Nusivyliau Lancome Doll Eyes, tikėjausi daugiau. Dažo lyg ir neblogai, bet kažkoks sausokas jis man, nesigauna lėliškos akys
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 01:02)
sunku buvo pakeisti numyleta Clinique High Impact, bet pasirinkimas uzskaitytas
koki efekta suteikia clinique high impact? kiek googlinau vaizdus, tai blakstienos kudai su juo atrodo nors sepetelis geras atrodo, tiksliau kaip man patinka.. ar ilgai issilaiko neuzdziuves?
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 19:32)
koki efekta suteikia clinique high impact? kiek googlinau vaizdus, tai blakstienos kudai su juo atrodo nors sepetelis geras atrodo, tiksliau kaip man patinka.. ar ilgai issilaiko neuzdziuves?
blakstienos kaip MF Calorie 2000 - storos, leliskos labai ilgai nesudziuna
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 19:55)
blakstienos kaip MF Calorie 2000 - storos, leliskos labai ilgai nesudziuna
aciu, reikes pabandyt, susigundziau juo dar givenchy cia temoj minetas irgi baisiai domina
o as nusivyliau giorgio armani eyes to kill excess, dazo graziai, bet po poros valandu paakiai kaip pas panda buvo tiek laukiau, tiek tikejausi ir va.. atidaviau mamai, jai nebyra, viskas gerai.. kazin kodel taip
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 20:03)
aciu, reikes pabandyt, susigundziau juo dar givenchy cia temoj minetas irgi baisiai domina
o as nusivyliau giorgio armani eyes to kill excess, dazo graziai, bet po poros valandu paakiai kaip pas panda buvo tiek laukiau, tiek tikejausi ir va.. atidaviau mamai, jai nebyra, viskas gerai.. kazin kodel taip
keistai, tikriausiai priklauso nuo blakstienu gal blakstienos riebesnes nei mamos
QUOTE(Dideja @ 2011 12 08, 07:44)
galbut
pagal koda ziurejau, kad pagaminimo data 2010 m, nors siaip neprasukti tusai turetu apie 2 metus galioti, ar as klystu
pagal koda ziurejau, kad pagaminimo data 2010 m, nors siaip neprasukti tusai turetu apie 2 metus galioti, ar as klystu
O iš kur sužinot pagaminimo datą? Arba galiojimo datą?
Aš pirkau Lorealio Lash Architect 4D paprastą juodą spalvą su nuolaida, bet jis nuo pat pradžių keistai tirštas, tai gal pasenusį pardavė, bet kadangi galiojimo datos nėra tai ir nežinau ...
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 16:01)
aš šito irgi mėginuką turiu tikrai visai patinka bet jau dabar bijočiau pilną pakuotę pirkt
Saimita, o iš kur gavai tušo mėginukus?
Ar čia lietuviškose parduotuvėse duoda?
QUOTE(Driade @ 2011 12 10, 16:58)
O iš kur sužinot pagaminimo datą? Arba galiojimo datą?
Aš pirkau Lorealio Lash Architect 4D paprastą juodą spalvą su nuolaida, bet jis nuo pat pradžių keistai tirštas, tai gal pasenusį pardavė, bet kadangi galiojimo datos nėra tai ir nežinau ...
paprastai ant dezutes ir ant tubeles buna toks kodas keli skaiciai ir raide,
pabandykit cia paziureti pasirinke gamintoja ir suvede koda
http://makeup.kharkov.ua/decoder.php
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 19:32)
Aš irgi sakyčiau, kad jis labai neblogai ilgina ir užriečia, pastorina, tik iš tų, kur tokias kietas blakstienas padaro, kas man nelabai patiko. Bet kad galima pasidaryti leliškas tai tikrai
QUOTE(revenage @ 2011 12 11, 22:18)
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis Ar kam nors taip buvo?
Man
QUOTE(revenage @ 2011 12 11, 23:18)
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis Ar kam nors taip buvo?
man alergizavo, bandziau mamos tusa vieninteliai nealergizavo Double Extension