Pasidalinsiu ispudziais apie savo du paskutinius tusus, gal kam bus naudinga.
Nusipirkau Loreal Telescopic clean definition. Na galiu pasakyt, kad jis man nieko neilgina. Betkuris kitas tusas suteikia lygiai toki pati ilgumo efekta, o kartais ir zymiai didesni. Sepetelis labai retas, visai neuzkabina pacios kosytes, tad blakstutes tokios "skystos". Ir nors jos skystos, tos koseles tarsi ir nera, bet blakstienos neatrodo lengvos, kazkokios siurkscios kaip stagariukai. Zodziu jokio apimties, nulis riestumo, o ilgumas toks kaip ir visu tusu. Vienintelis pliusas, kad nera gumuleliu ir kad nesulipina blakstienu visu i tris dalis
Pries tai turejau faberlic architect. Pirmasis minusas, kad tuteleje nera specialaus "kamstuko", kuris istraukiant sepeteli neleistu iskabinti visos "koses". Nezinau kaip paaiskinti, bet istraukus ant sepetelio buna tona tuso, kuria reikia pusvalandi braukti i krastus, kad galetum pradeti dazytis. Siaip sepetelis geras, dazo palyginus su lorealiu milijona kartu graziau. Apimtis, ilgis ir riestumas sioks toks. Didziausias minusas- tepa paakius.
Antra kart nei vieno is ju nepirkciau
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 16, 11:01)
Svajaaa, isduokit kur tvarkote antakius
QUOTE(lauryna @ 2011 08 16, 11:35)
Man irgi aktualau, labai jau graziai sutvarkyti.
Tvarkausi namie, kartas nuo karto apsilankau salone "Pas egidija", ten dirba tamsi ir sviesi mergaite, visi giria tamsiaja,bet as einu pas sveisiaja,nepamneu vardo
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 16, 11:55)
Pasidalinsiu ispudziais apie savo du paskutinius tusus, gal kam bus naudinga.
Nusipirkau Loreal Telescopic clean definition. Na galiu pasakyt, kad jis man nieko neilgina. Betkuris kitas tusas suteikia lygiai toki pati ilgumo efekta, o kartais ir zymiai didesni. Sepetelis labai retas, visai neuzkabina pacios kosytes, tad blakstutes tokios "skystos". Ir nors jos skystos, tos koseles tarsi ir nera, bet blakstienos neatrodo lengvos, kazkokios siurkscios kaip stagariukai. Zodziu jokio apimties, nulis riestumo, o ilgumas toks kaip ir visu tusu. Vienintelis pliusas, kad nera gumuleliu ir kad nesulipina blakstienu visu i tris dalis
Nu žinot, skaitau ir stebiuos. man visiškai atvirkščiai nei jums.
Ilgina super, šepetėlis gerai kabina, padažo gražiai. Man jis labai patinka, dar kartą tikrai pirkčiau.
QUOTE(Svajaaa @ 2011 08 16, 12:30)
Tvarkausi namie, kartas nuo karto apsilankau salone "Pas egidija", ten dirba tamsi ir sviesi mergaite, visi giria tamsiaja,bet as einu pas sveisiaja,nepamneu vardo
Aciu
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 16, 16:37)
Nu žinot, skaitau ir stebiuos. man visiškai atvirkščiai nei jums.
Ilgina super, šepetėlis gerai kabina, padažo gražiai. Man jis labai patinka, dar kartą tikrai pirkčiau.
Telescopic ir man labai patiko
QUOTE(Linju @ 2011 05 15, 17:51)
Dažyta su L'oreal Million lashes:
Lumene true natural volume:
Skirtumo didelio nėra tarp abiejų ko gero
Lumene true natural volume:
Skirtumo didelio nėra tarp abiejų ko gero
atradau jūsų foto ir negaliu atsigrožėti, sakykit, kaip tas Lumene, ar nebyra per dieną, dabar baiginėju Lumene Natural Code volume defining, tai man jis laaabai patiko, daug geriau nei visokie MF ir k.t brangesni nuo kurių krito blakstienos ir akis graužė
noriu dabar True Natural Volume išbandyt, tik bijau kad nebūtų linkęs byrėti
dar domina šitas, rašo, kad iš natūralesnių, neturėtų akių graužti..., gal būtų atsiliepimų ?
L`Oreal Bare Naturale Mineral Enriched
QUOTE(Svajaaa @ 2011 08 14, 17:50)
Kazkada isgirtas saimitos essence oranzinis tusas,net nzn ar patinka
-gražios akytės,antakiai,blakstienos.
Ilgai nepatarčiau ir jau bijočiau naudoti essence tušą .Turėjau ir aš,prisiskaičiusi,kad labai fainas .Ir tikrai visai patiko,bet labai nepatiko blakstienoms.Esu skaičiusi,kad ir kitoms taip buvo mergaitėms-blakstienos pamenko,aptriušo,paretėjo.Pradėjau kitą tušą naudoti - atsigavo.
QUOTE(rapoja @ 2011 08 16, 19:52)
-gražios akytės,antakiai,blakstienos.
Ilgai nepatarčiau ir jau bijočiau naudoti essence tušą .Turėjau ir aš,prisiskaičiusi,kad labai fainas .Ir tikrai visai patiko,bet labai nepatiko blakstienoms.Esu skaičiusi,kad ir kitoms taip buvo mergaitėms-blakstienos pamenko,aptriušo,paretėjo.Pradėjau kitą tušą naudoti - atsigavo.
Aciu nebepirksiu jo daugiau,turiu savo megstamiausia tusa,tai grisisu prie jo
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 16, 22:06)
žino, nebepirkčiau ir aš to oranžinio.. o taip iš pradžių patiko.. bet tepa man paakius
paliksiu aš jį dulkes rinkt
QUOTE(agniukee @ 2011 08 14, 00:54)
Mano naujas pirkinys lancome doll lashes,gėris tikras
Gal galit pasidalint kaip jis? AR gražiai padažo, ar tikrai išgaunamas tas "lėliškas" efektas?
O kaina kokia, jei ne paslaptis. Ir kurioj pardėj pirkot
Essence tusas smokey eyes - man baisus, visiskas slamstas! Neilgina, netankina, neuzriecia, nepatogus sepetelis, net kazkaip suvelia blakstienas. Negana viso to, tik pasidazius, jauciu kad slampa akys! Pvz katik vel pasidaziau ir akys dregnos dregnos, net asara isbego...reik suprast kad jautrina akis . Cirkai kazkokie Reiks mest lauk, aciu Die, kad bent nebrangus.