Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Olivia. @ 2011 08 18, 17:13)
Essence tusas smokey eyes - man baisus, visiskas slamstas! Neilgina, netankina, neuzriecia, nepatogus sepetelis, net kazkaip suvelia blakstienas. blink.gif Negana viso to, tik pasidazius, jauciu kad slampa akys! Pvz katik vel pasidaziau ir akys dregnos dregnos, net asara isbego...reik suprast kad jautrina akis . Cirkai kazkokie blink.gif Reiks mest lauk, aciu Die, kad bent nebrangus.

O man jis labai patiko, kaip joks kitas bandytas puikiai atskiria blakstienas, ilginimas irgi superinis. Vat tik neramu, ko jame pridėta, nes kai kurios aukščiau skundės, kad blakstienos krenta (kita vertus, kitoms krenta ir nuo brangesnių, pvz. Max Factor). Reiks ilgesnį laiką panaudot ir įsitikint smile.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Clarins ilginamaji blakstienu tusa, tai super geresnio neteko naudoti thumbup.gif Mano blakstienos yra pakankamai ilgos, taciau retos, o sis tusas jas ne tik, kad dar labiau pailgina, bet ir suteikia apimties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 08 15, 16:15)
Jūsų netiesiogiai įkalbėta ryžausi ir aš išbandyti L'oreal Million Lashes, nors L'oreal tušus jau kokie 5 metai, kaip apeinu, nes kiek bandžiau, nei vienas nepatiko. Bet šitas labai maloniai nustebino bigsmile.gif  Niekada gyvenime nei vienas tušas (net ir iš brangiųjų) nėra taip gražiai padažęs dar būdamas visai šviežias, plius užteko vieno sluoksnio norimam efektui išgauti thumbup.gif  Tai kas bus, kai jis pastovės pora savaičių, o jei dar pora sluoksnių užtepus, turbūt bus baisu, kad į orą nepakiltum sumirksėjus biggrin.gif  Žodžiu, kol kas jis pats geriausias tušas kokį esu turėjus wub.gif 
user posted image
user posted image

o kokia kaina Lietuvoje šio tušo?smile.gif ~33 Lt gera pirkimo kaina ar brangu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 08 19, 01:30)
o kokia kaina Lietuvoje šio tušo?smile.gif ~33 Lt gera pirkimo kaina ar brangu?smile.gif

35 lt Eurokos ir Droge, jei nuolaidos dar yra. Šiaip apie 50 lt lyg g.gif
Atsakyti
mergaitės, o kaip MAC tušai?
Noriu barbės blakstienų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 19, 11:00)
35 lt Eurokos ir Droge, jei nuolaidos dar yra. Šiaip apie 50 lt lyg  g.gif

ačiū smile.gif
ir dar toks klausimėlis - viena forumietė parduoda naują tokį tušą bet užrašai prancūziški (pats pavadinimas ir pan.) ar tai kokybei neturi įtakos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 11:17)
Noriu barbės blakstienų  biggrin.gif

Turėjau Zoom, nepatiko, koše labai apkrautas šepetėlis, barbiškų blakstienų nepadarys
Papildyta:
QUOTE(Wiktoo @ 2011 08 19, 12:10)
ačiū smile.gif
ir dar toks klausimėlis - viena forumietė parduoda naują tokį tušą bet užrašai prancūziški (pats pavadinimas ir pan.) ar tai kokybei neturi įtakos?smile.gif

kokybei gal ne, bet jei abejojat dėl originalumo, tai nepirkit smile.gif
Atsakyti
mane šis domina MAC Opulash..
Niekas nebandėt? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 11:17)
Noriu barbės blakstienų  biggrin.gif

Tai kad pati kaip barbė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 19, 13:53)
Tai kad pati kaip barbė tongue.gif

eik tu barbe barbe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 08 19, 13:10)
ačiū smile.gif

turiu as su prancuzisku uzrasu,lyginau su tokiu pat is Drogo pirktu,niekuo nesiskiria schmoll.gif bet is sito tuso tikejausi kazko geresnio g.gif
Atsakyti
Jau keleta menesiu naudoju Reviva Labs tusa. Sudetis va tokia: Water, beeswax, copolymer, isododecane, PEG-20, Sorbitan Beeswax, glyceryl stearate S.E., wheat germ oil, magnesium silicate, kaolin, cetyl phosphate, carnauba, stearyl alcohol, panthenol, cetyl alcohol, xanthan gum, imid, urea, methyl & propyl paraben, sodium dehydroacetate.

Ne 100 % eko, bet susigundziau pameginti, ir ka, labai patinka, gerai riecia (tik, pastebejau, kad po keleto valandu blakstienos i pradine padeti ima grizineti.), tankina, ilgina. Na, man jis dazo kaip sintetinis tusas realiai, toks poveikis.
Atsakyti