Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(escada* @ 2011 08 19, 13:55)
jo viska pati.tik maista gamino mama wub.gif

saunuole! as irgi viska pati darysiu, net maista, nezinau kaip seksis man suspet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 19, 13:57)
saunuole! as irgi viska pati darysiu, net maista, nezinau kaip seksis man suspet rolleyes.gif

jei man dar butu reikeje maista gaminti,tikrai nebuciau suspejusi visur..taip buvau pervargusi,vos spejau,ta ana...
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 08 18, 11:27)
sveikutes,
gal mamytes turit kuri ir galit pasidalinti stipriuju gerimu etiketemis? nes be vandens zenklu nerandu sad.gif

čia dar etikečių, kas norėtų, nemokamai galit rašo siųstis 4u.gif http://fotodovanos.b...-nemokamai.html
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 19, 07:40)
labas

vat oras ir mane biesint pradeda, nes nuo savaites pradzios niekada nezadejo sestadieniui gero  verysad.gif  idomu ar kyla balionai jeigu lyja ir pvz vejo nera  g.gif

Uzsakiau ir as rytdienai 10 helio balionu, bet jei audra... doh.gif O pranesa vejuota ora su lietum, tai nezinau kaip cia gausis g.gif Abydniausia, kad visos dienos iki ir po sestadienio, bus labai grazios, 25 rugpjucio net 30 silumos pranesa .. nu bet ryt tai doh.gif Ypac vakare bus salta ir lietinga, vejuota .. Nervuojuosi, nu bet ka darysi, nieko jau nepakeisi ..
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 08 19, 14:53)
Uzsakiau ir as rytdienai 10 helio balionu, bet jei audra...  doh.gif  O pranesa vejuota ora su lietum, tai nezinau kaip cia gausis  g.gif Abydniausia, kad visos dienos iki ir po sestadienio, bus labai grazios, 25 rugpjucio net 30 silumos pranesa .. nu bet ryt tai  doh.gif Ypac vakare bus salta ir lietinga, vejuota ..  Nervuojuosi, nu bet ka darysi, nieko jau nepakeisi ..

gal nieko blogo dar nebus, nesinervuokite tai, juk visą savaitę sakė bus lietinga, bla bla bla, o nieko panašaus čia nebuvo
Atsakyti
mergytės, gal kuri esat dariusi kryžiažodį krikštynoms? gal galit parašyto, kokius klausimus rašėt? nes aš susigalvojau 10, bet man kažkaip mažoka atrodo, o daugiau niekas į galvą nelenda... ax.gif
Atsakyti
koks grazus escados vaisiu stalas bigsmile.gif kaip suderinta melyna spavyte su balta - nerealiai, o dar gamtoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 rugpjūčio 2011 - 14:14
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 19, 15:00)
gal nieko blogo dar nebus, nesinervuokite tai, juk visą savaitę sakė bus lietinga, bla bla bla, o nieko panašaus čia nebuvo

Nu kaip tik sake, kad visa savaite iki savaitgalio bus karsta, taip ir buvo .. Ir visos prognozes neapgavo.. ax.gif Reik ieskot siltesniu rubu, bent kokiu megztiniu, kad tiktu prie suknios ax.gif
Atsakyti
Sveikutes planuotojos 4u.gif

Mes taip pat pradejom planuoti ganetinai velokai sakyciau, bet nieko nepadarysi smile.gif Jau buvom pradeja planuoti pries du metus, bet nieko neisejo verysad.gif tai kazkaip ir vis nusikeldavo, bet db susigriebem ir viskas Spalio 15d. vyks musu svente thumbup.gif

Na gal papasakosiu ka jau esu pasidariusi smile.gif
Seip is pradziu galvojom, kad kokioj kavinej tai kadangi visur kainos nuo zmoniu priklauso tai buvom susispaude iki 18 zmoniu, domejomes Radailiuose netoli klp tai net ir spalio menesiui 60-70lt/zm. paskui kastone Mosedyje taip pat tokios kainos, bet sugalvojom nuvaziuoti i sodyba kur sventem vestuves, tai nuvykus abejoniu ir galvos sukimo kur svesti neliko tokia siluma ir geri atsiminimai uzpludo. O ir kaina nuo zmoniu sk.nekinta thumbup.gif savo maista atvezi ir padaro viska. Tai va gaunasi balius dvi dienas su 40 zmoniu plius daug vaiku thumbup.gif Kadangi dar du menesiai tai db tik dairausi i viska ir planuoju planuoju planuoju lotuliukas.gif Ai o baznytele tai Plikiu mst. Kadangi jau keli metai cia gyvenam, o ir kunigas lb fainas tai del to ir galvos skausmo neliko kokia baznycia rinktis thumbup.gif
Atsakyti
O man nesuprantamos KRIKSTYNOS su puse gimines ir draugais su uliavonem, o juo labiau isgertuvem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 19, 15:13)
koks grazus escados vaisiu stalas  bigsmile.gif kaip suderinta melyna spavyte su balta - nerealiai, o dar gamtoje  thumbup.gif

dekui labai smile.gif ax.gif
sumasciau daryti savajame kieme smile.gif vistiek pats sau seimininkas lotuliukas.gif ir labai dziaugiuosi,nes pries tai masciau kavineje.kad ir didele liutis buvo uzklupusi kuri vos nenunese palapines unsure.gif bet nieko vyrai palaike,o nuotaikos nuo to tikrai nesugedo lotuliukas.gif gerai lietus atvesino be galo karsta diena yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 16:07)
O man nesuprantamos KRIKSTYNOS su puse gimines ir draugais su uliavonem, o juo labiau isgertuvem  rolleyes.gif

Mes nekvieciam puses giminiu mes kvieciam artimus draugus su vaikai, pas mus iprasta kad mazos sventes padaryti neiseina o krikstynas as noriu padaryti tokias pat isimintinas ir grazias kaip kad ir buvo vestuves nes tai taip pat seimos svente g.gif Todel kiekvienas darom pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti