Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Saharienne @ 2011 11 16, 13:53)
Labai nusivyliau Loreal Million lashes Extra black
user posted image
Iš darbo (ofisinis, kabinetinis darbas, jokių extrymų) ateinu pajuodusiais paakiais, nu nubyra nors tu ką (naudoju tik savaitę, ir pirktas irgi prieš savaitę)  doh.gif  Šepetėlis didelis, bet gal galima priprast, bet va tas nubyrėjimas tai ką aš žinau  doh.gif  doh.gif

Sutinku ziauriai byra, nekartosiu niekaip... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 16, 12:53)
Labai nusivyliau Loreal Million lashes Extra black
http://lusi.lt/foto/...-lashes-ext.jpg
Iš darbo (ofisinis, kabinetinis darbas, jokių extrymų) ateinu pajuodusiais paakiais, nu nubyra nors tu ką (naudoju tik savaitę, ir pirktas irgi prieš savaitę)  doh.gif  Šepetėlis didelis, bet gal galima priprast, bet va tas nubyrėjimas tai ką aš žinau  doh.gif  doh.gif

nuostabus tušas. Nebyra, paakių netepa, tankina puikiai
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 18, 15:15)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 18, 14:15)

pritariu, man taip pat jis labai puikus tušas, gražiai dažo ir atskiria blakstienas, niekas nebyra, pliusai lygiai tokie pat kaip ir jo pirmtako volume million lashes (auksinio) cool.gif

gal narei koks pabuvęs ar prasuktas papuolė į rankas..
Atsakyti
Atsiliepimas apie YSL shocking - nieko ispudingo 4u.gif bent jau man. As pati labiau megstu guminius sepetelius.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 18, 16:15)

nuostabiu nepavadinciau g.gif tik geru,man jis per skystas,lengva padauginti,sulipinti blakstienas,galetu geriau tankinti,didziausias man jo pliusas labai lengvai nusiplauna..
Atsakyti
Kokie būtų atsiliepimai apie Estee Lauder Double Wear tušą? ax.gif ir ar galėtumėt Double Wear palyginti su YSL Effext Faux? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 11 18, 17:48)
Atsiliepimas apie YSL shocking - nieko ispudingo  4u.gif bent jau man. As pati labiau megstu guminius sepetelius.

man turetu tikti - kaip tik laukiu sito - nes guminiai man schmoll.gif
Atsakyti
O man Loreal Million Lashes Extra black labai tiko ir patiko. Pirkau jau antrą užtaikius ant akcijos ax.gif
Atsakyti
Loreal Million Lashes Extra black, pats praščiausias tušas kokį teko turėt doh.gif
Byra, labai atsargiai reik tept, nes galima gerokai padaugint...
Geriausi man Bourjois, o ypač kuris buvo iš vieno galo baltas šilkas užsitepa, o iš kito tušu dengias, bet nebėr prekyboj verysad.gif O gal kas esat užmačius kitų firmų tušus kur vienas galas šilkas, o kitas tušas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 20 lapkričio 2011 - 15:24
QUOTE(Linutelia @ 2011 11 18, 22:58)
Kokie būtų atsiliepimai apie Estee Lauder Double Wear tušą?  ax.gif ir ar galėtumėt Double Wear palyginti su YSL Effext Faux?  4u.gif

Neaisku, kokio rezultato Jums reikia 4u.gif EL Double Wear man nepatiko, labai jau naturalus efektas (man patinka leliskos blakstienos). graziai, naturaliai paryskintos blakstienos ir tiek. dar nepatiko pats sepetelis. manau ir pigesni varianta galima rasti tokiam efektui. palyginti su YSL negaliu. is EL tik apie Sumptuous tusa grazus prisiminimai biggrin.gif , pries kelis metus buvo vienas is mano favoritu, kartotas keleta kartu. Neseniai bandziau EL Sumptuous Extreme nieko grazaus nepasakysiu smile.gif , man pasirode visai ne extreme smile.gif, bet labai patiko sepetukas, puikiai atskiria, graziai isryskina blakstienu linija. Gal reikejo palaukti, kol truputi sutirstes, bet as nesulaukiau ax.gif

Loreal Million Lashes Extra black man kazkur po menesio laiko naudojimo kose pradejo krauti ant blakstienu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 23 lapkričio 2011 - 18:14
QUOTE(Genute @ 2011 11 23, 18:11)

gal turit favoritą? 4u.gif
Atsakyti