Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

Max Factor 2000 calorie, man turbūt NR1 ir ne tik tarp Max Factor tušų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 14, 12:36)
Max Factor 2000 calorie, man turbūt NR1 ir ne tik tarp Max Factor tušų  thumbup.gif

bai geras tušas. vis sugrįžtu prie jo, nes nieko geresnio neatrandu nei tarp brangių, nei tarp pigesnių tušų.
Atsakyti
QUOTE(black_orchid @ 2011 11 14, 13:06)
bai geras tušas. vis sugrįžtu prie jo, nes nieko geresnio neatrandu nei tarp brangių, nei tarp pigesnių tušų.

Gal patartumet kur pirkti MF tusus? (Lietuvoje) g.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2011 11 14, 16:36)
Gal patartumet kur pirkti MF tusus? (Lietuvoje) g.gif

Kristiana, Sarma, Drogas, Douglas, Kosmada
Atsakyti
Sveikos.
Man labai patiko MFvFalse lash effect, bet jis kaip ir visi MF tušai labai greit baigiasi. Gal esat atradusios, kuris kitas tušas turi panašų efektą, bet ilgiau "groja"? smile.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie nesenai įsigytą Isadora Lash Booster

nesužavėjo visiškai... schmoll.gif sukuria natūralių blakstienų efektą, ilgina neblogai, netankina, pats šepetėlis nepatogus, "nemaloniai dažosi", o kraštelius pasidažyti irgi misija sunki (bet gal čia mano rankos kreivumas kaltas biggrin.gif )
žodžiu, nieko labai baisaus, bet nekartočiau unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Mano nuomonė apie Rimmel Lash Accelerator. Ilgina neblogai (na jis ir yra ilginantis), netankina, kol naujas labai lipina, ir reikia jau labai atsargiai elgtis, kad neišsitept vokų. Šiaip dienos bėgy nenubėga, nenutrupa. Kai pastovės ir nebus toks skystas, manau bus visai vertas dėmesio. Dabar kol kas, jis man vienas iš prasčiausių blush2.gif
Atsakyti
Labai nusivyliau Loreal Million lashes Extra black
user posted image
Iš darbo (ofisinis, kabinetinis darbas, jokių extrymų) ateinu pajuodusiais paakiais, nu nubyra nors tu ką (naudoju tik savaitę, ir pirktas irgi prieš savaitę) doh.gif Šepetėlis didelis, bet gal galima priprast, bet va tas nubyrėjimas tai ką aš žinau doh.gif doh.gif
Atsakyti
O gal kas galit palyginti Loreal Million lashes Extra black ir Maxfactor 2000 calorie? 4u.gif Nežinau kurį iš šių pasirinkt pabandymui, kad ilgintų ir tankintų akivaizdžiai. Abu lyg ir giriami temoj, bet bendro palyginimo būtent šių neradau. Gal kas ir vieną ir kitą naudojot ir galit palygint?

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 16 lapkričio 2011 - 13:09
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 14:08)
O gal kas galit palyginti Loreal Million lashes Extra black ir Maxfactor 2000 calorie?  4u.gif Nežinau kurį iš šių pasirinkt pabandymui, kad ilgintų ir tankintų akivaizdžiai. Abu lyg ir giriami temoj, bet bendro palyginimo būtent šių neradau. Gal kas ir vieną ir kitą naudojot ir galit palygint?

user posted imageuser posted image

del MF2000 neapsiriksi smile.gif
Atsakyti
Labai daug pagyrų susilaukęs calorie 2000 ziuriu, kai mesiu lauk one by one, jauciu si ir pirksiu bigsmile.gif
Zinau, kad apie one by one irgi nemazai aptarta, bet dar ir as pasireiksiu laugh.gif
tik nupirktas labai nesuzavejo, per daug lipino, nors ilgindavo tikrai graziai, po apytiksliai kokios savaites dazymas laaabai pradejo patikt, nebelipindavo, labai graziai ilgindavo, buvau ziauriai patenkinta. Ir dabar jau po kokio menesio naudojimo jis man nebelabai, vel nebeisgaunu norimo vaizdo. Dabar dar neskubesiu ismest, dar dazysiuos, kol visai nebetenkins, nes gaila mest lauk, dar daug jo ten like cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 14, 12:36)
Max Factor 2000 calorie, man turbūt NR1 ir ne tik tarp Max Factor tušų  thumbup.gif

pritariu 100%, pats geriausias iš visų clap.gif nenusimirkčioja, jau naudoju jį gal kokius 3 metus, geresnio neradau ir neieškau wink.gif
Atsakyti