Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Dideja @ 2011 11 29, 16:10)
Planuoju isbandyti HR Lash Queen smile.gif
Sakykit, o jo sepetelis kartais ne guminis ? As labiau megstu tuos klasikinius su sereliais ax.gif

klasikinis drinks_cheers.gif

baiginesju Lancome definicils - tikrai nekartosiu doh.gif meginuke man labai patiko - ilgino, storino, riete, o nusipirkus standartine - nieko panasaus schmoll.gif nors pirkau sephoroj unsure.gif vienintelis geras dalykas, kad ilgai nesudziusta, bet cia jo vienintelis pliusas kaip uz tokia kaina doh.gif

mano Nr. 1 islieka Clinique High Impact wub.gif tobulas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 lapkričio 2011 - 15:36
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 29, 16:34)
baiginesju Lancome definicils - tikrai nekartosiu  doh.gif meginuke man labai patiko - ilgino, storino, riete, o nusipirkus standartine - nieko panasaus  schmoll.gif nors pirkau sephoroj  unsure.gif vienintelis geras dalykas, kad ilgai nesudziusta, bet cia jo vienintelis pliusas kaip uz tokia kaina  doh.gif

aš šito irgi mėginuką turiu ax.gif tikrai visai patinka ax.gif bet jau dabar bijočiau pilną pakuotę pirkt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 17:01)
aš šito irgi mėginuką turiu  ax.gif  tikrai visai patinka  ax.gif  bet jau dabar bijočiau pilną pakuotę pirkt  doh.gif  unsure.gif

nerekomenduoju unsure.gif
Atsakyti
pakomentuokit kuris geriau 4u.gif 4u.gif

MAYBELLINE LASH STYLIST ar

MAYBELLINE SKY HIGH CURVES ar

Maybelline Pulse Perfection Vibrating

Papildyta:
ir dar iš šių kuris geresnis?

Clinique
High impact ar

High impact curling
Atsakyti
Merginos, o kuri HR tusa geriau pirkti ar ta auksini ar ta tigrini? smile.gif
Atsakyti
Turėjau galimybę "susipažinti" su naujuoju "L’Oréal Paris Lash Architect False Lash Effect in 4 Dimensions Black Lacquer". Ypatingai juodas, tankinantis, suteikiantis apimties. Sudėty daug vaškų (bet tokie tušai ir džiūsta greičiau). Šepetėlis besilankstantis. Padaro lėliškas blakstienas. Manau, ir neilgų, netankių blakstienų savininkėms turėtų paryškinti akis ir išryškinti blakstienas.
Vertas išbandyti ar apžiūrėti toms, kurios mėgsta aprašytąjį efektą (ant buteliuko įvardina kaip dirbtinių blakstienų g.gif ).
Esu mėginusi ir paprastą "Lash Architect" : šviežias lipino blakstienas, nebuvo apimties ir taip "kūdai" dažė. Bent mano blakstienos netiko ir nemanau, kad padžiūvęs suteiktų ypatingą efektą cool.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 lapkričio 2011 - 12:34
QUOTE(Dideja @ 2011 11 30, 10:04)
Merginos, o kuri HR tusa geriau pirkti ar ta auksini ar ta tigrini? smile.gif

labai jau norejosi tuso, tai nesulaukusi atsakymo, uzsakiau ta tigrini biggrin.gif ziuresim, ar pasiteisins smile.gif dar rusu forumuose daug pagyru apie ji priskaiciau
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2011 11 24, 15:40)
Gal kas gali pakomentuoti DIOR EXTASE tusa?
user posted image

Kaip tik gavau ir isbandziau si tusa, man labai patiko. Graziai "riebiai" dazo, duoda ir ilgio ir pakankamai apimties. Ziuresiu kaip nesiosis dienos begyje, ar nenubyres, neteps voku (kas man labai aktualu, nes blakstienos liecia vokus).
Kol kas mano NR1 buvo Hypnose, bet sis Extase lyg ir lenkia ji po pirmo bandymo, nes duoda daugiau apimties, kas man labai patinka, nes blakstienos trumpos ir itin retos verysad.gif verysad.gif
Imetu foto, dazyta pirma karta, ant greituju, kruopsciau pasidazius vaizdas butu geresnis (veliau issimsiu, nenoriu kad butu cia ilgai blush2.gif )
http://www.part.lt/i...G?dum=910344582
http://www.part.lt/i...?dum=2044350195
http://www.part.lt/i...G?dum=438487183
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 15:05)
Taip daug tikėjausi iš išgirtojo LANCOME hypnose doll eyes... bet tikrai nekartosiu  unsure.gif  doh.gif

Pasisakysiu savo nuomone ir apie sita tusa, nes taip pat pirkau ir isbandziau, tai tiesa pasakius tikejausi kiek kitokio efekto. Sepetelis patiko, galima kruopsciai pasidazyti net ir kampucius, bet pats tusas, nors ir tikrai graziai issilgina bei atskiria blakstienas, duoda joms mazai apimties, neitin storina, lyginan su senuoju Hypnose.
Kadangi as megstu storinancius tusus, sis ne man, bet nesakau kad jis dazo negraziai. Turbut butu tinkamiausias merginoms, kuriu blakstienos tankios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 30 lapkričio 2011 - 14:51
QUOTE(Blundus @ 2011 11 29, 12:06)
Gal kas turi/esat bandę šį tušą ir galėtumėt pasidalinti atsiliepimais?  ax.gif

user posted image

Dar dabar turiu tik negaliu dažytis doh.gif Jau po valandos būna pribyrėjusiso pilnos akys ir paakiai. Padažo irgi nieko baisiai įspūdingo. Tas pats Borjois tušas už panašią kainą žymiai geresnis, net nėra ką lyginti. Mano nuomone išmesti pinigai.

savita1, blakstienos gražios, nu bet jau akių grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokencija: 30 lapkričio 2011 - 17:33
Gal kas pasakytų, kur Lietuvoje Clinique tušai pigiausi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 11 30, 14:38)
Pasisakysiu savo nuomone ir apie sita tusa, nes taip pat pirkau ir isbandziau, tai tiesa pasakius tikejausi kiek kitokio efekto. Sepetelis patiko, galima kruopsciai pasidazyti net ir kampucius, bet pats tusas, nors ir tikrai graziai issilgina bei atskiria blakstienas, duoda joms mazai apimties, neitin storina, lyginan su senuoju Hypnose.
Kadangi as megstu storinancius tusus, sis ne man, bet nesakau kad jis dazo negraziai. Turbut butu tinkamiausias merginoms, kuriu blakstienos tankios.

Super akytes atrodo su Extase tusu bigsmile.gif Rasau i pirkiniu eile, po Hypnose Doll bei Clinique High Impact. Tai Doll vis tik prastesnis uz paprasta Hypnose?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 30, 21:11)
Super akytes atrodo su Extase tusu  bigsmile.gif  Rasau i pirkiniu eile, po Hypnose Doll bei Clinique High Impact. Tai Doll vis tik prastesnis uz paprasta Hypnose?..  unsure.gif

Man prastesnis, bent jau kol kas, kol sviezias, nes dazo taip pakankamai naturaliai, nekrauna daug koses ant blakstienu, tik labai graziai ilgina.
Atsakyti