Sveikos mergaites, o aš norėjau paklausti, gal kas gali papasakot apie tusa GOSH Beyond Real ? Kosmadoj sakė, kad tas tušas yra naujiena, pati pardavėja nebandė tai nelabai galėjo komentuot.. na man svarbiausias reikalavimas, tai kad neteptų paakių, bet kažkaip aš nerandu tokio tušo, turėjau (keli paskutiniai):
Kažkoks
Faberlico, dažė šiaip gražiai, ryškiai, tik dažant tepė vokus, aš vat galvoju ar čia tuše problema, ar manyje, kad nemoku dažytis
bet jis trupėjo ir baisiai tepė paakius
Loreal Volume Millions lashes Black tai iš esmės patiko, dažė gražiai, nors kartais norėdavosi ryškiau, bet nelipindavo, apimties pridėdavo, pailgindavo. patiko tas vožtuvėlis, kad nereikia šepetėlio braukyt į kraštus, tušo pasiima tiek kiek reikia, šepetėlis fainas, nu bet kad irgi patrupėdavo ir paakius visgi tepdavo
dabar rinkausi tarp Loreal Architekt 4D, pardavėja Kosmados sakė, kad populiarus tušas tarp merginu, perkamas labai, sesuo irgi turėjo tokį - tai šiaip patenkinta, dažo gražiai, ryškiai, netepa, netrupa, bet sakė greit sudžiuvo...
tada rinkausi tarp Borjois šito juodo ir baltoj bonkutej tokios pat formos (nepamenu pavadinimo, apie šį pardavėja sakė tinka jautrioms akims, o dažo labiau natūraliai
ir tarp GOSH Beyond REAL, pardavėja minejo, kad iš esmes gera Gosh kosmetika, bet apie šį tušą nieko labai komentuot negalėjo, nes sakė pati nebandė, tai labai abstrakčiai papasakojo.
kažkodėl išsirinkau paskutinįjį GOSH, na niekada nebandžiau, o ir ne iš pardavėjos girdėjau gerų atsiliepimų apie gosh kosmetiką ir susigundžiau, beskaitydama šia temą susigundžiau ir nulėkiau dažytis blakstienų naujuoju Gosh tušu
na tai pirmas įspūdis, kad norėtųsi ryškiau, nors į darbą kasdienai gal tiks, nelipina lyg ir... tik vat kvapas ne labai man malonus... o dabar dar pamačius šią nuotrauką reklaminę, tai nusivyliau šiuo tušu
nes čia labai jau gražiai viskas pavaizduota, bet man iki tokio rezultato tolokoka
na bet jei pasidarius normalų makiažą, su šešėliais, paryškint pieštuku kontūrus ir tas tušas kitaip atrodytų ...
na bet dabar iš jo tikiuosi vieno stebuklo, kad per dieną nenubyrėtų ir neteptų paakių, taigi pasidažiau ir eisiu tvarkytis namų, kuistis, o vakare įvertinsim tušą po dienos darbų
Už tai, kad visada būtų, ką apsirengti ir prieš ką nusirengti