aš manau, kad skirtingi pavadinimai dėl rinkų, kurioms gaminama, o Lietuva juk įsiimportuoja, tai nemanau, kad yra skirtumas. beje, tušas geras, tiesa, kitą sykį pirksiu tą extra black.
aš manau, kad skirtingi pavadinimai dėl rinkų, kurioms gaminama, o Lietuva juk įsiimportuoja, tai nemanau, kad yra skirtumas. beje, tušas geras, tiesa, kitą sykį pirksiu tą extra black.
Aš taip pat galvoju.. Na aš prisikaičiau apie jį, dar puskė nusipirko, gražiai padažo..Aišku dar daug kas priklauso nuo blakstienų, bet išbandyti manau verta.. Dėkui už atsakymą..
Jau galiu palikti pirmuosius atsiliepimus apie šį tušą. Po pirmų bandymų likau nenusivylusi. Šepetėlis gana smulkus, truputi riestas, gana tankus. Pats tušas suteikia apimties, ilgina. Truputi nepatiko, nes sunku tvarkingai pasidažyti, t.y. blakstienos gana padrikos, kaip plunksnelės tokios. Nors gal čia tik įpročio reikalas, nes kitas mano tušas labai lygiai dažo ir padaro blakstienas lygias ir panašesnes į spygliukus Sunku net apibūdinti...Laikosi tušas gana gerai, netrupa.
Na, gavau šiandien dovanų Loreal volume million lashes extra black, ryt bandysiu parašysiu atsiliepimus pirmus.. Beje, jei kam reikia tai maximoj šiuo metu nuolaida šiems tušams, 36,99lt..
Man labai graziai blakstienas padaro - ilgina, storina, bele kaip pagrazina - YSL Faux Cils Shocking
Nemazai temoje geru atsiliepimu apie ji, tai bandysiu, kai pasibaigs mano HR, ji nusipirkti Beje, maniskis HR db, kuo ilgiau naudoju, man vis labiau pradeda patikti is pradziu kazkaip buvau nusivylusi