Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(into*in @ 2011 08 24, 15:10)
akmenukus irgi jysk'e pirkau.. ir rimi buvo kažkada  mirksiukas.gif žiūrisi gražiai,tik spalvas parinkt reikia

vilniuj tai Tiimari parduotuvėj (Panoramoj) 6 maišiukai -3.99

o pas mus irgi yra timari, reiks pažiūrėti bigsmile.gif , ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 22, 16:48)
Prisiminiau dar viena detale is krikstynu  biggrin.gif  Pildydama anketa, irasiau, kad kriksto mama bus, bet kriksto tevo ne, tik kriksto liudytojas ... Gavom kriksto liudijima, kuriame irasyti, kad kriksto mama (vardas pavarde) .... ir kriksto tetis (vardas pavarde) ....  biggrin.gif 

gal galit paaiskinti kuo siriasi krikstatevis nuo kriksto liudytojo? nelabai supranto skirto ir reiksmes to liudytojo.... ax.gif
viskas aisku su pirsliais ir liudytojais, o pasirodo ir per kriksta taip gali buti? g.gif

ir dar noriu paklausti (nes dovanu temoj man taip niekas ir neatsake) - ar dazna dovana krisktynose rozinis? ar tevai nepagalvos kad vaikui uzkraunu gyvenimo kryziu (niekad nedovanociau pakabuko-kryzelio)... man kazkaip sios dienos praga norisi padovanoti kazka kas tikrai susije su krikscionio atejimu i pasauli... gal dar kas kokiu ideju turit, apart graviruotu saukstu, buteliu iki pilnametystes ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 08 25, 01:23)
ar dazna dovana krisktynose rozinis? ar tevai nepagalvos kad vaikui uzkraunu gyvenimo kryziu

kiek teko skaityt ir domėtis,tai rožinis dovanojamas pirmos komunijos proga,o krikštui tai neteko matyt schmoll.gif
o dėl kryžiaus ''užkrovimo'',tai jūs teisi-būtent taip ir sako,kad nedovanoti vaikui kryželio,kad neapsunkint gyvenimo,bet nežinau kiek tame tiesos...,mes niekam nedovanojam kryžių ir patys negavę biggrin.gif ( man negražu ,kaip papuošalas)
galima tiesiog kažką auksinio,sidabrinio... albumą gražų brangų.. fotosesiją studijoj.. priklauso kiek lėšų tam numatę mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mergytės,
Gal žinote kur galėčiau nusipirkti šokoladinių medalių? Labai reikia savaitgaliui doh.gif
Atsakyti
Estete, pabandyk, kad ir "Saldūs majai" akropoly pažiūrėt wink.gif
Atsakyti
laba, na mano pasiruošimai kaip ir sustojo truputį, nes kai saulytė lauke tai su vaikais ten ir gyvenam, jetau kaip reiks viska spet, jau panikuoju doh.gif . įtariu reiks saraša pasidaryt ko aš noriu, ir po vieną darbelį darytis, nes vieną pradedau ir nedabaigiu blush2.gif , griebiu kitą. blush2.gif
Atsakyti
Skaitau zurnala Zmones apie krikstynas ir ten tokia ideja, gal kam tiks, patiks

vien ko vertos vaises (kaip suprantu vaisinami sveciai ateje pasveikinti mazosios i baznycia) - rausvi keksiukai su Smiltes vardo ir kriksto vardo inicialais bei rausvomis sauskelnemis "aprengtos" stiklines su pienu biggrin.gif ( foto nelabai rysku, bet ant stiklinuciu is popieriaus padarytos sauskelnes ir uzdetos, o pienas supiltas i senoviskus pieno butelius - vietoje sampano biggrin.gif )
Atsakyti
Kalbant apie keksiukus as taip pat kepiau juos, tik deau tesla i spalvingus sijonukus keksiukams (na ne tuos tokius paprastus baltus, bet buna geltoni, raudoni, zali, melyni) pirkau GERDUVOJE , pries tai buvau pirkusi parduotuveje viskas barams restoranams

o glaista paprasta ir skanus gaunasi - citrinos sulciu isspaudziame puse citrinos ir maisome i ja cukraus pudra (beveik visas pokas sueina 100 grar kiek ten nebepamenu blush2.gif ) gaunasi tokia tirsta mase balta ir tada arba maistiniu dazu spalvai isgauti arba paprastai 2 meynes ju keli lasai sulciu ir nepakartojama ruzava spalva (daugiau lasu, labai sodri, intensyvi spalva gaunasi doh.gif )

ant glaisto kol nesustinges dar dediu po kelis saldainukus akmenuku plokscius spalvingus arba pabarstukus beriu - tikrai grazu
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 25, 17:10)
Skaitau zurnala Zmones apie krikstynas ir ten tokia ideja, gal kam tiks, patiks

vien ko vertos vaises (kaip suprantu vaisinami sveciai ateje pasveikinti mazosios i baznycia) - rausvi keksiukai su Smiltes vardo ir kriksto vardo inicialais bei rausvomis sauskelnemis "aprengtos" stiklines su pienu  biggrin.gif ( foto nelabai rysku, bet ant stiklinuciu is popieriaus padarytos sauskelnes ir uzdetos, o pienas supiltas i senoviskus pieno butelius - vietoje sampano  biggrin.gif )

as ir skaiciau ta, gaila kad nuotrauku neidejo
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2011 08 25, 13:29)
Estete, pabandyk, kad ir "Saldūs majai" akropoly pažiūrėt wink.gif

Yra ir CUP"E pirmam aukšte link knygyno einant-ir mažų ,ir didelių mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vakar jau organzos papirkau jyske, metras 1,99 thumbup.gif . ir juostelės mėlynos, perrišiu servetėles wub.gif . tik va tų stiklo akmenukų neradau blush2.gif . reiks kokiam thomas pilips įtariu ieškot g.gif .
bet vėl sustos visi darbai, mano mažiukas apsirgo verysad.gif
Atsakyti
Nu va, ryt taip laukta diena jau thumbup.gif jau viska susipirkau, liko tik pagaminti ir pasiruosti stala, bei kambari papuosti. Pas mus zmoniu pasirodo tik 9 bus-negali daug kas atvykti verysad.gif
Atsakyti