Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(aina1979 @ 2011 11 16, 15:21)
del MF2000 neapsiriksi smile.gif

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 16:50)
pritariu 100%, pats geriausias iš visų    clap.gif nenusimirkčioja, jau naudoju jį gal kokius 3 metus, geresnio neradau ir neieškau wink.gif

Ar abu mano minėtus esat bandžiusios? noriu konkrečiai palyginimo, nes pavienius pagyrimus ir vienam ir kitam jau esu girdėjus, ir daug. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 16 lapkričio 2011 - 16:17
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 18:17)
Ar abu mano minėtus esat bandžiusios? noriu konkrečiai palyginimo, nes pavienius pagyrimus ir vienam ir kitam jau esu girdėjus, ir daug. 4u.gif

taip, abudu esu bandžiusi, bet kaip minėjau Max man geriausias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 18:22)
taip, abudu esu bandžiusi, bet kaip minėjau Max man geriausias  4u.gif

padažytos blakstienos su MaxFactor
user posted image

sory kad tokia foto maža, apkarpiau biggrin.gif
Atsakyti
LINUCIUKAS ;0), ačiū už nuomonę ir už vaizdinę medžiagą bigsmile.gif labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 18:25)
LINUCIUKAS ;0), ačiū už nuomonę ir už vaizdinę medžiagą  bigsmile.gif  labai gražu  mirksiukas.gif

prašom smile.gif kad tik gelbėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 16:50)
pritariu 100%, pats geriausias iš visų    clap.gif nenusimirkčioja, jau naudoju jį gal kokius 3 metus, geresnio neradau ir neieškau wink.gif

o nebyra tau nuo jo blakstes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 17:23)
taip, abudu esu bandžiusi, bet kaip minėjau Max man geriausias  4u.gif
Papildyta:
padažytos blakstienos su MaxFactor

Labai gražu wub.gif
Kažkaip nesitiki, kad dažyta su MaxFactor 2000 calorie, pati bandžius, bet kažkaip nepastebėjau, nei kad tankintų, nei kad kiek ilgintų, gal koks pasenęs buvo unsure.gif
Iš pigesnių man geriausias Loreal Telescopic auksinis ax.gif Gražiai iššukuoja išilgina blakstienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 16, 21:14)
o nebyra tau nuo jo blakstes? g.gif

blakstienos kartas nuo karto iškrenta, bet tikrai ne daugiau nei nedažant jų wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaviux @ 2011 11 16, 21:53)
Labai gražu wub.gif
Kažkaip nesitiki, kad dažyta su MaxFactor 2000 calorie, pati bandžius, bet kažkaip nepastebėjau, nei kad tankintų, nei kad kiek ilgintų, gal koks pasenęs buvo unsure.gif
Iš pigesnių man geriausias Loreal Telescopic auksinis ax.gif Gražiai iššukuoja išilgina blakstienas smile.gif

ačiū 4u.gif norint kad blakstienos atrodytų gražiai, dar reikia jas mokėti padažyti 4u.gif
aš dažau kokias 2-3 sluoksniais, todėl ir gaunasi toks rezultatas ax.gif
naudojau Loreal Telescopic, kai tik pradėjo reklamuoti, nusipirkau, super buvo, bet kai pirkau antrą kart, nemokėjau dažytis tuo šepetėliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUCIUKAS ;0): 16 lapkričio 2011 - 20:25

user posted image

Nusivyliau verysad.gif

Kai buvo Kanu festivalis, pirkau Milliona, ant jo buvo kanu zenkliukas (remejas), tusas buvo labai geras, gyriau ir SM thumbup.gif bigsmile.gif Kai baigesi nusipirkau irgi Milllion'a tik dabar Extra black ir nepatinka, netepa, nebyra, bet neissukuoja taip graziai blakstienu, kaip pirmas, kartais prikrauna tuso, zodziu visai ne tas rezultatas schmoll.gif Nekartosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 21:23)
ačiū  4u.gif norint kad blakstienos atrodytų gražiai, dar reikia jas mokėti padažyti  4u.gif
aš dažau kokias 2-3 sluoksniais, todėl ir gaunasi toks rezultatas  ax.gif

Aš su visais tušais dažaus kaip minimum porą sluoksnių, bet va tokio efekto su MaxFactor tikrai nepastebėjau,.. nors aišku matyti, kad tavo pačios blakstienos labai gražios wub.gif gal dėl to ir tas efektas toks wow bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2011 11 16, 22:32)
Aš su visais tušais dažaus kaip minimum porą sluoksnių, bet va tokio efekto su MaxFactor tikrai nepastebėjau,.. nors aišku matyti, kad tavo pačios blakstienos labai gražios wub.gif gal dėl to ir tas efektas toks wow bigsmile.gif

spjaunu per petį tris kartus, kad nenugirtum biggrin.gif
iš manęs tai visi juokiasi, kad taip tušas greitai baigiasi, apytiksliai užtenka 1,5-2 mėn.
Mėgstu daug užkraut biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 22:42)
spjaunu per petį tris kartus, kad nenugirtum  biggrin.gif
iš manęs tai visi juokiasi, kad taip tušas greitai baigiasi, apytiksliai užtenka 1,5-2 mėn.
Mėgstu daug užkraut  biggrin.gif

išmokau apkarpyti nuotrauką ir priartinti biggrin.gif ot geras šios dienos atradimas biggrin.gif
čia kažkada dėjau tušo tiek kiek tilpo ant blakstienų biggrin.gif

[url=http://www.part.lt/perziura

i 
Ištrinta narės prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 lapkričio 2011 - 14:12
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 16, 21:55)
išmokau apkarpyti nuotrauką ir priartinti  biggrin.gif ot geras šios dienos atradimas  biggrin.gif
čia kažkada dėjau tušo tiek kiek tilpo ant blakstienų  biggrin.gif

Čia ir dažyta su Maxfactor 2000 calorie?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaviux @ 2011 11 16, 23:34)
Čia ir dažyta su Maxfactor 2000 calorie?? bigsmile.gif

taip notworthy.gif
Atsakyti