išbandžiau ir aš šiandien DIOR EXTASE, nes draugei iš sephoros užsakius buvau. Tiesa, bandžiau miniuką. Na, manęs labai nesužavėjo
Dior Iconic laaabiau patiko. Žyymiai labiau
Extase suteikia daugiau apimties po pirmo sluoksnio, bet sluoksniuojant daugiau, pradeda klampinti ir lipinti blakstienas. Iconic, atvirkščiai, laaabai nuostaviai iššukavo
O dažant kelis sluoksnius, tikrai galima barbiškas, bet nesulipusias blakstienas sukurt
tiesa, dažiau ant greitųjų... Vieną akį su EXTASE, kitą - su Iconic, tai pirmas įspūdis toks
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 11 30, 15:38)
Pasisakysiu savo nuomone ir apie sita tusa, nes taip pat pirkau ir isbandziau, tai tiesa pasakius tikejausi kiek kitokio efekto. Sepetelis patiko, galima kruopsciai pasidazyti net ir kampucius, bet pats tusas, nors ir tikrai graziai issilgina bei atskiria blakstienas, duoda joms mazai apimties, neitin storina, lyginan su senuoju Hypnose.
Kadangi as megstu storinancius tusus, sis ne man, bet nesakau kad jis dazo negraziai. Turbut butu tinkamiausias merginoms, kuriu blakstienos tankios.
dėl šito sutinku
nekartotinas ir man... nors ir nesiskundžiu ir natūraliom blakstienom, bet šis tikrai netenkino rezultatu
Blakstienos laaabai gražiai atrodo