Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 11 30, 20:35)
Man prastesnis, bent jau kol kas, kol sviezias, nes dazo taip pakankamai naturaliai, nekrauna daug koses ant blakstienu, tik labai graziai ilgina.

Na superinis ilginimas yra Hypnose arkliukas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
išbandžiau ir aš šiandien DIOR EXTASE, nes draugei iš sephoros užsakius buvau. Tiesa, bandžiau miniuką. Na, manęs labai nesužavėjo blush2.gif
Dior Iconic laaabiau patiko. Žyymiai labiau ax.gif

Extase suteikia daugiau apimties po pirmo sluoksnio, bet sluoksniuojant daugiau, pradeda klampinti ir lipinti blakstienas. Iconic, atvirkščiai, laaabai nuostaviai iššukavo wub.gif O dažant kelis sluoksnius, tikrai galima barbiškas, bet nesulipusias blakstienas sukurt wub.gif

tiesa, dažiau ant greitųjų... Vieną akį su EXTASE, kitą - su Iconic, tai pirmas įspūdis toks biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 11 30, 15:38)
Pasisakysiu savo nuomone ir apie sita tusa, nes taip pat pirkau ir isbandziau, tai tiesa pasakius tikejausi kiek kitokio efekto. Sepetelis patiko, galima kruopsciai pasidazyti net ir kampucius, bet pats tusas, nors ir tikrai graziai issilgina bei atskiria blakstienas, duoda joms mazai apimties, neitin storina, lyginan su senuoju Hypnose.
Kadangi as megstu storinancius tusus, sis ne man, bet nesakau kad jis dazo negraziai. Turbut butu tinkamiausias merginoms, kuriu blakstienos tankios.

dėl šito sutinku drinks_cheers.gif nekartotinas ir man... nors ir nesiskundžiu ir natūraliom blakstienom, bet šis tikrai netenkino rezultatu blush2.gif

Blakstienos laaabai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 30 lapkričio 2011 - 21:01
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 30, 22:00)

Extase suteikia daugiau apimties po pirmo sluoksnio, bet sluoksniuojant daugiau, pradeda klampinti ir lipinti blakstienas.

Turbut taip, nzn, nebandziau. As niekad nedazau 2 sluoksnio ir nemegstu apkrauti blakstienu, todel megstu tokius tusus, kurie is pirmo sluoksnio uztepa pakankamai koses, kad nereiktu dar karta dazyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 11 30, 17:29)
Dar dabar turiu tik negaliu dažytis  doh.gif Jau po valandos būna pribyrėjusiso pilnos akys ir paakiai. Padažo irgi nieko baisiai įspūdingo. Tas pats Borjois tušas už panašią kainą žymiai geresnis, net nėra ką lyginti. Mano nuomone išmesti pinigai.

Dėkui už atsiliepimą, padėjot apsispręst nepirkti. Dabar jam akcija Droge, nedaug kaštuoja, galvojau pabandyt, bet jei jau tokie dideli minusai kaip byrėjimas ir neryškios akys - nevertas net pabandymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 11 30, 19:29)
Dar dabar turiu tik negaliu dažytis  doh.gif Jau po valandos būna pribyrėjusiso pilnos akys ir paakiai. Padažo irgi nieko baisiai įspūdingo. Tas pats Borjois tušas už panašią kainą žymiai geresnis, net nėra ką lyginti. Mano nuomone išmesti pinigai.

savita1, blakstienos gražios, nu bet jau akių grožis  wub.gif

Keista,man jis buvo gana geras tusas ir ne trupucio nebyrejo.Gal jus koki pasenusi netycia isigijot.
Atsakyti
O ar bandėt kas Make up forever tušus? Ar jie verti dėmesio? Nes kaina gana patraukli.
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2011 12 01, 15:24)
O ar bandėt kas Make up forever tušus? Ar jie verti dėmesio? Nes kaina gana patraukli.

kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2011 12 01, 14:24)

pati nebandziau, bet teko girdeti, kad nelabai schmoll.gif
Atsakyti
o aš girdėjau, kad labai geri (ypač smoky lash), tik kad greitokai džiūsta
Atsakyti
Sveikutės, gal galėtumėte rekomenduoti kokį ne itin brangų vandeniui atsparų tušą. ax.gif Arba bent kiek patvaresnį. Nes man vos atšalus orams akys ašaroja vos į lauką išėjus....
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2011 12 01, 14:18)
Keista,man jis buvo gana geras tusas ir ne trupucio nebyrejo.Gal jus koki pasenusi netycia isigijot.

Kaip pirkau, pardavėja užgarantavo, kad nebyra... Galbūt tikrai prasuktas ir užsigulėjas papuolė, negaliu žinot. Bet fakto nebepaneiksi, pikta aš ant jo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, atkeliavo mano HR Lash Queen tusas. Pirkau is www.parfum24.lt

Idetas i dezute, bet pati tuso tubele necelofanuota, jokio lipduko, na, kaip perkant parduotuvese buna, kad neprasuktas , nera ax.gif

Merginos, kurios si tusa turejote, parasykit, ar ir jus toki gaudavot, ar pas mane cia kokia padielka g.gif
Atsakyti