Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(revenage @ 2011 12 13, 13:35)
tai jau tikrai blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš sugryžtu prie savo favorito - Maybelline colossal wub.gif , bandžiau ir tą colossal cat eyes, nu nieko, bet antrą kart nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Tai ar pasakysit, kuris vienareikšmiškai geriausiai ILGINA?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 14, 11:09)

Ilgina - Lancome Hypnose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 14, 12:49)
Ilgina - Lancome Hypnose  4u.gif

esu turėjus Hypnose, įspūdžio nepadarė. Aš jau pora metų tik Masterpiece MAX naudoju, bet noriu labiau ilginančio, bet iki 50lt.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 14, 13:30)
esu turėjus Hypnose, įspūdžio nepadarė. Aš jau pora metų tik Masterpiece MAX naudoju, bet noriu labiau ilginančio, bet iki 50lt.

Na man jis the best of the best del ilginimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 14, 11:09)

prestige my longest lashes wub.gif
Atsakyti
paskutinis buvo doll eyes is lancome,nieko vertas doh.gif byra,tepa ir t.t. kaip ir paprastas hypnose,tik,kad pastarasis graziau dazo. dabar turiu maxfactor false lash effect fusion. tai ir ilgina (kas man lb svarbu),ir tankina. zodziu,ka zada -ta ir daro smile.gif pagaliau blakstienos vel grazios ir ilgos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2011 12 14, 19:24)
paskutinis buvo doll eyes is lancome,nieko vertas doh.gif  byra,tepa ir t.t. kaip ir paprastas hypnose,tik,kad pastarasis graziau dazo. dabar turiu maxfactor false lash effect fusion. tai ir ilgina (kas man lb svarbu),ir tankina. zodziu,ka zada -ta ir daro  smile.gif pagaliau blakstienos vel grazios ir ilgos. thumbup.gif

Hypnose byra ir tepa? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
aha smile.gif abu man tepe,bet ypatingai doll eyes... doh.gif byra,ir tepa vokus. na,nepasiseke man su juo ziauriai...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 14, 22:38)
Hypnose byra ir tepa?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

man dar nuo jo ir alergija buvo doh.gif
Atsakyti
gal galit pasiulyti kazka panasaus i talika?
user posted image
kazka, ka galima isigyti Lietuvoje su silko dalelem, ilginanciu blastinas 4u.gif talikos turbut LT nebuna g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 14 gruodžio 2011 - 23:32