Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Wildberry @ 2011 11 10, 09:43)

Tokie pakietėjimai man atsirasdavo po ilgo tušo naudojimo. Naujas tušas, atidarant spragteli gal netgi, pats šepetėlis netgi būna mažai apsivėlęs tušu ir niekur ant kamštelio ar pagaliuko nėra tušo, pakietėjimų.
Iš aprašymo, panašu, kad kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(%ziema% @ 2011 11 09, 15:51)
jau gal 6 tubele naudoju MaxFaktor false lash efect, man patinka kad jis labai pastorina pailgina, norejau pasiklausti gal zinote kazka panasaus, bet geresniu firmu? kaip YSl, Este Le., ar Dior? g.gif  pasidalinkite prasau  4u.gif

As irgi labai megau MaxFactor False lash efect.
Is isvardintu firmu man tiesiog tobulai blakstienas dazo - YSL False lash effect. Blakstienos tikrai kaip netikros atrodo, ilgos, storos ir kvepia labai wub.gif Bet turi dideli trukuma - isdziusta per keleta savaiciu...
Dabar naudoju Loreal lash architect 4D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Print: 10 lapkričio 2011 - 11:44
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 21:45)
Kas nori nei kiek nebyrancio tuso, tai sitas super man  thumbup.gif  user posted image

Islaiko puse metu, nesudziusta. Atskiria blakstienas, nelipina. Tikrai graziai dazo ir ilgina ir storina ir tankina. O svarbiausia nebyra  thumbup.gif Is Mary Kay jis.

Kokia kaina šio tušo? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau irgi turbut 6 karta perku MaxFactor False lash efect, jis man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Print @ 2011 11 10, 11:43)
As irgi labai megau MaxFactor False lash efect.
Is isvardintu firmu man tiesiog tobulai blakstienas dazo - YSL False lash effect. Blakstienos tikrai kaip netikros atrodo, ilgos, storos ir kvepia labai  wub.gif Bet turi dideli trukuma - isdziusta per keleta savaiciu...
Dabar naudoju Loreal lash architect 4D.

Nu va aciu uz ats, kol issirinksiu "kazka" vakar nupirkau Droge Maybeline ruzavoj pakuotej (su guminiu sepeteliu) akcija gera buvo cool.gif tai...
QUOTE(nraminta @ 2011 11 10, 12:04)
As jau irgi turbut 6 karta perku MaxFactor False lash efect, jis man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu va ir ka tada po jo rinktis doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 10, 12:50)
Kokia kaina šio tušo?  ax.gif  4u.gif

Jei galimybė yra siųskitės pati http://www.ebay.com/...6.c0.m270.l1313, perpus pigiau bus nei čia per platintojas pirkti mirksiukas.gif

Beje, aš kaip tik pati pirmą kartą šį tušą naudoju, tikrai superinis rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas yra bandę "laura mercier" tušus? svarstau ar pirkti..gal galite palyginti su Helena Rubinstein, beje kuris Helena Rubinstein Jums geriausias? ačiū už nuomones
Atsakyti
kreipiuosi i MF naudojancias, kuri rinktis? doh.gif

2000 Calorie Mascara
False Lash Effect Mascara
Lash Extension Effect Mascara
Xperience Volumising Mascara
Masterpiece Waterproof Mascara

ju tiesiog perdaug, aprasymu skaityti neverta, noreciau nuomones, kainos vienodos beveik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 10, 16:47)
kreipiuosi i MF  naudojancias, kuri rinktis? doh.gif

2000 Calorie Mascara

ju tiesiog perdaug, aprasymu skaityti neverta, noreciau nuomones, kainos vienodos beveik  doh.gif

As uz pirma ir antra, gal net uz pirma labiau. Bet cia jau kokie sepeteliai labiau patinka, nesp irmas iprastu, o antras guminiu. Penkta irgi naudojus, tia tuo metu patiko, o vat kit dvieju nesu bandzius.
Atsakyti

2000 Calorie Mascara

ju tiesiog perdaug, aprasymu skaityti neverta, noreciau nuomones, kainos vienodos beveik  doh.gif

as uz pirma
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 20:45)

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 10, 11:50)
Kokia kaina šio tušo?  ax.gif  4u.gif

55 lt.
Atsakyti

Is situ esu bandzius

1. False lash effect. Graziai sustyguoja blakstienas, patankina, labai neblogas, tik ilgina ne per daugiausiai.

2. Lash extentension effect. Pailgina, maziau koses krauna negu pirmasis, toki gal naturalesniu, bet ilgu blakstienu efekta duoda. Taigi nors ilginimo daugiau, tankinimo maziau.

3. Masterpiece max. Bandziau ne waterproof, ir labai seniai, bet tada, kai naudojau, tai visai nepatiko - labai naturaliu blakstienu efekta duoda, vos paryskina, nesuzavejo schmoll.gif
Atsakyti