Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 22, 19:35)
aš vis tik manau bandysiu LANCOME hypnose doll eyes tušą  g.gif
bus matyt kas kaip  rolleyes.gif

kai išbandysit, papasakokit kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
atejau po geros savaites naudojimo isteisinti architekt'o 4D
user posted image

is tusu, kuriu kaino 35-50 LT - sitas man nuostabiausias... KAi koseles tiek nebetepa - man jis netoli idealumo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. mirksiukas.gif
pries kelias savaites isigyjau ilgai nuziurineta bourjois elastic tusa
user posted image
nebekartosiu, tikrai schmoll.gif ilgina labai prastai, netankina visai... tik + uz tai, kad ilgai laiko, bet gerai nusivalo.
tiesa, tusam neesu labai isranki, bet dedu foto palyginimui:

bourjois elastic
user posted image

telescopic clean definition ( tusas ''naturaliu blakstienu efekto'' taciau akivaizdus skirtumas. man jis nebuvo idealiausias, bet palyginimui kaip naturaliu blakstienu efekto jis 100 kart geresnis )
user posted image
Atsakyti
Ir aš pasidalinsiu savo patirtimi 4u.gif

L'oreal Telescopic carbon black labai patiko sodri juoda spalva, puikiai ilgina, tačiau blakstienos atrodo retos.
L'oreal Volume Collagene labai jau daug košės ant šepetėlio, man lipino blakstienas (draugas sakydavo, kad mano blakstienos atrodo kaip žvaigždutė - 5 blakstienos)- nepatiko.
Maybelline Volum' Express The Falsies neblogai ilgina, tankina, riečia, tačiau linkęs nutrupėti.
Lumene True Natural Volume Mascara neblogai ilgina, ilgiau pavargus blakstienas įmanoma padažyti labai gražiai, tačiau trupa ir po poros savaičių man jo košė nebepatiko ( galiojimas geras, pirktas Sarmoj).
Max Factor False Lash Effect pats geriausias iš visų bandytų tušų, sunaudojau du, tačiau blakstienoms tikrai pakenkė.

Nežinau kokį tušą dabar pirkti, noriu "barbiškų" blakstienų g.gif
Atsakyti
Kiek kokiu tusu bebandau, geriausi vistiek lieka tie patys:
-Helena Rubinstein (tigrinis 'lash queen' bei 'lash queen feather collection', dar naudojus juoda tigrini 'lash queen extravaganza', bet pastarasis netgi labai nepatiko)
-Rimmel 'the max volume flash' (rozinis), teke bandyt ir riestu sepeteliu zalioj tubelej, bet jis nepatiko. Na ir siaip dauguma bandytu Rimmel tusu patiko, keli nepatike yra, bet visumoj sios firmos tusai pliusa mano akyse turi. Nors pats geriausias man butent sis tusas.
-CoverGirl 'lash blast' ir 'lash blast fusion' tusai (is esmes abu dazo taip pat gerai). Kitu nebandzius sios firmos, bet kolkas ir nezadu daugiau eksperimentuot.

Tai va sie 3 nuolatiniai ir kartojami pas mane, visi kiti daugiau pereinantys, .t.y isbandau ir sunaudoju, jei patinka, arba metu lauk, jei nuvilia (bet nebebuna kartojami nei vieni, nei kiti). Aisku noru sarase turbut dar kokia ne maziau 10 tusu yra, tai gal kazka ir atrasiu papildymui i ta savo trejetuka, nors labai noriu pradet isbandinet naturalius tusus ir atrast ta vieninteli - tik situo abejoju, nes nemanau, kad bus taip dazanciu ir tiek tankinanciu naturaliu kaip ir nenaturaliu (Dr. Hauschka ir Gabriel is naturaliu man labai artimi, labai patike dazymu, bet vistiek per kasdieniskai ir per lengvai nusivalantys).

O siandien teko isbandyt 3 tusus, tai pasidalinsiu ispudziais. 4u.gif Gal nevisi atskleide savo tikraja esme, nes buvo dazoma, vlaoma ir vel dazoma, bet per daug manau neapsirinku.

Benefit 'they're real' - pagal aprasyma rieketu pirma gulsciai dazyt, po to vertikaliai, kad guatusi tas zadamas efektas. Taip zaist nemegstu, nes man turi but pasidazymas paprastas ir greitas. Siaip isbandziau ir pagal rekomendacijas, ir paprastai, tai padazo normaliai, nors man tankumo dar daugiau noretusi (bet gal kad sviezias tusas) - is esmes nepirkciau jo. O ir bado jis man akis - kai dazausi, jauciu tuos ilgesnisu serelius lieciancius man voka prie blakstienu apacios ir issiteplioju virsutini voka besidazydama. Sitas man praktiskai niekad nebuna, na tepa itin reti tusai, o badesi tik Oriflame 'wonderlash' (berods toks pavadinimas).
user posted image

Hourglass 'film noir' tusas - velgi jauciu pilno efekto neparode del naujumo ir skystumo, nors siaip nera skystas. Pailgino, patankino, atskyre, bet man dar tankiau noretusi. Sita tikrai naudosiu ir ziuresiu kaip toliau dazys, nes kolkas patinka rezultatas.
user posted image

Fairy Drops tusas - sepetelis ne tik lenktas, bet ir susideda is 3 burbuliuku. Padazo graziai, patankina, atskiria, pariecia blakstienas. Si tikrai idomu bus naudoti ir rezultatu patiko labiausiai is visu siu triju tusu.
user posted image

Na ir ketvirtas, kuri pamirsau auksciau paminet, bet kuri turiu kosmetinej ir sekmingai naudoju, yra djv beautenizer tankinantis tusas (yra sios firmos ir ilginantis) - visu pirma, pati tutele idomi, nes eina ispaust (ne visiskai kaip kokia gumine, bet vistiek nesunkiai spaudziasi truputi). Kas del dazymo, tai man truputi lipina pradzioje sis tusas (jei daugiau pabraukau blakstienas), todel issukuoju kito tuso sepeteliu, bet is esme gerai tankina, graziai dazo ir manau ilgiau panaudojus pats graziai issukuos ir atskirs blakstienas. Po Helena Rubinstein tusu kiti tikrai sunkiai itinka, bet sis itiko kolkas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Siuo metu bandau Covergirl Lashblast Fusion.Daziausi kokius 4 kartus ir bent kolkas esu nusivylus...Megstu gan leliskas blakstienas o su situo man reikia labai ilgai zaisti ir daugybe sluoksniu uztepti kad ka isgauti tokio,kantrybe jau ant ribos ir laiko tiek tepliotis nesinori. Arba jis pasikeis greitu laiku arba reiks jo atsisakyti.Kad labai skystas ir nepasakyciau...tad gal is jo nieko ir nebelaukti.
Atsakyti
shopingas, matai kaip idomiai man pvz Helena Rubinstein tai eilinis tusas biggrin.gif kuri dabar naudoju kasdienai budama pvz namie arba tik i parde kokia nueidama. Nes padazo labai silpnai, kad ir du sluoksniai bet blakstienu gerai nesimato. Sausokas toks. Zodziu nepirksiu daugiau niekad. Va kam jis tinka gerai tai apatinem blakstienom, tai jeigu dazausi virsutines su kitu tusu, su situ apatines biggrin.gif
O va tas they're real, man padaro ko as ir noriu is tusu biggrin.gif

Tai dar karta irodo, kad visu poreikiai yra skirtingi rolleyes.gif blakstienos ir ju bukle irgi.

Tik labai gialiuosi kad taip ir nenusipirkau budama jav rimmel tuso jokio pabandyti unsure.gif o lietuvoj net nezadu pirkti, nes visi produktai kardinaliai skiriasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2011 08 28, 19:39)
L'oreal Volume Collagene labai jau daug košės ant šepetėlio, man lipino blakstienas (draugas sakydavo, kad mano blakstienos atrodo kaip žvaigždutė - 5 blakstienos)- nepatiko.

Sutinku doh.gif dar neturėjau tokio tušo, kad tiek košės ant šepetėlio būtų ir taip lipintų blink.gif Nevertas savo kainos.
Gal kas patartų kokį pirkti, kad nesulipintų blakstienų ir tuo pačiu ilgintu, bei tankintu?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 08 29, 13:08)
Sutinku  doh.gif  dar neturėjau tokio tušo, kad tiek košės ant šepetėlio būtų ir taip lipintų  blink.gif  Nevertas savo kainos.

drinks_cheers.gif
ir man jis visiškas nesusipratimas..
Atsakyti
Mano atradimas Lancome Definicil thumbup.gif Nesu dar geresnio tušo turėjus. O jei dar prieš tai su Lancome baltu serumu, ar kas jis ten toks biggrin.gif , pasitepu, tai blakstienos tobulos bigsmile.gif
Atsakyti
man tai sperinis tusas dabar naudojamas Manhattan tusas
user posted image
atskiria, pariecia, paiilgina, patankina, neperkrauna petrdaug koses thumbup.gif
labai panasus jis man i Loreal Volume Million Lashes extra black tik sepetelis Manhattan ne guminis, bet ju abieju man net kvapas panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 08 29, 06:07)
Siuo metu bandau Covergirl Lashblast Fusion.Daziausi kokius 4 kartus ir bent kolkas esu nusivylus...Megstu gan leliskas blakstienas o su situo man reikia labai ilgai zaisti ir daugybe sluoksniu uztepti  kad ka isgauti tokio,kantrybe jau ant ribos ir laiko tiek tepliotis nesinori. Arba jis pasikeis greitu laiku arba reiks jo atsisakyti.Kad labai skystas ir nepasakyciau...tad gal is jo nieko ir nebelaukti.

QUOTE(convict @ 2011 08 29, 13:04)
shopingas, matai kaip idomiai man pvz Helena Rubinstein tai eilinis tusas biggrin.gif  kuri dabar naudoju kasdienai budama pvz namie arba tik i parde kokia nueidama. Nes padazo labai silpnai, kad ir du sluoksniai bet blakstienu gerai nesimato. Sausokas toks. Zodziu nepirksiu daugiau niekad. Va kam jis tinka gerai tai apatinem blakstienom, tai jeigu dazausi virsutines su kitu tusu, su situ apatines biggrin.gif
O va tas they're real, man padaro ko as ir noriu is tusu biggrin.gif

Tai dar karta irodo, kad visu poreikiai yra skirtingi rolleyes.gif  blakstienos ir ju bukle irgi.

Tikrai, kad visu blakstienos kitokios. drinks_cheers.gif Mano nera ryskios, normalaus ilgio, nera tankios - man svarbiausia, kad gerai atskirtu, paryskintu ir gerai tankintu. Abu sie tusai man ta puikiai daro ir nereikia n sluoksniu tept, ilgai zaist: brukst brukst ir viskas.

EWI, tas CoverGirl tusas toks nesikeiciantis - man jis nuo pradziu iki galo puikiai ir vienodai dazo, patankina gerai (nors Helena Rubinstein labiau pastorina). Man jis puikiai pastorina, bet neapkrauna tusu blakstienu.
Atsakyti