Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 12 16, 01:01)
Feelunique  nėra?! Ten Talikos produkcija tikrai prekiaujama  4u.gif

tai kad neprekiaujama g.gif
Atsakyti
Siuskites is uzsienio, maciau , kad beautybar.com ja prekiauja
Atsakyti
sarmoj tikrai TALIKA anksčiau buvo, pati esu ten serumą pirkus. O feelunique irgi ankstėliau būdavo, matyt, nebeprekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 16, 22:38)
sarmoj tikrai TALIKA anksčiau buvo, pati esu ten serumą pirkus. O feelunique irgi ankstėliau būdavo, matyt, nebeprekiauja  ax.gif

buvau vakar, tai sake mano mieste neprekiauja turbut, pasiule pabadyti dar i viena sarma, bet vargu. Radau pirkti lt internetinej parduotuvej, kainave 99, dabar 59lt, talika panasiai kainuoja, taip? 4u.gif
Atsakyti
Na merginos, bukit geros, apsvieskit mane kuom talikos kosmetika gera? Esu girdejusi, kad tusai tikrai neblogi smile.gif. Kaip kainos ir kokybes santykis?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 12 17, 11:19)
buvau vakar, tai sake mano mieste neprekiauja turbut, pasiule pabadyti dar i viena sarma, bet vargu. Radau pirkti lt internetinej parduotuvej, kainave 99, dabar 59lt, talika panasiai kainuoja, taip? 4u.gif

manau, kad kaina normali 4u.gif panašios kainos ir parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, o aš norėjau paklausti, gal kas gali papasakot apie tusa GOSH Beyond Real ? Kosmadoj sakė, kad tas tušas yra naujiena, pati pardavėja nebandė tai nelabai galėjo komentuot.. na man svarbiausias reikalavimas, tai kad neteptų paakių, bet kažkaip aš nerandu tokio tušo, turėjau (keli paskutiniai):

Kažkoks Faberlico, dažė šiaip gražiai, ryškiai, tik dažant tepė vokus, aš vat galvoju ar čia tuše problema, ar manyje, kad nemoku dažytis biggrin.gif bet jis trupėjo ir baisiai tepė paakius doh.gif

Loreal Volume Millions lashes Black tai iš esmės patiko, dažė gražiai, nors kartais norėdavosi ryškiau, bet nelipindavo, apimties pridėdavo, pailgindavo. patiko tas vožtuvėlis, kad nereikia šepetėlio braukyt į kraštus, tušo pasiima tiek kiek reikia, šepetėlis fainas, nu bet kad irgi patrupėdavo ir paakius visgi tepdavo doh.gif

dabar rinkausi tarp Loreal Architekt 4D, pardavėja Kosmados sakė, kad populiarus tušas tarp merginu, perkamas labai, sesuo irgi turėjo tokį - tai šiaip patenkinta, dažo gražiai, ryškiai, netepa, netrupa, bet sakė greit sudžiuvo...

user posted image

tada rinkausi tarp Borjois šito juodo ir baltoj bonkutej tokios pat formos (nepamenu pavadinimo, apie šį pardavėja sakė tinka jautrioms akims, o dažo labiau natūraliai

user posted image

ir tarp GOSH Beyond REAL, pardavėja minejo, kad iš esmes gera Gosh kosmetika, bet apie šį tušą nieko labai komentuot negalėjo, nes sakė pati nebandė, tai labai abstrakčiai papasakojo.

user posted image

kažkodėl išsirinkau paskutinįjį GOSH, na niekada nebandžiau, o ir ne iš pardavėjos girdėjau gerų atsiliepimų apie gosh kosmetiką ir susigundžiau, beskaitydama šia temą susigundžiau ir nulėkiau dažytis blakstienų naujuoju Gosh tušu biggrin.gif na tai pirmas įspūdis, kad norėtųsi ryškiau, nors į darbą kasdienai gal tiks, nelipina lyg ir... tik vat kvapas ne labai man malonus... o dabar dar pamačius šią nuotrauką reklaminę, tai nusivyliau šiuo tušu biggrin.gif nes čia labai jau gražiai viskas pavaizduota, bet man iki tokio rezultato tolokoka biggrin.gif na bet jei pasidarius normalų makiažą, su šešėliais, paryškint pieštuku kontūrus ir tas tušas kitaip atrodytų ...

na bet dabar iš jo tikiuosi vieno stebuklo, kad per dieną nenubyrėtų ir neteptų paakių, taigi pasidažiau ir eisiu tvarkytis namų, kuistis, o vakare įvertinsim tušą po dienos darbų biggrin.gif

Atsakyti
pats geriausias tusas yra loreal teleskopic. netepa, nenubyra.
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2011 12 17, 15:57)
Sveikos mergaites, o aš norėjau paklausti, gal kas gali papasakot apie tusa GOSH Beyond Real ? Kosmadoj sakė, kad tas tušas yra naujiena, pati pardavėja nebandė tai nelabai galėjo komentuot.. na man svarbiausias reikalavimas, tai kad neteptų paakių, bet kažkaip aš nerandu tokio tušo, turėjau (keli paskutiniai):

Kažkoks Faberlico, dažė šiaip gražiai, ryškiai, tik dažant tepė vokus, aš vat galvoju ar čia tuše problema, ar manyje, kad nemoku dažytis biggrin.gif bet jis trupėjo ir baisiai tepė paakius  doh.gif
Loreal Volume Millions lashes Black tai iš esmės patiko, dažė gražiai, nors kartais norėdavosi ryškiau, bet nelipindavo, apimties pridėdavo, pailgindavo. patiko tas vožtuvėlis, kad nereikia šepetėlio braukyt į kraštus, tušo pasiima tiek kiek reikia, šepetėlis fainas, nu bet kad irgi patrupėdavo ir paakius visgi tepdavo  doh.gif

dabar rinkausi tarp Loreal Architekt 4D, pardavėja Kosmados sakė, kad populiarus tušas tarp merginu, perkamas labai, sesuo irgi turėjo tokį - tai šiaip patenkinta, dažo gražiai, ryškiai, netepa, netrupa, bet sakė greit sudžiuvo...

user posted image

tada rinkausi tarp Borjois šito juodo ir baltoj bonkutej tokios pat formos (nepamenu pavadinimo, apie šį pardavėja sakė tinka jautrioms akims, o dažo labiau natūraliai

user posted image
ir tarp GOSH Beyond REAL, pardavėja minejo, kad iš esmes gera Gosh kosmetika, bet apie šį tušą nieko labai komentuot negalėjo, nes sakė pati nebandė, tai labai abstrakčiai papasakojo.

user posted image

kažkodėl išsirinkau paskutinįjį GOSH, na niekada nebandžiau, o ir ne iš pardavėjos girdėjau gerų atsiliepimų apie gosh kosmetiką ir susigundžiau, beskaitydama šia temą susigundžiau ir nulėkiau dažytis blakstienų naujuoju Gosh tušu biggrin.gif na tai pirmas įspūdis, kad norėtųsi ryškiau, nors į darbą kasdienai gal tiks, nelipina lyg ir... tik vat kvapas ne labai man malonus... o dabar dar pamačius šią nuotrauką reklaminę, tai nusivyliau šiuo tušu biggrin.gif nes čia labai jau gražiai viskas pavaizduota, bet man iki tokio rezultato tolokoka biggrin.gif na bet jei pasidarius normalų makiažą, su šešėliais, paryškint pieštuku kontūrus ir tas tušas kitaip atrodytų ...

na bet dabar iš jo tikiuosi vieno stebuklo, kad per dieną nenubyrėtų ir neteptų paakių, taigi pasidažiau ir eisiu tvarkytis namų, kuistis, o vakare įvertinsim tušą po dienos darbų biggrin.gif

ir man dauguma isbandytu tusu paakius tepa:(, ar su pudra, ar be pudros pasitepus...
Parekomenduokit ka nors panos 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mc turbo dj Bite: 19 gruodžio 2011 - 09:07
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2011 12 19, 10:07)
ir man dauguma isbandytu tusu paakius tepa:(, ar su pudra, ar be pudros pasitepus...
Parekomenduokit ka nors panos 4u.gif  g.gif

Galbūt paakius reiktų papudruoti sausa pudra arba nesidažyti apatinių blakstienų.
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2011 12 19, 09:07)
Parekomenduokit ka nors panos 4u.gif  g.gif

Mane nuo paakiu tepimo gelbeja seseliu pagrindas is UD 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
reiktų skubiai atsakymo kas galit atsakyt.. bigsmile.gif
Noriu pirkti Loreal volume million lashes tušą, bet matau kad jų kaip ir skirtingų yra, ar tai tik pavadinimai skiriasi šiek tiek nes iš kitų šalių?..O dažo jis taip pat ar ne?..Gal kas esate susidūrę?..Kalbu apie tokius..
user posted image
Šis neva iš Prancūzijos
user posted image
O šis neva iš USA
user posted image
4u.gif

Man pačiai atrodo kad dėl kitos šalies pavadinimas šiek tiek skiriasi..Svarbiausia kad dažytų taip pat.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 21 gruodžio 2011 - 10:50