Genute, ačiū už atsakymą Man irgi patinka tokios "lėliškos" blakstienos Reiks kada išbandyti EL Sumptuous
QUOTE(kumiko @ 2011 11 18, 18:21)
nuostabiu nepavadinciau tik geru,man jis per skystas,lengva padauginti,sulipinti blakstienas,galetu geriau tankinti,didziausias man jo pliusas labai lengvai nusiplauna..
O as jam kaip tik didziausia pliusa uz tankinima ir duociau. Kelis sluoksnius tepant neisivaizduojama tankinimo efekta galima isgauti.
siandien Droge pasitepiau Lumene situo tusu,patiko
Sveikos merginos,
norejau paklausti, gal kas bandet sita Clinique Lash Building Primer ?
Ir turite kokiu atsiliepimu apie Clinique High Impact Mascara ?
Renkuosi nauja tusa, dazausi tik savaitgaliais, nes darbo aplinka reikalauja no-makeup, tad noreciau, kad tusas ne taip greitai sukietetu ir neprimintu tirstos koses (kaip buvo su paskutiniais Loreal). Blakstienos mano trumpos ir plonos, tai noretusi, kad pastorintu ir pailgintu Kazkaip paziurinejau Clinique, uzmaciau ta praimeri ir pagalvojau, kad gal jo pagalba ir pavyktu pasiekti geru rezultatu? Jei kas bandet siuos du produktus, parasykit prasau savo atsilieimus Arba gal ka rekomenduot galit?
Renkuosi nauja tusa, dazausi tik savaitgaliais, nes darbo aplinka reikalauja no-makeup, tad noreciau, kad tusas ne taip greitai sukietetu ir neprimintu tirstos koses (kaip buvo su paskutiniais Loreal). Blakstienos mano trumpos ir plonos, tai noretusi, kad pastorintu ir pailgintu Kazkaip paziurinejau Clinique, uzmaciau ta praimeri ir pagalvojau, kad gal jo pagalba ir pavyktu pasiekti geru rezultatu? Jei kas bandet siuos du produktus, parasykit prasau savo atsilieimus Arba gal ka rekomenduot galit?
QUOTE(Ragana_ @ 2011 11 24, 02:24)
Sveikos merginos,
As turiu si primeri, man jis visiska nesamone Nieko nedaro, padengia blakstes baltu sluoksniu ir dazant tusu ju neuzriecia, visiskai nevertas demesio produktas
QUOTE(Ragana_ @ 2011 11 24, 02:24)
Sveikos merginos,
http://www.clinique....lq_68A0_250.jpg
http://www.clinique....lq_68A0_250.jpg
apie blaksčių bazes http://www.supermama...?...91606&st=24
o tušą aš turiu. Antrą kartą tikrai nepirkčiau. Nieko ypatingo, bent jau man labiau tankina, ilgio neprideda. Iš pradžių išvis galvojau kas gali jį girt, bet vėliau patirštėjus geriau dažyt pradėjo
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 24, 08:35)
As turiu si primeri, man jis visiska nesamone Nieko nedaro, padengia blakstes baltu sluoksniu ir dazant tusu ju neuzriecia, visiskai nevertas demesio produktas
ir neturi užriest, tik suteikt apimties
Gal kas gali pakomentuoti DIOR EXTASE tusa?
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 24, 09:41)
ir neturi užriest, tik suteikt apimties
Zinau Turejau omeny, jog pasitepus tuo primeriu tusas nebeuzriecia blakstienu Kai be jo kuo puikiausiai pariecia
QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 19:28)
gal turit favoritą?
siuo metu mylimiausias ir favoritas Lancome Hypnose Drama .
is pigesniu, keleta kartu pirkau Loreal Voluminous (pamirsau, kaip tiksliai vadinasi) neblogas tusas.
QUOTE(Linutelia @ 2011 11 23, 20:31)
Genute, ačiū už atsakymą Man irgi patinka tokios "lėliškos" blakstienos Reiks kada išbandyti EL Sumptuous
pasiziurekite, gal patiks
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 17, 23:37)
Man jis irgi pirmom dienom toki ivaizdi sudare, bet palaukus savaitele, nebetepa koses
as pries dazantis kad neteptu pertekliu nubraukiu popierium. skaiciau kazkur kad daryti butent taip, norint kad neteptu.
mano turimas covergirl tusas jau po 1.5men turi gumuliuku
Papildyta:
QUOTE(ALRENA @ 2011 11 14, 15:36)
Gal patartumet kur pirkti MF tusus? (Lietuvoje)
jezus marija, kas per klausimas. juk yra didesniuos prekybos centruose bet kurioje kosmetikos parduotuveje
atrodo kad kai kurios nares tingi pasiskaityti tema ir 100 kartu klausia to paci
QUOTE(liusinda @ 2011 11 23, 23:45)
siandien Droge pasitepiau Lumene situo tusu,patiko
Ką jis gero duoda?