Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Pas draugę bandžiau rimmel tušą, šepetėlis iš pirmo žvilgsnio 'neužkabino', maniau bus visiškas š..
Bet labai patiko, sodrus juodas, gan riebiai padažo nesulipindamas.
Kaip jums Rimmel tušai, kokius išskirtumėte kaip geresnius? Draugė juos apksritai rekomendavo, sakė nė vienas turėtas nenuvylė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 gruodžio 2011 - 12:31
QUOTE(Etama @ 2011 12 03, 13:31)
Pas draugę bandžiau rimmel tušą, šepetėlis iš pirmo žvilgsnio 'neužkabino', maniau bus visiškas š..
Kaip jums Rimmel tušai, kokius išskirtumėte kaip geresnius? Draugė juos apksritai rekomendavo, sakė nė vienas turėtas nenuvylė g.gif

Kokį konkrečiai Rimmel tušą bandėt? Kažkada jau gyriau čia Rimmel Glam eyes. Puikiai atskiria, gerai ilgina, nepalieka jokių gumulėlių, nebyra, netepa, iki tobulumo tik intensyvesnės juodos spalvos pritrūko. Sexy curves irgi neblogas, nors šis natūraliau dažo. Dar turėjau Extra super lash , tai visiškai nevykęs buvo: byrėjo, gumuliavosi ir išvis nieko gero nedarė. Dabar labai domina išbandyt Rimmel lash accelerator.
Atsakyti
Pavadinimo neatsiminsiu niekaip, kažkoks juodas su raudonu doh.gif
O jūsų blakstienos pačios-ilgos, storos, tankios ar atvirkščiai? Labai skiriasi padažymas skirtingoms blakstienoms g.gif

Man tai dar šitas siejasi su labai gerais prisiminimais, tik senokai beturėjau (isadora
Atsakyti
[quote=Etama,2011 12 03, 16:54]
O jūsų blakstienos pačios-ilgos, storos, tankios ar atvirkščiai? Labai skiriasi padažymas skirtingoms blakstienoms g.gif

Blakstienos sakyčiau vidutinio ilgio ir tankumo, bet labai tiesios ir nepaklusnios, todėl ieškau tušo, kuris jas bent kiek nuo šaknų pakeltų ir sutvarkytų. Pastebejau, kad tą man geriau daro tušai su plonesniais ir kietesniais šepetėliais.
Su dabar turimu Loreal Volume Million Lashes Extra Black, norimą rezultatą sunkiai išgaunu, nepakankamai man jis pakelia blakstienas ir iššukuoja, tik ta jo intensyvi juoda spalva gražiai akytes paryškina wub.gif
Atsakyti
Labai nusivyliau Hypnose doll eyes tušu schmoll.gif Prieš tai ne kartą bandžiau paprastą hypnose ir vieną kartą hypnose precious cells. Tai iš visų pats geriausias paprastas hypnose. Doll eyes iš pradžių buvo per skystas,o po kokios savaitės kai sutirštėjo pradėjo byrėt ir tept paakius,be to dažo visiškai negražiai ir net lipina blakstienas, dar nepraėjo net mėnuo,o jau galiu mest į šiukšlyną,nes gumuliuojasi ir byra. Precious cells irgi byrėjo ir greit sudžiuvo. O abu pirkau kristianoj. Žodžiu jei grįšiu tai tik prie tradicinio Hypnose, kuriuo neteko nusivilti, bet gi aišku kaip visada norisi naujovių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 03, 13:31)

Man Rimmel tusai netgi labai patinka. thumbup.gif Dabar bandau naturalu koki super duper atrast, sandeliuke turiu dar CoverGirl orandzini, noruose siaip nenaturaliu yra norimu isbandyt, bet jei tusa ir naudosiu nenaturalu, tai i Rimmel nespjausiu. 4u.gif

Keli buvo nepatike arba tokie laabai nieko ispudingo, bet dauguma ju labai super buvo. Man labai patinka 'the maxx volume flash' - labai patankina blakstienas, graziai sudelioja, be priekaistu dazo nuo pradziu iki galo (sunaudojau kelis). Nors tos pacios serijos zalioj tubelej (lenktu sepeteliu) pasirode labai nekoks. Geras ir ne karta pirktas yra 'glam eyes', nors paskutini karta kazkaip nelabai manes jis suzavejo.... 'Sexy curves' geras, bet man per naturalus. Bandziau nauja '2 in 1' tusa, kur vienu sukimu issuki ilginimui, kitu tankinimui - man nepatiko tas tusas aplamai, nelabai ir veike ta sistema, daze labai panasiai. 'Volume flash' kiek pamenu teko prisipratint, pradzioj lyg ir nelabai norejo man patikt jis, bet paskui labai pamegau si tusa. Teko dar kazkoki dvipusi naudot, nepamenu pavadinimo, bet nebegaminamas manau jau - tai va jis buvo toks vidutinis, padazydavo lyg ir nieko, bet sausokas, tai nesmagu dazytis budavo.

Isvis jei is tu pigiuju drugstore'iniu tusu, tai man Rimmel ir CoverGirl nr1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2011 12 02, 12:09)
Na, atkeliavo mano HR Lash Queen tusas. Pirkau is www.parfum24.lt

Idetas i dezute, bet pati tuso tubele necelofanuota, jokio lipduko, na, kaip perkant parduotuvese buna, kad neprasuktas , nera ax.gif

Merginos, kurios si tusa turejote, parasykit, ar ir jus toki gaudavot, ar pas mane cia kokia padielka g.gif

Kiek buvau pirkus ir LT ir užsienyje to lipduko nebūdavo
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 12 03, 20:56)
Kiek buvau pirkus ir LT ir užsienyje to lipduko nebūdavo

Aisku, aciu, tai reiskia viskas tada tvarkoj.
Bet siaip neesu as tuo HR suzaveta ax.gif Man kazkaip per sausai dazo, greit uzdziuna ant blakstienu padazant...tikejausi kazko daugiau is ne pigaus tuso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 12 03, 16:22)
Dabar labai domina išbandyt Rimmel lash accelerator.

Iš pradžių buvo visiškas šlamštas. Dabar praėjus porai savaičių, visai geras, jau netepa taip baisiai, nelipina.
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 11 28, 17:04)
user posted image

naujausias Givenchy Eye fly wub.gif
nu nerealus! siaip as esu LABAI isranki tusams, kaip niekam kitam, tai sitas man thumbup.gif
+ graziai atskiria, ilgina, nestorina. tikrai ispudingai atrodo.
- neisbuna taip ilgai kaip diorshow iconic (visgi sitam issilaikymo prasme vien pliusai), todel jei per diena einu pagulet, pamiegot pokaituko, tai atsikelus reikia tvarkytis, bet siaip laiko neblogai.

Man irgi buvo givenchy super, tik turėjau Captiveyes ar kaip jis ten . Irgi nuostabus, nuostabus, bet atitarnavęs mėsesį, iki 6 savaičių sudžiūvo taip, kad dažytis šansų nebeliko. ale jei naujas gal patobulintas ir taip greit netirštėja?
Atsakyti
nusipirkau maybelline colossal geltona tusa, baisu doh.gif doh.gif doh.gif ir nubraukus su popierium kaip sulipino doh.gif doh.gif reikia laukt kol sensteles ir sutirstes, arba mest lauk blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 06 gruodžio 2011 - 12:59
QUOTE(Lust @ 2011 12 03, 16:22)
Dabar labai domina išbandyt Rimmel lash accelerator.

esu nusipirkusi, man netiko, tad parduodu dabar wink.gif
Atsakyti