Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Nusivyliau Lancome Doll Eyes, tikėjausi daugiau. Dažo lyg ir neblogai, bet kažkoks sausokas jis man, nesigauna lėliškos akys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 01:02)
sunku buvo pakeisti numyleta Clinique High Impact, bet pasirinkimas uzskaitytas  drinks_cheers.gif

koki efekta suteikia clinique high impact? kiek googlinau vaizdus, tai blakstienos kudai su juo atrodo g.gif nors sepetelis geras atrodo, tiksliau kaip man patinka.. ar ilgai issilaiko neuzdziuves? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 19:32)
koki efekta suteikia clinique high impact? kiek googlinau vaizdus, tai blakstienos kudai su juo atrodo  g.gif nors sepetelis geras atrodo, tiksliau kaip man patinka.. ar ilgai issilaiko neuzdziuves?  ax.gif  4u.gif

blakstienos kaip MF Calorie 2000 - storos, leliskos rolleyes.gif labai ilgai nesudziuna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 19:55)
blakstienos kaip MF Calorie 2000 - storos, leliskos  rolleyes.gif labai ilgai nesudziuna  drinks_cheers.gif

aciu, reikes pabandyt, susigundziau juo ax.gif dar givenchy cia temoj minetas irgi baisiai domina smile.gif

o as nusivyliau giorgio armani eyes to kill excess, dazo graziai, bet po poros valandu paakiai kaip pas panda buvo doh.gif tiek laukiau, tiek tikejausi ir va.. atidaviau mamai, jai nebyra, viskas gerai.. kazin kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 20:03)
aciu, reikes pabandyt, susigundziau juo  ax.gif  dar givenchy cia temoj minetas irgi baisiai domina  smile.gif

o as nusivyliau giorgio armani eyes to kill excess, dazo graziai, bet po poros valandu paakiai kaip pas panda buvo  doh.gif tiek laukiau, tiek tikejausi ir va.. atidaviau mamai, jai nebyra, viskas gerai.. kazin kodel taip  g.gif

keistai, tikriausiai priklauso nuo blakstienu unsure.gif gal blakstienos riebesnes nei mamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2011 12 08, 07:44)
galbut ax.gif
pagal koda ziurejau, kad pagaminimo data 2010 m, nors siaip neprasukti tusai turetu apie 2 metus galioti, ar as klystu g.gif

O iš kur sužinot pagaminimo datą? Arba galiojimo datą?
Aš pirkau Lorealio Lash Architect 4D paprastą juodą spalvą su nuolaida, bet jis nuo pat pradžių keistai tirštas, tai gal pasenusį pardavė, bet kadangi galiojimo datos nėra tai ir nežinau ...
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 16:01)
aš šito irgi mėginuką turiu  ax.gif  tikrai visai patinka  ax.gif  bet jau dabar bijočiau pilną pakuotę pirkt  doh.gif  unsure.gif

Saimita, o iš kur gavai tušo mėginukus?
Ar čia lietuviškose parduotuvėse duoda?
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 12 10, 16:58)
O iš kur sužinot pagaminimo datą? Arba galiojimo datą?
Aš pirkau Lorealio Lash Architect 4D paprastą juodą spalvą su nuolaida, bet jis nuo pat pradžių keistai tirštas, tai gal pasenusį pardavė, bet kadangi galiojimo datos nėra tai ir nežinau ...

paprastai ant dezutes ir ant tubeles buna toks kodas keli skaiciai ir raide,

pabandykit cia paziureti pasirinke gamintoja ir suvede koda
http://makeup.kharkov.ua/decoder.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 gruodžio 2011 - 18:53
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 19:32)
koki efekta suteikia clinique high impact? kiek googlinau vaizdus, tai blakstienos kudai su juo atrodo  g.gif nors sepetelis geras atrodo, tiksliau kaip man patinka.. ar ilgai issilaiko neuzdziuves?  ax.gif  4u.gif

Aš irgi sakyčiau, kad jis labai neblogai ilgina ir užriečia, pastorina, tik iš tų, kur tokias kietas blakstienas padaro, kas man nelabai patiko. Bet kad galima pasidaryti leliškas tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis g.gif Ar kam nors taip buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 12 11, 22:18)
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis g.gif  Ar kam nors taip buvo? unsure.gif

Man rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 12 11, 23:18)
Turiu itarima, kad Loreal Million Lashes pradejo alergizuot akis g.gif  Ar kam nors taip buvo? unsure.gif

man alergizavo, bandziau mamos tusa doh.gif vieninteliai nealergizavo Double Extension 4u.gif
Atsakyti