Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Labas, gal kuri esat pirkus tušus iš Aistruolės? Kokie atsiliepimai būtų? Kažkur skaičiau, kad kažkuri prasuko kelis ir jie buvo sudžiūvę, tai baisoka ir pirkt, net negaiščiau laiko žiūrėdama biggrin.gif Nors nagų laką pirkau, tai jokių nusiskundimų, tikrai nei pasenęs nei ką smile.gif
Atsakyti
Jūsų netiesiogiai įkalbėta ryžausi ir aš išbandyti L'oreal Million Lashes, nors L'oreal tušus jau kokie 5 metai, kaip apeinu, nes kiek bandžiau, nei vienas nepatiko. Bet šitas labai maloniai nustebino bigsmile.gif Niekada gyvenime nei vienas tušas (net ir iš brangiųjų) nėra taip gražiai padažęs dar būdamas visai šviežias, plius užteko vieno sluoksnio norimam efektui išgauti thumbup.gif Tai kas bus, kai jis pastovės pora savaičių, o jei dar pora sluoksnių užtepus, turbūt bus baisu, kad į orą nepakiltum sumirksėjus biggrin.gif Žodžiu, kol kas jis pats geriausias tušas kokį esu turėjus wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo revenage: 15 rugpjūčio 2011 - 15:39
Revenage, graazu labai wub.gif o kokios tavo naturalios blakstienos(ta prasme be tuso)-ilgos ,tankios ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 15 rugpjūčio 2011 - 18:00
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 15, 18:58)
Revenage, graazu labai wub.gif o kokios tavo naturalios blakstienos(ta prasme be tuso)-ilgos ,tankios ar ne?

ačiū smile.gif natūralios nėra labai prastos: ir ilgokos, ir tankumo užtenka, bet užtat labai tiesios doh.gif
Atsakyti
O man su tuo L'oreal Million Lashes blakstienos kazkodel lieka tiesios doh.gif siaip labai graziai dazo, bet blakstienu nesimato, nes jos ziuri i preki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2011 08 15, 16:15)

Visai gražu smile.gif
Manau ir aš šį tušą bandysiu...
Atsakyti
Mano akys su Maybelline one by one tušu. Dažyta du kartus, nežinau ar kartosiu..
Antakių nekomentuojam, jie auginimo procese blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muscade: 15 rugpjūčio 2011 - 19:45
QUOTE(Muscade @ 2011 08 15, 20:44)
Mano akys su Maybelline one by one tušu. Dažyta du kartus, nežinau ar kartosiu..
Antakių nekomentuojam, jie auginimo procese blush2.gif

user posted image

nuostabu wub.gif
Atsakyti
revenage, vaauu kokios ilgos blakstienos blink.gif wub.gif
muscade, gražiai wub.gif
Atsakyti
Svajaaa ir koko_sa ačiū 4u.gif
Atsakyti
Svajaaa, isduokit kur tvarkote antakius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 16, 10:01)