub.gif
Musu krikstynos jau maziau nei po 2 savaiteliu, tai toks jaudulys ima wub.gif
Atsakyti