Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 16:07)
O man nesuprantamos KRIKSTYNOS su puse gimines ir draugais su uliavonem, o juo labiau isgertuvem  rolleyes.gif

kiekvienas daro kaip nori smile.gif
na bent mes kvietemes pacius artimiausius draugus.(gimines beveik nera,tai buvo tik musu su vyru tevai,broliaia seses)su kuriais susitinkame per kiekvienas sventes smile.gif nes jei ne tokios sventes,buta liudna.bent per tokias progas sueina vel visi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 08 19, 16:20)
kiekvienas daro kaip nori smile.gif
na bent mes kvietemes pacius artimiausius draugus.(gimines beveik nera,tai buvo tik musu su vyru tevai,broliaia seses)su kuriais susitinkame per kiekvienas sventes smile.gif nes jei ne tokios sventes,buta liudna.bent per tokias progas sueina vel visi. wub.gif

As turiu toki nusistatyma kad jokie finansai neatstos draugu susiburimo pabendravimo, todel jei tik galim sau padaryti tokia svente tai as tik dziaugiuosi, kad galiu ne tik musu, bet ir mazojo draugus jau sukviesti visus i kruva pasilinksminti.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 13:28)
Netekau amo. Nuostabu  thumbup.gif
Kur pirkot/uzsakinejot tas gerybes???

Gėrybės pirktos žemaitijoj, Kvėdarnos miestely SALDETA wink.gif Kažkaip netikėtai aptikom juos, tai taip susiplanavom, kad iš pajūrio atostogų grįžtant visai patogu buvo pasiimt wink.gif
Tas krepšys tikrai didžiulis, foto nesimato smile.gif O gėrybės visos labai skanios, net tos cukrinės dalys minkštos, skaniai susivalgo wink.gif Svečiai net krepšio kraštus laužė hihihi.gif
Ir dar tokį NUOSTABŲ dalykėlį ten pirkau - voveruškų skruzdėlynas. Pamenat tas senoviškas voveruškas? Aliejuj kur virdavo.. Tai va iš jų sulipdytas skruzdėlynas - fantastiška wub.gif Vakarėlio topas buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2011 08 19, 13:33)
na va po visu planavimu,po tiek ruosos,jau svente ivykusi.kaip pagalvoji tiek laiko rosiesi,o paskui taip greitai viskas prabega verysad.gif

ESCADA - nuostabu wub.gif Taip jauku jauku wub.gif
Atsakyti
Sveikos ir mūsų krikštynos ne už kalnų (08.28), bet dar niekaip vaikui kostiumėlio nenuperku. Pasimetus dėl tų orų nežinau ar lininį pirk ar smulkaus vilveto.
Patarkit aa.. mamytės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2011 08 19, 17:21)
Sveikos ir mūsų krikštynos ne už kalnų (08.28), bet dar niekaip vaikui kostiumėlio nenuperku. Pasimetus dėl tų orų nežinau ar lininį pirk ar smulkaus vilveto.
Patarkit aa.. mamytės. g.gif

As tik uz linini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2011 08 19, 16:23)
As turiu toki nusistatyma kad jokie finansai neatstos draugu susiburimo pabendravimo, todel jei tik galim sau padaryti tokia svente tai as tik dziaugiuosi, kad galiu ne tik musu, bet ir mazojo draugus jau sukviesti visus i kruva pasilinksminti.

drinks_cheers.gif
pas mus apie 20 bus, galejom ir maziau, ale bet o taciau.... krikstynos- ne gimtadieniai, vienakart gyvenime tebuna ..

Kas ten klause, tai as irgi UZ linini kostiumeli drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Tik dabar baigineju visokius paruostukus daryt doh.gif Kaip studentas - viska atidedu paskutinei nakciai .. Nu bet vasaros naktys ilgos, tikiuos, spesiu sianakt viska pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 19 rugpjūčio 2011 - 16:51
QUOTE(hilin @ 2011 08 16, 19:20)
thumbup.gif Sveikos gyvos, turiu durną klausimą. O kur jūs spauzdinatės popieriukus saldainiams arba Šampanui? Nejau namie paprastu printeriu?

lazeriniu namie

QUOTE(mindaiva @ 2011 08 19, 13:48)
čia dar etikečių, kas norėtų, nemokamai galit rašo siųstis  4u.gif http://fotodovanos.b...-nemokamai.html

nu bet kad su vandens ženklu jis ten doh.gif

QUOTE(Mili04 @ 2011 08 19, 14:54)
Sveikutes planuotojos 4u.gif

Mes taip pat pradejom planuoti ganetinai velokai sakyciau, bet nieko nepadarysi smile.gif Jau buvom pradeja planuoti pries du metus, bet nieko neisejo verysad.gif  tai kazkaip ir vis nusikeldavo, bet db susigriebem ir viskas Spalio 15d. vyks musu svente thumbup.gif

kad visai ne vėlai, dar lb daug laiko thumbup.gif

aš šnd nupirkau servetėles, ir tokias ale vazeles, nors ten žvakidė, bet kadangi po 99 ct ir gerai atrodė tai bus pats tas gėlėms pamerkt thumbup.gif
kvietimų nusprendžiau nebedaryt, nes sumasčiau, kad pas kitus visvien nenuvažiuosm jų įteikt, o teks telefonu kviest, taigi kaip ir nepasimoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 19, 18:30)

kad visai ne vėlai, dar lb daug laiko  thumbup.gif

As turiu omeny vaikiuko amziu mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus cia visos ieskots serveteliu g.gif Sakykit ir kavinej kai svenciat pacios puosiat?
Restorano savininke pasake, kad patys viska puosia, rode nuotraukas, nu man labai grazu. Tai kai vaziuosiu suderinti meniu, issirinksiu ir stalo serviravima. Nereik sukt galvos del to, o be to viskas i kaina ieina.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 18:42)
O jus cia visos ieskots serveteliu  g.gif  Sakykit ir kavinej kai svenciat pacios puosiat?
Restorano savininke pasake, kad patys viska puosia, rode nuotraukas, nu man labai grazu. Tai kai vaziuosiu suderinti meniu, issirinksiu ir stalo serviravima. Nereik sukt galvos del to, o be to viskas i kaina ieina.

Nea, as neieskau serveteliu biggrin.gif
Mes svesim kavinej ... Kai buvau nuvaziavus tartis del meniu, savininkei nuveziau tiulio dideli gabala ir stikliniu akmenuku .. Paprasiau, kad papuostu stala (uzdetu ant baltos staltieses).. pazadejo papuost smile.gif
Atsakyti
Sveikos, už savaitės būsim krikštatėviai, minčių daug, bet laiko viskam įgyvendinti mažai doh.gif krikštynų žvakutės reikia, bet visos tokios nu ne mano skonio, užsisakiau, kad sumaketuotų su vardu, žiūrėsiu ką pasiųlįs g.gif Bandysiu savaitgalį po parduotuves prasinešti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
situ slykstelyniu mes nematem..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
na kaip sekasi mamytem? pas mus tai biski pasiruosiamieji darbai sustojo verysad.gif turim sveciu is Sant Peterburgo, atvaziavo 10 ciai dienu. tai kolkas dirbu gidu biggrin.gif
o kiek dar darbu darbeliu nepadarytu, ojojojojojjjj.... doh.gif doh.gif doh.gif
jauciu is mano noru bus snipstas.
pries kelias dienas buvau akropolyje nusipirkau baltu krikstynu balionu su uzrasais salei papuost, sen senamiestyje buvau vaikam dovanu ieskojau. nupirkau po maza angeliuka, bet reikia dar kazko, nieko neradau, norejau biski kitokiu angelu, bet kad baisiai brangus doh.gif . tiesa mamos ka tokia proga vaikam dovanojat??????
ir dar noriu pasidaryt pasizadejimus kriksto tevams, sakykit ar yra kokie pavyzdziai kad pati tik tuos pasizadejimus surasyt galeciau, ir butu ant popieriaus, bet remint as nenoriu, nemanau kad kas toki nores namie kabintis g.gif bandysiu graziai susukt ir su kaspinu ar dar kaip perrist smile.gif
gal yra kokiu sablonu, pasidalinkit jei kas turit buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti