Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(evelinukass @ 2011 08 21, 23:45)
pas viena kepeja uzsakiau simtalapi, ir dabar galvoju del torto, ka cia daryt. simtalapis tas gan didelis gaunasi, ir brangokas blush2.gif  kriksto mamytes kiekviena sake atsives po torta, tai ar be reikia dar man paciai torta uzsakinet, net nezianu, zmoniu bus iki 20 su vaikais, tai sakau gal ir uztenka, kaip manot???? g.gif

tikrai manau nebe verta dar sakytis vieno tortuko, ir taip bus gana saldumynu kad ir kokie dideli butu ju megejai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
na as irgi manau, kad nereikia, turi uztekti smile.gif o beto man tas simtalapis toks skanus, na toks skanus, kad uch biggrin.gif visi tortai nublangsta. na cia zinoma skonio reikalas. ax.gif
dabar galvoju apie krikstynu saldainukus su vaikuciu nuotrauka, gal uzsisakyti truputi popieriuku, butu sveciam laukneselis. merginos kas uzsakinejot, o gal kuri pati daret, gal koki sabloniuka turit???
buciau dekinga 4u.gif
ir dar klausimas, kiek tokia proga baznycioje reikia mazdaug duot pinigeliu?? pati nebuvau krikstynose, zinau, kad kriksto tetis moka, brolis mano dar jaunas irgi neisivaizduoja kiek duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 22, 15:23)

ir dar klausimas, kiek tokia proga baznycioje reikia mazdaug duot pinigeliu?? pati nebuvau krikstynose, zinau, kad kriksto tetis moka, brolis mano dar jaunas irgi neisivaizduoja kiek duot g.gif

mes davem 100 lt ir krikstynu lauktuviu
Atsakyti
Prisiminiau dar viena detale is krikstynu biggrin.gif Pildydama anketa, irasiau, kad kriksto mama bus, bet kriksto tevo ne, tik kriksto liudytojas ... Gavom kriksto liudijima, kuriame irasyti, kad kriksto mama (vardas pavarde) .... ir kriksto tetis (vardas pavarde) .... biggrin.gif
O ir ceremonijos metu kriksto liudytoja kunigas pastate garbingoj kriksto tevo vietoj .. Man tai dziugu, nes musu krikstuke tures ne tik kriksto mama, bet ir kriksto teveli wub.gif Vadinas, ne taip jie ir ziuri grieztai, jeigu patys kriksto liudytoja padare pilnateisiu krikstateviu thumbup.gif Kriksto mama buvo isidejus visus reikiamus popieriukus: pirmos komunijos, sakramento sutvirtinimo ir t.t. Nieko neprireike, niekam nebuvo idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 22 rugpjūčio 2011 - 16:50
Na va pas mus jau pilnai data ir laikas suderinta ir su baznycia 15val. vyks krikstas kuris truks visa valanda, neisivaizduoju kaip reiks vaikus suvaldyti doh.gif
Sekmadieni nusipirkom kostiuma balta wub.gif
Dabar esu pasinesus i toru ieskojima nzn kur darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 22, 12:37)
Ateinu prisiduot po sestadienio krikstynu ...
Buvom uzsake smuika, bet ji beveik negrojo - tik pradzioj ir gale .. Pasirodo, ji buvo nuejus atsiklaust pries tai sito vienuolio, ir jis jai pasake, kad negalima griezt smuiku, nes jis neturi laiko pauzes daryt pamaldu metu ...

na va kaip visai smagiai atšventėt thumbup.gif
o dėl smuikininkės -neprisimenu blush2.gif buvo ta pati kur pas mus? g.gif daug kam daviau kontaktus,tai neprisimenu jau kam...
o mums kaip tik leido ,kad ji grotų-kol rinkosi svečiai į koplyčią,ceremonijų metu per pauzes (kai kunigas nekalbėjo,o pvz. laimino,vandenuką pylė ir kt. ,po to kol fotografavomės,o tada jau kiemelyje grojo.. labai visiems patiko wub.gif
neprisimenu pavardės kunigo,bet jis po visko smuikininkę pagyrė ir man sakė,kad labai vietoj ji viską atliko,kūriniai gerai parinkti... gal pas kitą tada buvom? g.gif ,nes ten jų ne vienas yra
kaip bebūtų,bet džiaugiuosi,kad ji buvo ir smuikas padarė šventę dar gražesnę wub.gif

QUOTE(Domke @ 2011 08 22, 18:48)
Prisiminiau dar viena detale is krikstynu 

manau todėl,kad buvot sąžiningi ir gavosi taip mirksiukas.gif mūsų irgi visus popierius visi susitvarkė,bet kai nusinešė pasakė,kad netikrins,nes tiki,kad nemeluoja biggrin.gif

Mili04-o kodėl visą valandą? g.gif gal daug vaikų bus? ,nes kai vienas vaikutis,tai pusvalandžio ceremonija...
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 22, 20:14)

Mili04-o kodėl visą valandą?  g.gif gal daug vaikų bus? ,nes kai vienas vaikutis,tai pusvalandžio ceremonija...

Ne bus tik musu vienas kunigelis sake kad bus misios kazkaip, paskui kaimynam pasakem tai sake buna lb grazu g.gif na paziuresim spali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2011 08 22, 21:25)
Ne bus tik musu vienas kunigelis sake kad bus misios kazkaip, paskui kaimynam pasakem tai  sake buna lb grazu g.gif  na paziuresim spali biggrin.gif

aaaaaaa,na tada kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 22, 17:48)
Prisiminiau dar viena detale is krikstynu  biggrin.gif  Pildydama anketa, irasiau, kad kriksto mama bus, bet kriksto tevo ne, tik kriksto liudytojas ... Gavom kriksto liudijima, kuriame irasyti, kad kriksto mama (vardas pavarde) .... ir kriksto tetis (vardas pavarde) ....  biggrin.gif 
O ir ceremonijos metu  kriksto liudytoja kunigas pastate garbingoj kriksto tevo vietoj .. Man tai dziugu, nes musu krikstuke tures ne tik kriksto mama, bet ir kriksto teveli  wub.gif Vadinas, ne taip jie ir ziuri grieztai, jeigu patys kriksto liudytoja padare pilnateisiu krikstateviu  thumbup.gif Kriksto mama buvo isidejus visus reikiamus popieriukus: pirmos komunijos, sakramento sutvirtinimo ir t.t. Nieko neprireike, niekam nebuvo idomu  rolleyes.gif

musu net neklause tokiu dalyku schmoll.gif
Atsakyti
kas del krikstateviu, tai kazkada cia jum guodziausi, kad man kunigelis, paskui suzinojau, kad jis tik vikaras , sake , kad be sutvirtinimo sakramento krikstateviais negali buti, ir jis neapsiims krikstyti be klebono leidimo. o kai pasikalbejau su klebonu, tai jis sako na nieko cia tokio, leido ir net be kalbu. ir aplamai man jis taip patiko, koks malonus, na tikras kunigas, atrodo kalbetum ir kalbetum su juo smile.gif paprasiau, kad jis ir krikstytu mano vaikucius wub.gif
Atsakyti
sveikos,
mes zadam dukryte krikstyt kovo 24 tai pasiskaitineju jusu idejas smile.gif
norejau paklaust pries kiek laiko ejot su kunigu susitart del krikstynu ir kokiu dokumentu reikejo. gal kuri nors krikstijot kurtuvenu baznycioje? ( siauliu rajone)
ir dar turiu klausima, kas krikstijot mergytes, kokia kriksto suknele labiau patartumet trumpa iki keliu ar ilgesne ax.gif
Atsakyti
Domke, labai smagu, akd svente pavyko ir patiko kavine thumbup.gif
as reiskias per daug priekabi blush2.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2011 08 23, 09:29)
ir dar turiu klausima, kas krikstijot mergytes, kokia kriksto suknele labiau patartumet trumpa iki keliu ar ilgesne  ax.gif

Mes krikstijom su ilga, papusta, graziai siuvineta karoliukais suknele wub.gif bent jau man labai labai graziai atrode blush2.gif beje musu suknele buvo neeline, ne tokia kaip dabar labai madingos LT ax.gif
Atsakyti