Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

Sveikos,

na mes irgi jau po krikstynu, viskas pavyko gerai neskaitant oro ir dar priedo krikstuke susirgo, seip viskas liuks, gerai kad ir nesventeme sodyboje nes butu labai sulije, laiku persigalvojau. visus zaidimus ivykdeme, labai visiems patiko pasizadejimu gele ir mano pacios keptas tortukas.buvo uzsisake fotografe, tacaiu fotosesija po ceremonijos nepavyko, kadangi bjaurus oras, bet ji sutiko sauleta diena mus pafotkinti. kadangi buvo daug vaikuciu nupirkome burbulu masina ir priputeme balionu jiems zaisti. sveciams dar simboliskai padariau (cia kaip maciau yra kelios mamytes dariusios) i tiuli sudejau saldainuku (spalvoti rutuliukai viduj sokoladas ir tokios soskytes saldainukai) visiems viskas tiko ir patiko.
tikiuosi planuojancioms nebus tokio oro kaip mums pasitaike.

Sekmes visoms
Atsakyti
sveikos planuotojos,seniai uzejusi buvau.nera kada juk jau si sestadieni krikstynos doh.gif o dar stalo papuosimai nepadaryti ir drugeliai neislankstyti rolleyes.gif o dar geriausiai tai buvau pasidariusi krikstateviams atmintines,seneliams atmintines,profesiju korteles,pasizadejimu korteles ir kompas uzsilenke ir viskas dingo doh.gif kiek atsimenu tiek ir vel delioju is naujo doh.gif naktys ilgos,manau spesiu biggrin.gif tikiuosi ir oras bus geras unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Gal kuri turit vaiko laišką tėvams?
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 22, 20:14)
na va kaip visai smagiai atšventėt  thumbup.gif
o dėl smuikininkės -neprisimenu  blush2.gif buvo ta pati kur pas mus? 

Taip, smuikininke buvo ta pati, kur Jus ir davet kontaktus 4u.gif Labai sauni mergina wub.gif Visiem labai patiko .. thumbup.gif Tik kad su vienuoliu mums nelabai pasiseke, jis skubejo kuo greiciau atlikt apeigas, nedare jokiu pauziu schmoll.gif O kai ji ejo pries apeigas susitart su juo del grojimo, dar apreke, kad isvis gali nekrikstyt, jei kazkas kazkam nepatinka doh.gif Cia ji taip mums pasakojo po visko, gerai kad as ir negirdejau, nes buciau susinervinus tikrai .... Tai ji tik spejo pagrot kol visi susirinko i koplycia, pabaigoj ir po to grojo baznycios kiemely gera pusvalandi, kol mes fotkinomes ir vaisinomes uzkandziais .. wub.gif Buvo labai grazu wub.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 08 23, 10:50)
Domke, labai smagu, akd svente pavyko ir patiko kavine  thumbup.gif
as reiskias per daug priekabi  blush2.gif
Mes krikstijom su ilga, papusta, graziai siuvineta karoliukais suknele  wub.gif  bent jau man labai labai graziai atrode  blush2.gif beje musu suknele buvo neeline, ne tokia kaip dabar labai madingos LT  ax.gif

Jo, MB irgi priekabus, ir net labai doh.gif Tai jam uzkliuvo, kad kai tik atvykom ir uzsakem visiems alaus, tai mergaites atnese po 15-20 min. (nes be musu dar buvo dideles vestuves, matyt nelabai spejo) ... Girdejau, kaip jis burba, bet nudaviau velniu, nes pati esu dirbus toj sferoj ir zinau, kaip kartais buna blush2.gif O siaip mums viskas kavinej labai patiko, ir visiems sveciams - labai visi gyre maista wub.gif Patiko, kad kaina proto ribose, ne taip, kaip kitur ax.gif As mielai dar karta rinkciausi sia kavine, manau

Musiske buvo su ilga nerta suknele, bet kad oras toks buvo, tai buvo prirengta megztiniais doh.gif (gerai, kad paprasiau nunert ne tik suknele, bet ir megztuka, skrybelyte, batukus), viska ir aprengem, nes butu susalus tik su suknele ..
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 23, 14:28)
Taip, smuikininke buvo ta pati, kur Jus ir davet kontaktus  4u.gif Labai sauni mergina  wub.gif Visiem labai patiko ..  thumbup.gif Tik kad su vienuoliu mums nelabai pasiseke, jis skubejo kuo greiciau atlikt apeigas, nedare jokiu pauziu  schmoll.gif O kai ji ejo pries apeigas susitart su juo del grojimo, dar apreke, kad isvis gali nekrikstyt, jei kazkas kazkam nepatinka

na svarbu patiko mergina,nepašiukšlinau ax.gif mums irgi ji labai labai wub.gif buvo gražiau negu tikėjausi
o va su broliu,tai tikrai nekas verysad.gif ,matyt mums labiau pasisekė,nes ne kartą ten apeigos vykę ir visada buvo puiku wub.gif
jei galėsit įmeskit man į až kokią foto kur matosi kas pas jus krikštino,kad neužsirautume doh.gif pavardė man nieko nesako,nes tik brolį Astijų žinau (sūnų krikštijo),kitus tik iš veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 23, 14:28)
Musiske buvo su ilga nerta suknele, bet kad oras toks buvo, tai buvo prirengta megztiniais  doh.gif  (gerai, kad paprasiau nunert ne tik suknele, bet ir megztuka, skrybelyte, batukus), viska ir aprengem, nes butu susalus tik su suknele ..

o gal galit foto ikelt dukryte su suknele? arba atsiusti i el pasta? nes ieskau ideju ir noriu paziuret kaip atrode ax.gif
Atsakyti
Musu svente praejo thumbup.gif nors oras ne koks bet buvo linksma bigsmile.gif ir balionus paleidom ir viskas buvo pagal plana thumbup.gif ir dovaneles patiko visiems,ir krikstuko niekas nebuvo mate labai dziaugesi,
user posted image]Krikstukas musu[/URL]

user posted image]dovaneles sveciams[/URL]

user posted image]paveikslas[/URL]

user posted image]musu tortas[/URL]
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 23, 13:43)
na svarbu patiko mergina,nepašiukšlinau  ax.gif  mums irgi ji labai labai  wub.gif buvo gražiau negu tikėjausi
o va su broliu,tai tikrai nekas  verysad.gif ,matyt mums labiau pasisekė,nes ne kartą ten apeigos vykę ir visada buvo puiku  wub.gif
jei galėsit įmeskit man į až kokią foto kur matosi kas pas jus krikštino,kad neužsirautume  doh.gif pavardė man nieko nesako,nes tik brolį Astijų žinau (sūnų krikštijo),kitus tik iš veido  blush2.gif

Va, jo foto

http://www.bernardin...tobulumas/58188
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 23, 14:54)
o gal galit foto ikelt dukryte su suknele? arba atsiusti i el pasta? nes ieskau ideju ir noriu paziuret kaip atrode  ax.gif

dar neturiu foto, bus tik po 2 sav.

bet pavyzdi galit pazet cia, is jos ir uzsisakinejau suknele... va panasiausias i musu komplektuka
http://public.fotki....dscf2511-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 23 rugpjūčio 2011 - 14:52
QUOTE(laurinute @ 2011 08 23, 16:12)
Musu svente praejo  thumbup.gif

na va kaip smagu wub.gif ,o kleckiukas koks gražuoliukas wub.gif sveikinimai naujam krikščioniui 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2011 08 23, 16:51)
Va, jo foto

bet pavyzdi galit pazet cia,

ačiū,žinosiu... nesam su juo susidūrę schmoll.gif

labai dailūs rūbeliai thumbup.gif
Atsakyti
o as siandien issprendziau leksciu klausima thumbup.gif maximoj 40% nuolaida visoms lekstems, tai puoliau pirktis lotuliukas.gif va, su kriksto tevu vel prblemos...vaikis pabaliavot uzsimane, sako, jog ateis sestadieni po savo vakaroniu, bet man itartina...uztines visas, pachmielingas...nznau nznau nznau...sugadino nuotaika vakar labai labai
Atsakyti
Domke, nu super tada zinok thumbup.gif Bet as ten daugiau tikrai nesveciau nieko blush2.gif

QUOTE(into*in @ 2011 08 23, 13:43)

jei galėsit įmeskit man į až kokią foto kur matosi kas pas jus krikštino,kad neužsirautume  doh.gif pavardė man nieko nesako,nes tik brolį Astijų žinau (sūnų krikštijo),kitus tik iš veido  blush2.gif

Kaip as supratau, tai kriktyjo pats klebonas (ar jis jau ne klebonas? g.gif ), ir labai keista, kad tokie atsiliepimai, nes sis zmogus yra labai kantrus ir tolerantiskas, o dar ir prie bajerio thumbup.gif Ne karta dalyvavom jo misiose ir tikrai tokio ispudzio nebuvo, kaip Domke papasakojo unsure.gif Siaip ten visi jie labai saunus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 23, 17:00)
vaikis pabaliavot uzsimane, sako, jog ateis sestadieni po savo vakaroniu,

vajei doh.gif ir aš išsigąsčiau doh.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 08 23, 17:06)
Siaip ten visi jie labai saunus  wub.gif

ir aš taip galvojau.. nors teko skaityt kažkada atsiliepimuose,kad yra vienas piktesnis,tik nepamenu apie kurį rašė.. na,man tikrai tada sekėsi ir ''pataikėm'' ant šaunių biggrin.gif vistiek manau liksim ištikimi bernardinam wub.gif
Atsakyti