Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 28, 19:41)
Jau matau, kad labai fainas sepetelis! bigsmile.gif As kaip tik ieskau kazkokio naujo tuso, galvojau imsiu vel Clinique High Impact, gal esat turejusi ir galit palyginti su siuo Givenchy? Beje, Dior Iconic taip pat vienas is mano favoritu.  ax.gif
Tiesa, o kokia Givenchy Eye fly kaina?

ne, Clinique neturejus, bet bandziau Kristej, tai nepatiko man jis schmoll.gif siaip mano blakstienos naturaliai ilgos ir riestos, tai man jis paryskina tai dar labiau. zinokit kai ieskojau Kristej naujo tuso isbandziau ju N,bet tik tuo pasidaziau iskart tapo aisku kas mano naujasis pirkinys biggrin.gif del kainos negaliu nieko padeti, pirkau per tarpininkes is Amerikes, tai nebeatgaminu kiek tiksliai, bet manau -+ 100LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi/esat bandę šį tušą ir galėtumėt pasidalinti atsiliepimais? ax.gif

user posted image
Atsakyti
annesears, o gal galėtum palygint su LANCOME Hypnose? ax.gif
Ir kuris tušas yra nr.1 ? 4u.gif

labai įdomu būtų pamatyt realiai, kaip blakstutės padažytos atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 29 lapkričio 2011 - 12:24
QUOTE(Blundus @ 2011 11 29, 12:06)
Gal kas turi/esat bandę šį tušą ir galėtumėt pasidalinti atsiliepimais?  ax.gif

http://www.blogcdn.c...0cb8e1_2029.jpg

berods apie ji jau buvo rasyta senose temose - nepatingekit paieskoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 lapkričio 2011 - 12:25
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 12:23)
annesears, o gal galėtum palygint su LANCOME Hypnose?  ax.gif
Ir kuris tušas yra nr.1 ?  4u.gif

labai įdomu būtų pamatyt realiai, kaip blakstutės padažytos atrodo  blush2.gif

Saimita, visu pirma man Hypnose yra totalus SH, todel visada labai nustembu, kad kazkas ji giria doh.gif
mielai pasirodyciau, bet neturiu fotiko...o del paciu paciausiu, tai mano favoritai:
1. HR Lash Queen
2. Diorshow Iconic (ne kiek del ispudzio, kiek del nerealaus issilaikymo, netepa visai)
3. Givenchy Eye fly

na nemazai esu isbandzius, bet sitie mano mylimukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 11 29, 15:20)
Saimita, visu pirma man Hypnose yra totalus SH, todel visada labai nustembu, kad kazkas ji giria doh.gif
mielai pasirodyciau, bet neturiu fotiko...o del paciu paciausiu, tai mano favoritai:
1. HR Lash Queen
2. Diorshow Iconic (ne kiek del ispudzio, kiek del nerealaus issilaikymo, netepa visai)
3. Givenchy Eye fly

o is pigesniu kazka galetumete isskirti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 29, 13:32)
o is pigesniu kazka galetumete isskirti ar ne?

MF False Lash Effect butu tikrai neblogas, jei nebuciau jam alergiska, griauzia akis man jis. Dar prisiminiau Mary Kay ilginantis labai geras, vienu momentu labai ji megau, tikrai labai graziai padazo, blakstienu atrodo labai daug ir ilgos, riestos, atitiko mano lukescius, o kaina -+50Lt manrods.
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 11 29, 15:36)
MF False Lash Effect butu tikrai neblogas, jei nebuciau jam alergiska, griauzia akis man jis. Dar prisiminiau Mary Kay ilginantis labai geras, vienu momentu labai ji megau, tikrai labai graziai padazo, blakstienu atrodo labai daug ir ilgos, riestos, atitiko mano lukescius, o kaina -+50Lt manrods.

nuo maxfaktor byra blakstienos daug kam,man taip pat,tiesiog valantis pastebejau,o platinamos kosmetikos neperku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 29, 13:43)
nuo maxfaktor byra blakstienos daug kam,man taip pat,tiesiog valantis pastebejau,o platinamos kosmetikos neperku wink.gif

aha, tikrai byra, pastebejau ir as unsure.gif o tas MK tikrai verta isbandyti, cia ne Avon ar Oriflame.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 11 29, 14:36)
MF False Lash Effect

nu va, o man šitas visiškas š.....
reiks išbandyt gal kada tą Givenchy ax.gif Bet dar kartą įsitikinau, kad atsiliepimais nebūtina vadovautis... kas tinka kitiem, nebūtinai tiks ir man biggrin.gif

Taip daug tikėjausi iš išgirtojo LANCOME hypnose doll eyes... bet tikrai nekartosiu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 29, 14:05)
nu va, o man šitas visiškas š.....
reiks išbandyt gal kada tą Givenchy  ax.gif  Bet dar kartą įsitikinau, kad atsiliepimais nebūtina vadovautis... kas tinka kitiem, nebūtinai tiks ir man  biggrin.gif

Negaliu nesutikt su nuomone drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o į tušų temą man siaubingą alergiją sukėlė Lorealis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 11 29, 14:20)
tai mano favoritai:
1. HR Lash Queen
3. Givenchy Eye fly

Planuoju isbandyti HR Lash Queen smile.gif
Sakykit, o jo sepetelis kartais ne guminis ? As labiau megstu tuos klasikinius su sereliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 lapkričio 2011 - 15:11