Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

labas rytas

oras tai norisi tik verkti ir nieko daugiau verysad.gif
einu kavos darytis, nes pas kirpeja ar siaip ar taip teks kapstytis juk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 20, 07:41)
labas rytas

oras tai norisi tik verkti ir nieko daugiau  verysad.gif
einu kavos darytis, nes pas kirpeja ar siaip ar taip teks kapstytis juk  cool.gif

Taigi va, man jau vakar norejosi, kai prognozes perskaiciau.. O siandien tai isvis verysad.gif
Mano pacios suknele visiskai vasarine, teks ieskot kito varianto .. Krikstuke irgi reiks prirengt, ech..... verysad.gif
Svarbu, nieko nepamirsti, bet nuotaikos 0 jau dabar ...

Gal kas nors krikstijates sv.Bernardinuose siandien - tai susitiksim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Neliudekit mergaites del oro, vistiek Jusu krikstynos bus pacios graziausios ir jaukiausios wub.gif

Escada* stalas tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O suoliukai kaip papuosti wub.gif wub.gif wub.gif

Taip grazu man pas visas atrodo, taip noreciau, kad ir man taip gautus, bet kad turiu dvi kaires rankas biggrin.gif tai kazi kaip cia bus, na bet stengiuos tai tikrai labai labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 20, 08:41)
oras tai norisi tik verkti ir nieko daugiau 

ramiai,tiktai ramiai 4u.gif bus labai graži šventė-nesigadinkit nuotaikos-juk svarbiausia,kad sveiki esat-nesinešiokit blogų emocijų schmoll.gif
geros,gražios,ramios šventės 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2011 08 20, 10:28)
Mano pacios suknele visiskai vasarine, teks ieskot kito varianto .. Krikstuke irgi reiks prirengt, ech..... nuotaikos 0 jau dabar ...

Gal kas nors krikstijates sv.Bernardinuose siandien -

užsimeskit ant pečių kokią skraistę-juk ir jaunosios būna pusnuogės,o apie tai net negalvoja mirksiukas.gif aš pati lapkričio mėnesį paltą užmiršus buvau,tai plona suknele laksčiau ir tik fotkėse pamačiau lotuliukas.gif
linkiu gražios,emociškai šiltos šventės,o oras tegul lieka paskutinėj vietoj-juk ne žemės drebėjimas mirksiukas.gif

laukia labai graži ceremonija wub.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 20, 10:42)
Neliudekit mergaites del oro, vistiek Jusu krikstynos bus pacios graziausios ir jaukiausios  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bus ir jūsų šventė pati pačiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif visoms kuriu sian didi dienele, linkiu linksmu, nepakartojamu krikstynu!! Del oro nemalonu, bet niekis, baznycioj nesulis, balius ir po stogu, liudna tik del nuotraukyciu...Sekmes!!!
Atsakyti
Grazios sventes siandien svenciantiems 4u.gif
As pati kazkaip nusiteikineju lietingoms krikstynoms... Nors daug kas zada sauleta rugseji. Giliai sirdyje to labai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 20, 09:28)
Taigi va, man jau vakar norejosi, kai prognozes perskaiciau.. O siandien tai isvis  verysad.gif 
Mano pacios suknele visiskai vasarine, teks ieskot kito varianto .. Krikstuke irgi reiks prirengt, ech.....  verysad.gif
Svarbu, nieko nepamirsti, bet nuotaikos 0 jau dabar ...

Gal kas nors krikstijates sv.Bernardinuose siandien - tai susitiksim  smile.gif

supratau kad oras LT nekox..bet mamytes nestresuokite,neleiskite kad nuotaika sugadintu orai...juk nereix lauke svesti...tai jusu vaikuciu nuostabiuasia sienele smile.gif bukite linksmos,viskas bus tada super... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 20, 09:42)
Labas rytas  4u.gif 
Neliudekit mergaites del oro, vistiek Jusu krikstynos bus pacios graziausios ir jaukiausios  wub.gif

Escada* stalas tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O suoliukai kaip papuosti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip grazu man pas visas atrodo, taip noreciau, kad ir man taip gautus, bet kad turiu dvi kaires rankas  biggrin.gif  tai kazi kaip cia bus, na bet stengiuos tai tikrai labai labai  rolleyes.gif

dekui labai wub.gif labai sirdy pakutena kai taip ivertina tavo darba..net neisivaizdavau kaip gausis viskas,kai palanavau,bet matau tikrai ne man vienai grazu buvo blush2.gif
o del suolu is tirko visai netaip turejo buti...bet ant galo buvo pergalvota taip..ir visai atrodo normaliai..
tikrai pamatysi viskas bus grazu,kaip gali kas nesigauti kai is sirdies viska darai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 08 19, 13:16)
dekui laba
sumasciau daryti savajame kieme vistiek pats sau seimininkas  lotuliukas.gif  ir labai dziaugiuosi,nes pries tai masciau kavineje.kad ir didele liutis buvo uzklupusi kuri vos nenunese palapines bet nieko vyrai palaike,o nuotaikos nuo to tikrai nesugedo  gerai lietus atvesino be galo karsta diena

as savo sunelio krikstynas dariau mociutes sodyboje, palpinukeje wub.gif ir oras pasitaike superinis, nereali svente. man svente lauke thumbup.gif

QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 19, 15:30)

nu bet kad su vandens ženklu jis ten 

rolleyes.gif tai tuos vandens zenklus gali su painto programa retusuoti ax.gif as taip dariau, nieko nesimato. Jei nemoki, parasyk man i az savo e maila, atsiusiu. Prie savo kompo prieisiu tik antradieni, nes esu isvykusi, jei gali palauki, tai atsiusiu. Negaila biggrin.gif

QUOTE(evelinukass @ 2011 08 19, 18:46)
ir dar noriu pasidaryt pasizadejimus kriksto tevams, sakykit ar yra kokie pavyzdziai kad pati tik tuos pasizadejimus surasyt galeciau, ir butu ant popieriaus, bet remint as nenoriu, nemanau kad kas toki nores namie kabintis g.gif  bandysiu graziai susukt ir su kaspinu ar dar kaip perrist 
gal yra kokiu sablonu, pasidalinkit jei kas turit buciau labai labai dekinga 

mes gavome ant lapo, tokio kaip medinis jis, idomi jo sudetis g.gif ir susuktas ir perisktas kaspinu.

dar galima rasyti ant medziagos, o galuose pritvirtinti bambuko lazdeles ir suristi juostele, susivynioja taip graziai.

QUOTE(ingauk @ 2011 08 20, 04:41)
labas rytas

oras tai norisi tik verkti ir nieko daugiau

4u.gif svente jusu bus nuostabi, nepisant to lietucio, auksciau nosi ir laukiame pasakojimu
Papildyta:
va , cia pasizadejimai kaip daromi tas su bambuko lazdelemis ir man labai idomi atmintines knygutes variantas wub.gif bigsmile.gif kazkas idomesnio ax.gif

QUOTE(|kyo @ 2010 05 07, 08:39)

o siaip sukarpius atrodo taip, tik foto kazkodel aukstyn kojom  doh.gif  biggrin.gif
user posted image

o viduje yra ant kiekvieno lapelio po tris uzrasus, antrame rasiau taip:

Ši atmintinė  liudija, kad
**** ** ** (cia data)
(kumos vardas ir pavarde) ir (kumino vardas ir pavarde) tapo (kriksto dukros/sunaus vardas ir pavarde) krikšto tėveliais.

o likusiuose kaip ir sakiau sudeliojau po tris. Tekstas toks:

Prie armintinės yra priedas su pageidavimais:

Mylėti ir branginti.
Bent kartą į metus nusifotografuoti su Deimančiuke.
  Turėsit ugdyti ir mokinti, o tam geriausia – ekskursijos.
Nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti.
  Nepamirškit gimtadienių. Mano gimimo data **** ** **.
Kartais palepinkit saldumynais, juk tai toks malonumas.
Asmeniškai kūmai : numegzti megztuku, kojinių ir pan.
Taip pat išmokyti prižiūrėti sodą ir gėles.
  Asmeniškai kūminui: nusivežti į F1.
Turėsit išmokyti saviginos.
Taupykite mano smulkioms išlaidoms, geriau būtų popierine valiuta.
Kai mokysiuos nepamirškit išmokyti visų „gudrybių“.
  Mylėkite taip stipriai, kad šią meilę jaustų ir visi esantys aplink.
Su meile ir padėka jusu krikštadukra
(vardas) su tėveliais.

P.S.
rinkausi is kitu ir pridejau pakeitus savo, kad atitiktu kuminam  wub.gif

QUOTE(vitaliux @ 2010 07 17, 16:16)
Ir aš parodysiu kaip  galima prašymus padaryti:
user posted image

Didesnė foto  bus jei paspausite čia:
http://images26.fotk...417/foto001.jpg

Atsakyti
labas rytas
matau kad is svencianciuju pirma atejau bigsmile.gif
nu ka oras, oras buvo tragiskas, bet spejom biski iki lietaus ir kelias manau foto grazias padaryt blush2.gif dar pasirodo kad su kuriuo kunigu tariausi jo nebuvo, tai krykstyjo visai kitas, biski liudna buvo bet .... aisku oras gadino ir musu su dukriuku plaukuosenas, jai net nelaike jokios garbanos su galybe lako, o ir maziuke daugiau nei valanda turejo issedet, nes mat norejo buti grazi princese wub.gif man padare kuoda, nes begales pas mane plauku bet ir jis iki vakaro man neislaike sad.gif nedaug vaiksciojau bet kaip nutryne kojas doh.gif tai gryzus meciau von batus smile.gif o siaip kaip ir viskas ramiai praejo, nelabai yra ka ir pasakot g.gif balionus paleidom, bet ne visi nuskrido, nes buvom prie medziu ir pora uzsikabino ir pasiliko lotuliukas.gif bragiausia be dovanu mociutems isejo tortas, o siaip viskas mazdaug panasiai kainavo rolleyes.gif rolleyes.gif na aisku neskaitant maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 21, 09:43)
labas rytas
matau kad is svencianciuju pirma atejau  bigsmile.gif
nu ka oras, oras buvo tragiskas, bet spejom biski iki lietaus ir kelias manau foto grazias padaryt  blush2.gif dar pasirodo kad su kuriuo kunigu tariausi jo nebuvo, tai krykstyjo visai kitas, biski liudna buvo bet ....  aisku oras gadino ir musu su dukriuku plaukuosenas, jai net nelaike jokios garbanos su galybe lako, o ir maziuke daugiau nei valanda turejo issedet, nes mat norejo buti grazi princese  wub.gif  man padare kuoda, nes begales pas mane plauku bet ir jis iki vakaro man neislaike sad.gif nedaug vaiksciojau bet kaip nutryne kojas  doh.gif  tai gryzus meciau von batus smile.gif o siaip kaip ir viskas ramiai praejo, nelabai yra ka ir pasakot  g.gif  balionus paleidom, bet ne visi nuskrido, nes buvom prie medziu ir pora uzsikabino ir pasiliko  lotuliukas.gif bragiausia be dovanu mociutems isejo tortas, o siaip viskas mazdaug panasiai kainavo  rolleyes.gif  rolleyes.gif na aisku neskaitant maisto  smile.gif

Dziugu kad oras nesugadino Jusu sventes! lauksim nuotraukeliu labai labai wink.gif o mane jau apeme panika...as juk viena viska ruosiu: kaip as suspesiu? doh.gif juk ir kambarius sutvarkyt ir stala papuost noriu ir maista pati gaminsiu ir mergaite paruost ir suni pavedziot lauke...
aj karamba....
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 21, 10:20)
Dziugu kad oras nesugadino Jusu sventes! lauksim nuotraukeliu labai labai wink.gif o mane jau apeme panika...as juk viena viska ruosiu: kaip as suspesiu? doh.gif  juk ir kambarius sutvarkyt ir stala papuost noriu ir maista pati gaminsiu ir mergaite paruost ir suni pavedziot lauke...
aj karamba....

galiu paguosti kad ir kas viska ruosiau viena, niekas nepadejo cool.gif aisku ne viska ir suspejau bet ka daryt, juk milijono ranku neturiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 21, 12:35)
galiu paguosti kad ir kas viska ruosiau viena, niekas nepadejo  cool.gif  aisku ne viska ir suspejau bet ka daryt, juk milijono ranku neturiu  blink.gif

turbut ir tau buvo baisu pries ta diena kaip viska spesi
Atsakyti