Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Arejyte @ 2011 08 21, 13:04)
turbut ir tau buvo baisu pries ta diena kaip viska spesi

na, pradejau galvoti kaip spesiu tikrai ne pries diena, o ta pacia diena tai is vis viskas nublanko, nes ryte kirpykla su dukra, ballionai, tortas plius dar uzkandziai, karstas, saltos, bulves, stalo serviravimas, o kur dar rengimasis uztruko, vaiku, paciai, tai zinai doh.gif bet buvo kaip buvo, nieko jau nepakeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 21, 10:43)
matau kad is svencianciuju pirma atejau  bigsmile.gif

manau viskas buvo gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Arejyte @ 2011 08 21, 11:20)
as juk viena viska ruosiu: kaip as suspesiu? doh.gif  juk ir kambarius sutvarkyt ir stala papuost noriu ir maista pati gaminsiu ir mergaite paruost ir suni pavedziot lauke...

paguosiu biggrin.gif aš irgi ruošiau vakarykštę šventę viena,nes pagalbininkė apie šventę nieko neturėjo žinoti,tai teko susisukti per dvi valandas... ją tokiam laikui išsivežė draugas,o aš per tą laiką suruošiau maistą (užkandžiai,vieno kąsnio sumuštinukai,saldumynai ir t.t. ) kai ką buvau iš vakaro pasiruošus (žele tortą,pyragą,sparnelius išsikepiau)- tą ką ruošiau,tai galvojo,kad saviem viskas bus (mūsų šeimyna jau didelė),o iš tikro pakviečiau dar ir draugų,giminių.. biggrin.gif
iš vakaro papuošiau stalą,indus atsirinkau,bet pagal tai nesusekė
taigi manau,kad galit iš vakaro pasiruošti kas nevalgoma,papuošimus susidėlioti mirksiukas.gif tik atrodo baisiai,o iš tiesų kai viskas suplanuota,tai nieko baisaus mirksiukas.gif aš per tas lygiai dvi valandas dar ir persirengiau,balionais kambarius papuošėm,žaidimus suruošiau ...
nestresuokit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 21, 18:25)
manau viskas buvo gerai  mirksiukas.gif
paguosiu  biggrin.gif aš irgi ruošiau vakarykštę šventę viena,nes pagalbininkė apie šventę nieko neturėjo žinoti,tai teko susisukti per dvi valandas... ją tokiam laikui išsivežė draugas,o aš per tą laiką suruošiau maistą (užkandžiai,vieno kąsnio sumuštinukai,saldumynai ir t.t. ) kai ką buvau iš vakaro pasiruošus (žele tortą,pyragą,sparnelius išsikepiau)- tą ką ruošiau,tai galvojo,kad saviem viskas bus (mūsų šeimyna jau didelė),o iš tikro pakviečiau dar ir draugų,giminių..  biggrin.gif
iš vakaro papuošiau stalą,indus atsirinkau,bet pagal tai nesusekė
taigi manau,kad galit iš vakaro pasiruošti kas nevalgoma,papuošimus susidėlioti  mirksiukas.gif tik atrodo baisiai,o iš tiesų kai viskas suplanuota,tai nieko baisaus  mirksiukas.gif aš per tas lygiai dvi valandas dar ir persirengiau,balionais kambarius papuošėm,žaidimus suruošiau ...
nestresuokit  4u.gif  4u.gif

apie stalo puosima as irgi pamasciau jog tai darysiu penktadienio vakara. padengsiu ir eisiu miegoti. sestadieniui paliksiu tik maaisto gamyba...
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 21, 18:33)
apie stalo puosima as irgi pamasciau jog tai darysiu penktadienio vakara. padengsiu ir eisiu miegoti. sestadieniui paliksiu tik maaisto gamyba...

taip taip,as ir uztai,kad stala pasipuosi tik is vakaro.as taip pat norejau taip daryti,bt vat kad palapine vos ne nakti atveze:( labaoi nervai eme,kad zmones nedirba darbo kaip reikia,cia puostis viska,o jie nakti palapine atvezakur buvo tartasi apie 17 val doh.gif
ir ar lyti pradejo,tai bijojau stalapuosti,kad staltieses nesudrektu,tai teko viska kita diena daryti,,gerai kad buvo pagalbininku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 19, 20:46)

ir dar noriu pasidaryt pasizadejimus kriksto tevams, sakykit ar yra kokie pavyzdziai kad pati tik tuos pasizadejimus surasyt galeciau, ir butu ant popieriaus, bet remint as nenoriu, nemanau kad kas toki nores namie kabintis g.gif  bandysiu graziai susukt ir su kaspinu ar dar kaip perrist  smile.gif

Aš darau pasižadėjimus krikšto tėveliam, tiksliau krikšto tėvelių pažadai, galiu atsiųsti į paštą jei domina wink.gif parašyk į až. Šiaip[ nieko blatno ten, fonas ir pasižadėjiami. Darau su wordu, atspausdinsiu ant kietesnio lapo ir jei spėsiu galvoju įrėminti kad gražiau atrodytų. Tokiu pat principu darau ir diplomus seneliams, taip pat pažadukų lapelius ir profesijos būsimos lapelius.

Šiandien prasinešiau pro parduotuves, dovanų nupirkau tradiciškai jau šaukštelį, pripirkau balionų papuošimui 40, kažinm ar nemažai g.gif nes sodyba didelė ir bus vaikų, o kai kurie suaugę juk irgi kaip vaikai biggrin.gif Dar muilo burbuų pripirkau, bet galvoju kad reikės dar paimt irgi, bus vaikam atrakcija šiokia tokia smile.gif Padarysiu šampano su krikštynų etiketėm (jas klijuosiu pati, taip pigiau), ir žibintų užsakysiu, radau po 4 lt. jei ką domina, galiu įmest nuorodą mirksiukas.gif
ir dar visokių smulkių dovanėlių pripirkau.
Na iš mūsų pusės bus dar tortas krikštynų ir žvakė, laukiu rytoj jos maketų. Tikiuosi viską suspėti iki penktadienio, nes laiko tik vakarais yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 08 21, 18:44)
Aš darau pasižadėjimus krikšto tėveliam, tiksliau krikšto tėvelių pažadai, galiu atsiųsti į paštą  jei domina wink.gif parašyk į až. Šiaip[ nieko blatno ten, fonas ir pasižadėjiami. Darau su wordu, atspausdinsiu ant kietesnio lapo ir jei spėsiu galvoju įrėminti kad gražiau atrodytų. Tokiu pat principu darau ir diplomus seneliams, taip pat pažadukų lapelius ir profesijos būsimos lapelius.

Šiandien prasinešiau pro parduotuves, dovanų nupirkau tradiciškai jau šaukštelį, pripirkau balionų papuošimui 40, kažinm ar nemažai  g.gif  nes sodyba didelė ir bus vaikų, o kai kurie suaugę juk irgi kaip vaikai  biggrin.gif  Dar muilo burbuų pripirkau, bet galvoju kad reikės dar paimt irgi, bus vaikam atrakcija šiokia tokia  smile.gif  Padarysiu šampano su krikštynų etiketėm (jas klijuosiu pati, taip pigiau), ir žibintų užsakysiu, radau po 4 lt. jei ką domina, galiu įmest nuorodą  mirksiukas.gif
ir dar visokių smulkių dovanėlių pripirkau.
Na iš mūsų pusės bus dar tortas krikštynų ir žvakė, laukiu  rytoj jos maketų. Tikiuosi viską suspėti iki penktadienio, nes laiko tik vakarais yra  doh.gif

mane sudomino pazaduku lapeliai ir profesiju-galetum atsiusti paziuret?
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 21, 17:46)
mane sudomino pazaduku lapeliai ir profesiju-galetum atsiusti paziuret?

Parašiau jums į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
Visas su praejusia svente!!!!! 4u.gif kas tas lietus, svarbu kad artimi, brangus zmones salia buvo, ir jauki aplinka wub.gif
into*in, kokia saunuole, na sakyciau super greituole biggrin.gif 4u.gif
man tai niekaip nesigaus pasipuosti is vakaro, o jau irgi taip buvau nusprendus. nes ta pirtis penktadieniui isnuomota, tai teks vaziuot sestadieni is pat ryto doh.gif o dar biski gabaliukas nuo namu....
uzsakiau kavinej idaryta karpi, kelma, vienos rusies salotu ir truputi uzkandziu, ai ir dar kepta zuvi. pas viena kepeja uzsakiau simtalapi, ir dabar galvoju del torto, ka cia daryt. simtalapis tas gan didelis gaunasi, ir brangokas blush2.gif kriksto mamytes kiekviena sake atsives po torta, tai ar be reikia dar man paciai torta uzsakinet, net nezianu, zmoniu bus iki 20 su vaikais, tai sakau gal ir uztenka, kaip manot???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2011 08 22, 00:45)
into*in, kokia saunuole, na sakyciau super greituole  biggrin.gif  4u.gif

reikia dar man paciai torta uzsakinet, net nezianu, zmoniu bus iki 20 su vaikais,

stengiausi ax.gif

tikrai nereikia-liks dar ir taip sočiai biggrin.gif šimtalapis labai skanu (oi kaip norėčiau rolleyes.gif ),bet kartu ir rieboka,tai ir sotu,o dar jeigu du torčiukai,tai nei pusės gali nesuvalgyti mirksiukas.gif
pas mus tortų ir saldumynų mėgėjai,bet tokio kiekio neįveiktų nei už ką biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu prisiduot po sestadienio krikstynu ... Pradesiu nuo pasiruosimo namie ... Atvaziavus kriksto mama aprenge krikstuke, idejo i batuka sidabrini pinigeli ir, iskele ja pro langa, padavem kumams .. Besedant i masina, krikstuke atpyle geltona mase, mat mociutes pasidarbavo ir pripenejo neaiskia kose doh.gif Ant baltos suknytes didziuliai klioksai matesi doh.gif Krikstijom sv.Bernardinu vienuolyne, apeigas vede vienuolis A.Peskaitis ... Krikstuke visa laika bande ji perrekt, tai net isprakaitavo zmogus, taip sunku jam buvo kalbet per toki triuksma biggrin.gif Buvom uzsake smuika, bet ji beveik negrojo - tik pradzioj ir gale .. Pasirodo, ji buvo nuejus atsiklaust pries tai sito vienuolio, ir jis jai pasake, kad negalima griezt smuiku, nes jis neturi laiko pauzes daryt pamaldu metu ... Tai po to nuejom i baznycios kiemeli pasifotkint ...Kol sveciai gere sampe ir vaisinosi saldumynais, ji taaaaip graziai grieze smuiku, kad net asaru sulaikyt neisejo wub.gif Nuotraukos turbut gausis nekokios, nes visalaik buvom po skeciais doh.gif Krikstuke prirengta, pritulota nuo vejo ir lietaus doh.gif Paleidom helio balionus i dangu, nors buvo lietus, visa kruva nuskrido graziai aukstyn .. wub.gif
Pasifotkine sedom vaziuot i kavine, sventem Mamos virtuvej ... Ten daviau sveciam traukt pasizadejimu korteles, vaikam isdalinau muilo burbulus, mociutem ir kriksto tevam diplomus ir dovanas, seneliam - biciu pikio trauktines nuo skaudanciu sanariu smile.gif Po pasizadejimo kiekvienam davem po sauksteli krikstukes koses, tai sveciai prase dar lotuliukas.gif Darem zaidima isvardo raidziu, visiem laaabai patiko thumbup.gif Po to viktorina is 8 klausimu, kadangi kriksto diena krikstukei suejo lygiai 8 men.Po kiekvieno klausimo atspejes gaudavo juokinga priza ...
Tortas beveziojant masinoj susmego, viena puse nuslinko, nes buvo 2 aukstu doh.gif Kavines seimininke atrode labiau susijaudinus del to nei as ... Nes as ant tiek stresavau del visko ta diena, kad jau tas tas tortas man buvo dzin smile.gif
Po sventes kiekvienam iteikiau dovanele, savo pacios darytas - i tiulio maiselius saldainiuku sudejau ir krikstukes kosytes ... Sekancia diena visi sake, kad buvo labai skanu ir grazu, dovana jau suvartota biggrin.gif
Likau labai patenkinta smuikininke, del fotografes bus matyt po 2 sav. kai turesim foto, labai patenkinta kavine, kurioj sventem ... Pries tai buvau palikus tiulio ir stikliniu akmenuku, kad papuostu stala, tai atrode superiskai, tikrai kolektyvas pasistenge su stalo puosimu wub.gif O ir kaina uz viska nepasirode labai didele ... Tortas 3 kg ir 2 aukstu tekainavo tik 72 Lt, taciau nereikejo jo tiek veziot mums, gal iskart i kavine vezt ir palikt, sekanti karta zinosim ax.gif Labai grazus buvo balionai, balti su uzrasu Mano krikstynos wub.gif Aisku, oras laaaabai smarkiai apgadino planus, bet visumoj vis tiek viskas buvo grazu ...

Labai dziaugiuosi, kad uzsakiau ne tik nerta suknele, bet ir megztuka, kepuryte ir t.t. Nes tokiu oru viskas praverte thumbup.gif
Tiek pirminiu ispudziu ... jei dar ka prisiminsiu, parasysiu smile.gif

Graziu krikstynu visoms planuojancioms 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites smile.gif
Domke na su smuiku jus cia labai graziai sugalvojot wub.gif ir stalas itariu buvo labai grazus wub.gif saunuole mamyte!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas ryras. Domke tikrai saunu kad smuikininke turejot, o del nuotraukeliu nepergyvenkit labai, jei geras fotografas, tai tikrai bus grazios. nes istikruju labai priklauso kas fotografuoja, kaip kampa pagauna, kaip su programa padirbeja...
Atsakyti