Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 22:50)

Dailiai atrodo jūsų blakstienos 4u.gif Kita vertus bet kurio tušo daug sukrovus ir pašukavus būtų panašus efektas tikriausiai smile.gif Kitas dalykas, labai bijau susigadint blakstienas, nes bent 70 proc. naudojusių MaxFactor tušus skundžiasi blakstienų susilpnėjimu. Taigi, aš nerizikuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linju: 16 lapkričio 2011 - 23:36
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 21:55)
[url=http://www.part.lt/perziura

Bet jis nelabai tankina g.gif tik ilginima pagrinde bent is sitos foto matau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 lapkričio 2011 - 14:12
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 21:55)
spjaunu per petį tris kartus, kad nenugirtum  biggrin.gif
iš manęs tai visi juokiasi, kad taip tušas greitai baigiasi, apytiksliai užtenka 1,5-2 mėn.
Mėgstu daug užkraut  biggrin.gif
Papildyta:
išmokau apkarpyti nuotrauką ir priartinti  biggrin.gif ot geras šios dienos atradimas  biggrin.gif
čia kažkada dėjau tušo tiek kiek tilpo ant blakstienų  biggrin.gif

[url=http://www.part.lt/perziura

o dieve, nepyk, bet atrodo tiesiog klaikiai fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 lapkričio 2011 - 14:13
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 17, 05:16)
o dieve, nepyk, bet atrodo tiesiog klaikiai  fear.gif

tikrai nepykstu, esu už kritiką 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2011 11 17, 01:36)
Dailiai atrodo jūsų blakstienos 4u.gif Kita vertus bet kurio tušo daug sukrovus ir pašukavus būtų panašus efektas tikriausiai smile.gif Kitas dalykas, labai bijau susigadint blakstienas, nes bent 70 proc. naudojusių MaxFactor tušus skundžiasi blakstienų susilpnėjimu. Taigi, aš nerizikuosiu smile.gif

taip, su Jumis sutinku ax.gif jog su beveik kiekvienu tušu galima tai padaryti, o kas liečia MaxFactor tai jau kokius 3 m. naudoju, na tikrai nepastebėjau kad silpnesnės būtų. Blakstienoms padeda ricinos aliejus, pati nenaudoju, bet manau gal profilaktiškai reikėtų biggrin.gif tikrai nepakenks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 17, 04:16)
o dieve, nepyk, bet atrodo tiesiog klaikiai  fear.gif

drinks_cheers.gif nu man irgi negrazu tokios blaklstienos schmoll.gif
Atsakyti
norėjau paklausti, ar naudojate visada juodą tušą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 18:23)
padažytos blakstienos su MaxFactor
user posted image
sory kad tokia foto maža, apkarpiau  biggrin.gif

cia kaip is tolo,atrodo graziai,ten,kur 1 aki priartinote baisiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 17, 14:56)

ta viena akis eksperimentas, kiek galima prikrauti tušo ant akių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 13:08)
O gal kas galit palyginti Loreal Million lashes Extra black ir Maxfactor 2000 calorie?  4u.gif Nežinau kurį iš šių pasirinkt pabandymui, kad ilgintų ir tankintų akivaizdžiai. Abu lyg ir giriami temoj, bet bendro palyginimo būtent šių neradau. Gal kas ir vieną ir kitą naudojot ir galit palygint?

user posted imageuser posted image

Man loreal labai nepatiko, nors mėgstu lėliškas blakstienas, bet su protu. jis tepė gryną košę, jokio grožio nematau iš gabalai nuteptų balkstienų schmoll.gif MF šiuo atveju geresnis. ir apskritai-geras (bent vaizdu)
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 17, 14:51)
Man loreal labai nepatiko, nors mėgstu lėliškas blakstienas, bet su protu. jis tepė gryną košę, jokio grožio nematau iš gabalai nuteptų balkstienų schmoll.gif MF šiuo atveju geresnis. ir apskritai-geras (bent vaizdu)

o man atvirksciai, kiekvienam matyt skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 17, 14:56)

drinks_cheers.gif Jokio grožio - styrančios nudvėsusio voro kojos padarytos, pritepta košės belekiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 17, 14:51)

Man jis irgi pirmom dienom toki ivaizdi sudare, bet palaukus savaitele, nebetepa koses wink.gif
Atsakyti