Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Linju @ 2011 11 24, 20:40)
Ką jis gero duoda? bigsmile.gif

pas mane trumpos blakstienos verysad.gif ,pasitepus situo tusu gerokai pailgejo smile.gif .nes man rodos nr1 ilgina,o nr 2 apimties duoda,jai gerai atsimenu,bet jis man patiko blush2.gif ir kaima rodos apie 28lt
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių jau šį EVELINE tušą guminiu šepetėliu?
http://ru.eveline.eu...INITION_4D.html
user posted image
arba šį?
user posted image
Atsakyti
Naudoju šiuo metu šitą ANNEMARIE BORLIND tušą. Patinka ir rezultatu, ir savo švaria sudėtimi.
Atsakyti
user posted image

pats geriausias tusas. ne uz ka nepakeisciau. tik as perku juoda turbo. su paprastu tiesiu sepeteliu. padaro blakstienas kaip pas karve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 15:45)
user posted image

pats geriausias tusas. ne uz ka nepakeisciau. tik as perku juoda turbo. su paprastu tiesiu sepeteliu. padaro blakstienas kaip pas karve  biggrin.gif

O man jis nepadaro blakstienu karvisku schmoll.gif Na taip, pailgina blakstienas, bet reikia tepti du sluoksnius kaip minimum. O ir apimties neprideda smile.gif Eilinis tusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 15:45)
user posted image

pats geriausias tusas. ne uz ka nepakeisciau. tik as perku juoda turbo. su paprastu tiesiu sepeteliu. padaro blakstienas kaip pas karve  biggrin.gif

kažko nerodo man foto, apie kokį tušą eina kalba?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 11 27, 19:45)
kažko nerodo man foto, apie kokį tušą eina kalba?

Maybelline Volum Express.
Atsakyti
Labai nuostabus Lancome l'extreeme tusas 4u.gif tai zinokit tobulai dazo, nei kiek nesulipina ir pailgina, pastorina blakstienas.. dziaugiuosi savo pirkiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

naujausias Givenchy Eye fly wub.gif
nu nerealus! siaip as esu LABAI isranki tusams, kaip niekam kitam, tai sitas man thumbup.gif
+ graziai atskiria, ilgina, nestorina. tikrai ispudingai atrodo.
- neisbuna taip ilgai kaip diorshow iconic (visgi sitam issilaikymo prasme vien pliusai), todel jei per diena einu pagulet, pamiegot pokaituko, tai atsikelus reikia tvarkytis, bet siaip laiko neblogai.

Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 27, 17:45)
user posted image

Šitas man nieko gero, nekartočiau - byra, tepa paakius, padažydavo irgi neįspūdingai schmoll.gif Minėtasis Lumene Natural Code vertas dėmesio, jei norit naudot kasdieniam makiažui, vadinamų leliškų blakstienų efekto su juo neišgausit:)
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2011 11 24, 03:24)
Sveikos merginos,

norejau paklausti, gal kas bandet sita Clinique Lash Building Primer ?
user posted image

Ir turite kokiu atsiliepimu apie Clinique High Impact Mascara ?
user posted image

Renkuosi nauja tusa, dazausi tik savaitgaliais, nes darbo aplinka reikalauja no-makeup, tad noreciau, kad tusas ne taip greitai sukietetu ir neprimintu tirstos koses (kaip buvo su paskutiniais Loreal). Blakstienos mano trumpos ir plonos, tai noretusi, kad pastorintu ir pailgintu  wub.gif Kazkaip paziurinejau Clinique, uzmaciau ta praimeri ir pagalvojau, kad gal jo pagalba ir pavyktu pasiekti geru rezultatu? Jei kas bandet siuos du produktus, parasykit prasau savo atsilieimus  blush2.gif  Arba gal ka rekomenduot galit? 4u.gif

superinis derinukas - ko kas tai mano geriausias tusas, nes ilgai islieka tiek ant blakstienu, tiek ir tubeleje, graziai dazo, pariecia, pailgina, zodziu, blakstienos kaip leles wub.gif wub.gif
turiu ir primeri, naudoju, kai reikia papildomo blakstienu parietimo drinks_cheers.gif bet siaip ir be jo tusas nuostabiai dazo wub.gif

beja, abu tinkami jautrioms akims, o man tai svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 28 lapkričio 2011 - 17:13
QUOTE(annesears @ 2011 11 28, 18:04)
naujausias Givenchy Eye fly wub.gif
nu nerealus! siaip as esu LABAI isranki tusams, kaip niekam kitam, tai sitas man thumbup.gif
+ graziai atskiria, ilgina, nestorina. tikrai ispudingai atrodo.
- neisbuna taip ilgai kaip diorshow iconic (visgi sitam issilaikymo prasme vien pliusai), todel jei per diena einu pagulet, pamiegot pokaituko, tai atsikelus reikia tvarkytis, bet siaip laiko neblogai.

Jau matau, kad labai fainas sepetelis! bigsmile.gif As kaip tik ieskau kazkokio naujo tuso, galvojau imsiu vel Clinique High Impact, gal esat turejusi ir galit palyginti su siuo Givenchy? Beje, Dior Iconic taip pat vienas is mano favoritu. ax.gif
Tiesa, o kokia Givenchy Eye fly kaina?
Atsakyti