Kiek kokiu tusu bebandau, geriausi vistiek lieka tie patys:
-
Helena Rubinstein (tigrinis 'lash queen' bei 'lash queen feather collection', dar naudojus juoda tigrini 'lash queen extravaganza', bet pastarasis netgi labai nepatiko)
-
Rimmel 'the max volume flash' (rozinis), teke bandyt ir riestu sepeteliu zalioj tubelej, bet jis nepatiko. Na ir siaip dauguma bandytu Rimmel tusu patiko, keli nepatike yra, bet visumoj sios firmos tusai pliusa mano akyse turi. Nors pats geriausias man butent sis tusas.
-
CoverGirl 'lash blast' ir 'lash blast fusion' tusai (is esmes abu dazo taip pat gerai). Kitu nebandzius sios firmos, bet kolkas ir nezadu daugiau eksperimentuot.
Tai va sie 3 nuolatiniai ir kartojami pas mane, visi kiti daugiau pereinantys, .t.y isbandau ir sunaudoju, jei patinka, arba metu lauk, jei nuvilia (bet nebebuna kartojami nei vieni, nei kiti). Aisku noru sarase turbut dar kokia ne maziau 10 tusu yra, tai gal kazka ir atrasiu papildymui i ta savo trejetuka, nors labai noriu pradet isbandinet naturalius tusus ir atrast ta vieninteli - tik situo abejoju, nes nemanau, kad bus taip dazanciu ir tiek tankinanciu naturaliu kaip ir nenaturaliu (Dr. Hauschka ir Gabriel is naturaliu man labai artimi, labai patike dazymu, bet vistiek per kasdieniskai ir per lengvai nusivalantys).
O siandien teko isbandyt 3 tusus, tai pasidalinsiu ispudziais.
Gal nevisi atskleide savo tikraja esme, nes buvo dazoma, vlaoma ir vel dazoma, bet per daug manau neapsirinku.
Benefit 'they're real' - pagal aprasyma rieketu pirma gulsciai dazyt, po to vertikaliai, kad guatusi tas zadamas efektas. Taip zaist nemegstu, nes man turi but pasidazymas paprastas ir greitas. Siaip isbandziau ir pagal rekomendacijas, ir paprastai, tai padazo normaliai, nors man tankumo dar daugiau noretusi (bet gal kad sviezias tusas) - is esmes nepirkciau jo. O ir bado jis man akis - kai dazausi, jauciu tuos ilgesnisu serelius lieciancius man voka prie blakstienu apacios ir issiteplioju virsutini voka besidazydama. Sitas man praktiskai niekad nebuna, na tepa itin reti tusai, o badesi tik Oriflame 'wonderlash' (berods toks pavadinimas).
Hourglass 'film noir' tusas - velgi jauciu pilno efekto neparode del naujumo ir skystumo, nors siaip nera skystas. Pailgino, patankino, atskyre, bet man dar tankiau noretusi. Sita tikrai naudosiu ir ziuresiu kaip toliau dazys, nes kolkas patinka rezultatas.
Fairy Drops tusas - sepetelis ne tik lenktas, bet ir susideda is 3 burbuliuku. Padazo graziai, patankina, atskiria, pariecia blakstienas. Si tikrai idomu bus naudoti ir rezultatu patiko labiausiai is visu siu triju tusu.
Na ir ketvirtas, kuri pamirsau auksciau paminet, bet kuri turiu kosmetinej ir sekmingai naudoju, yra
djv beautenizer tankinantis tusas (yra sios firmos ir ilginantis) - visu pirma, pati tutele idomi, nes eina ispaust (ne visiskai kaip kokia gumine, bet vistiek nesunkiai spaudziasi truputi). Kas del dazymo, tai man truputi lipina pradzioje sis tusas (jei daugiau pabraukau blakstienas), todel issukuoju kito tuso sepeteliu, bet is esme gerai tankina, graziai dazo ir manau ilgiau panaudojus pats graziai issukuos ir atskirs blakstienas. Po Helena Rubinstein tusu kiti tikrai sunkiai itinka, bet sis itiko kolkas