Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Turėjau YSL faul cils tai porą mėn wub.gif , paskui šepetėlis visas aplipo tirštu tušu nuplaudavau aš jį tai taip ir pasibaigė blink.gif man jo blogumas dar tas kad tepdavo paakius, turiu dabar džiaugiuosi Clinique high impact, tik nemoku kažkaip pasidažyt išsitepu vokus blink.gif bet bent gerai,kad netepa dienos eigoj paakių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 12 11, 22:18)
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis g.gif  Ar kam nors taip buvo? unsure.gif

As naudojau ARTDECO lash designer tusa, tai labai tiko mano akims, nesukeldavo jokiu alergiju, tik tiek , kad efekto norejosi didesnio, kad daugiau pailgintu. Tai pasiskaicius sia temele apie tusus susidariau gera ispudi apie jusu minima Loreal milion lashes tusa. Nepatiko visai schmoll.gif ir butent labai alergizuodavo akis, galvojau gal cia tik man vienai jis netiko, bet va reiskias yra daugiau kam netinka... Mesiu dabar ji lauk. Vaziuosiu pirkti naujo, sakiau reiketu pabandyti is brangesniu. Gal ka rekomenduotumet iki kokiu 150lt, kuris tiktu jautrioms akims ir aisku pailgintu/pastorintu blakstienas?
Atsakyti
Pries savaite pradejau naudoti L'oreal Telescopic auksineje tubeleje tusa ir jau kelios dienos vaikstau su sudirgintom akim, toks jausmas kaip kokio smelio butu priberta i akis, pastoviai asarotos akys doh.gif Kadangi beveik vienu metu pradejau nauja akiu piestuka, sita tusa, pudra bandau nauja, tai nezinojau ka cia kaltinti g.gif Bet itariu jog bus tusas kaltas, siandien ji jau nutrenkiau i sona ir lauksiu teigiamu pokyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2011 12 12, 13:01)
As naudojau ARTDECO lash designer tusa, tai labai tiko mano akims, nesukeldavo jokiu alergiju, tik tiek , kad efekto norejosi didesnio, kad daugiau pailgintu. Tai pasiskaicius sia temele apie tusus susidariau gera ispudi apie jusu minima Loreal milion lashes tusa. Nepatiko visai  schmoll.gif  ir butent labai alergizuodavo akis, galvojau gal cia tik man vienai jis netiko, bet va reiskias yra daugiau kam netinka... Mesiu dabar ji lauk. Vaziuosiu pirkti naujo, sakiau reiketu pabandyti is brangesniu. Gal ka rekomenduotumet iki kokiu 150lt, kuris tiktu jautrioms akims ir aisku pailgintu/pastorintu blakstienas?

na tai viskas aisku, Lorealis keliauja i savartyna mad.gif Skaiciau, kad nealergizuoja Clinique tusai. Esu turejus Clinigue High Impact, tai liktais nealergizavo, ir visai neprastai dazydavo berods mastau.gif Dabar mastau apie Clinique High Impact Curling:
user posted image
Gal kas galetu pakomentuoti ji? Ar padaro ryskias blakstienas? g.gif

Atsakyti
Sveikos, niekur internete nerandu kiek gramu yra "L'Oréal Paris Telescopic" pakuoteje.
Renkuosi tarp jo ir "L'Oréal Paris Double Extension Renewal Serum Inside Mascara" - bet sito abieuose galuose lb mazai , tik po 6 gr.

Busiu labai dekinga, jei kuri turinti "Telescopic" atsakytu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2011 12 12, 22:03)
Sveikos, niekur internete nerandu kiek gramu yra "L'Oréal Paris Telescopic" pakuoteje.
Renkuosi tarp jo ir "L'Oréal Paris Double Extension Renewal Serum Inside Mascara" - bet sito abieuose galuose lb mazai , tik po 6 gr.

Busiu labai dekinga, jei kuri turinti "Telescopic" atsakytu...  4u.gif

Va dabar spec pažiūrėjau, bet nieko nerašo ant pačios tūtelės. Nebent pas mane nusitrynęs užrašas su gramais. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Perskaičiau beveik visą temą ir jau pasimečiau.. doh.gif Domina tušas kad riestų, ilgintų ir tankintų..Ar Yra toks dėmesio vertas iš tų pigesnių firmų (MF, Loreal, Maybelline ir pan.)?..Tiesa vandeniui atsparaus reiktų..Būčiau labai dėkinga už patarimą..Ryt varau po pardes, tai norėtųsi ką ir pačiupti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2011 12 12, 22:03)

Busiu labai dekinga, jei kuri turinti "Telescopic" atsakytu...  4u.gif

Telescopic turi 8 ml, turiu ji
Atsakyti
Gal kas bandėt naujus Maybelline tušus?
user posted image
user posted image
Šis vibruojantis, bet iš internetinių swatch'ų panašu, kad nelabai vertas dėmesio.

Dar turėtų atsirasti (užsienyje aišku pirmiau) Illegal length
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 13, 09:06)
Gal kas bandėt naujus Maybelline tušus?

"before" atrodo geriau nei "after" smile.gif

Kuris tušas geriausiai ilgina? Ne iš tų brangiųjų?
Atsakyti
Vakar nusipirkau GIVENCHY ilginamaji blakstienu tusa „Phenomen'Eyes Effet Extension“. Tai daziausi dar tik viena karta, bet pirmas ispudis man patiko smile.gif blakstienos atrodo grazios, nesulipusios, ilgesnes wub.gif Tik sepetukas toks mandresnis, teks dar priprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 13, 10:38)
"before" atrodo geriau nei "after" smile.gif

tai jau tikrai blink.gif
Atsakyti