Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Märchen @ 2011 11 07, 15:20)
Nors ne visai į temą, bet gal galėtų kuri nors paaiškinti šios parduotuvės kainų politiką, t.y. kodėl daugelis prekių ten gerokai pigesnės  nei, tarkim, kokiam "Droge"? Gal galiojimai trumpesni ar kaip?

Aistruole yra isparduotuve, tai kainos joje ir mazesnes yra. Kaip kad su besibaigianciu galiojimu, kai kas normaliu, bet kiek pamenu is senesniu laiku, tai ju pasirinkimas skurdokas. Matyt gauna senesnes kolekcijas ir pan.
Papildyta:
Jau du menesius naudoju naturalu LOTUS firmos tusas (USDA sertifikuotas) - dar i tarpa subaigiau CoverGirl 'lashblast fusion' tusa (violetini, nors realiai nematau skirtumo tarp sio ir orandzinio, naudojami jie ne karta, superiniai man). Na bet pasipasakosiu apie Lotus dabar 4u.gif Dazo jis taip pat graziai kaip ir katik pradarytas, nors gal minimaliai patirstejo dabar. Padazo tikrai graziai, patankina blakstienas (galima ir 2 sluoksnius uzdazyt ir nesulipina), spalva pigmentuota gerai, bet turi dideli minusa, kad trupa. Nors vakare blakstienos nenubyreje, atrodo kaip katik padazytos, bet per diena tusas pabyra ant paakiu. verysad.gif Net nepamenu jokio tuso, kad byretu man, tai cia jau didelis minusas ir vien todel nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 10 31, 13:32)
Sakykit, ar su visais Lancome tušais yra byrėjimo problema? Pati dabar naudojau Hypnose Drama, užtruko, kol susidraugavau su juo, jau pasibaigė, tai galvoju ar tą patį pirkti, bet gal vėl byrantis bus? O gal kokį kitą pabandyt, mėgstu barbiškas blakstienas  g.gif

Man Lancome Drama irgi laaabai patiko.Dar labai geras tusas yra Estee Lauder Sumptuous.Nebyra, netepa ir gerai prailgina bei uzriecia.Tik reikia kelis kartus tepti.T.y. padazai viena aki, po to kita ir vel is naujo kita sluoksni.Man tai labai gerai dazo.Ir dar.Dazant, sepeteliu reikia is leto "tempti" blakstienas. mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(braskelina @ 2011 10 28, 00:00)
Nu niekaip neišsirenku tušo doh.gif Galvoju apie HYPNÔSE DOLL LASHES Mascara arba  Clinique High Impact Mascara  mirksiukas.gif Kuris iš šių geresnis g.gif Blakstienas turiu tokias šiaip sau,norėtųsi,kad tušas ir storintu ir ilgintų tongue.gif Gal kas žinote kiek jie kainuoja pas mus rolleyes.gif Kažin ar apsimoka siųstis iš USA g.gif

Clinique High Impact Mascara vienas labiausiai perkamu tusu ne tik musu parduotuves.Graziai dazo, neuzdeda daug koses, gerai pailgina ir nesulipina.Jis atsparus dregmei(Ne Vandeniui).Artejant sventems jau galima su juo ieskoti rinkiniu.I juos , uz ta pacia kaina ieina dar meginuku ir dazniausiai kosmetine. Juos begalo greit issluoja.Kaina apie 89(jei ne pabrango) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2011 10 31, 12:32)
Sakykit, ar su visais Lancome tušais yra byrėjimo problema? Pati dabar naudojau Hypnose Drama, užtruko, kol susidraugavau su juo, jau pasibaigė, tai galvoju ar tą patį pirkti, bet gal vėl byrantis bus? O gal kokį kitą pabandyt, mėgstu barbiškas blakstienas  g.gif

QUOTE(aina1979 @ 2011 11 09, 10:23)
Man Lancome Drama irgi laaabai patiko.Dar labai geras tusas yra Estee Lauder Sumptuous.Nebyra, netepa ir gerai prailgina bei uzriecia.Tik reikia kelis kartus tepti.T.y. padazai viena aki, po to kita ir vel is naujo kita sluoksni.Man tai labai gerai dazo.Ir dar.Dazant, sepeteliu reikia is leto "tempti" blakstienas. mirksiukas.gif  thumbup.gif

Nesulaukus jokio atsakymo, nusipirkau Lancome Hypnose. Dar tik porąkart naudojau, bet nebyra tušas kolkas. Aišku, tušas geras, bet lyginant su Drama, efektas paprastesnis. Dėl to byrėjimo, pardavėja patikino, kad prieš tai gal seną tušą buvau nusipirkusi, na nežinau. Beje, tušus šiuos pirkau ne Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2011 11 09, 10:23)
Clinique High Impact Mascara  vienas labiausiai perkamu tusu ne tik musu parduotuves.Graziai dazo, neuzdeda daug koses, gerai pailgina ir nesulipina.Jis atsparus dregmei(Ne Vandeniui).Artejant sventems jau galima su juo ieskoti rinkiniu.I juos , uz ta pacia kaina ieina dar meginuku ir dazniausiai kosmetine. Juos begalo greit issluoja.Kaina apie 89(jei ne pabrango) biggrin.gif

Nesenai buvo akcija clinique puslapyje, jei perki daugiau kaip uz 20$, dave kruva meginuku-testeriuku, tarp ju ir pamineta tusa - laaabai laukiu wub.gif
Atsakyti
jau gal 6 tubele naudoju MaxFaktor false lash efect, man patinka kad jis labai pastorina pailgina, norejau pasiklausti gal zinote kazka panasaus, bet geresniu firmu? kaip YSl, Este Le., ar Dior? g.gif pasidalinkite prasau 4u.gif
Atsakyti
Man pats geriausias tušas Dr. Hauschka. Pirmą kartą nusipirkau baklažanų spalvos, ilginantį ir riečiantį, bet paskui pradėjau naudoti paprastą mėlyną, nes praktiškai niekuo nesiskiria, nebent kad spalva įdomesnė smile.gif
Šio tušo kol kas nepavyko pranokti niekam. Koks jis? Natūralus. Lengvas, neapsunkina blakstienų. Nesulipina. Jei netyčia gavosi, jog nakvosite svečiuose tam nepasiruošusios, galima jį lengvai nuplauti po vandeniu, jei labai pavargusios - laisvai su juo miegoti, nes jis toks švelnutis, nekaltutis wub.gif
Minusai: toms, kurios negali gyventi be vandeniui atspariems tušams, nes jis gali pateplioti užtiškus lietučiui, užkritus sniegui, nubėgus ašarėlei. BET šis makiažo netikslumas labai greitai pakoreguojamas smile.gif
Aš greitai susigyvenau su juo ir jokie minusai nebebaisūs.
Skanaus naudojimo, jei sumąstysite įsigyti JĮ! biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu visai patinka Collistar Supermascara Tridimensionale smile.gif Negaliu pasakyt ar labai pailgina, nes blakstienos mano ir taip ilgos biggrin.gif Tačiau tankumo pakanka, lipint kaip ir nelipina, dar patinka, jog spalva juoda ne blanki, kaip kad kartais būna, o ryški. Neatsparus vandeniui, bet trupėjimo, didelio tepliojimo nepastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti

Pirma karta girdziu apie toky tusa Dr. Hauschka ta prasme firma. smile.gif Reikes isbandyti ateity. Pati jau daug metu Loreal naudoju, nesiskundziu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2011 11 09, 21:31)
Pirma karta girdziu apie toky tusa Dr. Hauschka ta prasme firma. smile.gif Reikes isbandyti ateity. Pati jau daug metu Loreal naudoju, nesiskundziu.  smile.gif

dr.hauscha yra ekologiski tusai ir mazai reklamuojami, bet kokybe garantuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 11 09, 23:20)
dr.hauscha yra ekologiski tusai ir mazai reklamuojami, bet kokybe garantuota 4u.gif

Man sis tusas irgi labai patiko thumbup.gif Nors ne prasciau daze ir kitos naturalios firmos Gabriel tusas - tiksliau daze taip pat, nes abu vienu metu naudojau, skirtumo nejauciau, tik dazymo metu Dr. Hauschka greiciau atskirdavo blakstienas, o su Gabriel papildomai perbraukt reikedavo. Bet cia vienas juokas toks skirtumas kai kaina perpus pigesne. Kaip tik sandeliuke vel turiu Gabriel tusa ir tos pacios firmos kitos linijos ZuZu tusa - pasirode, kad turetu but vienodi, bet isbandysiu ir tada ziuresiu kaip is tiesu yra. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimėlį ne į temą, gal kuri atsakys 4u.gif

Nusipirkau iš vienos forumietės tušą, skelbime teigė, kad naujas, net nebuvo prasuktas unsure.gif

Bet gavus pamačiau, kad tušo šepetėlio galia, ten kur jungiasi pagaliukas su kamšteliu yra susiformaves nemažas tušo kiekis aplink g.gif
Čia šiaip įsivaidavimui nuotrauka
user posted image

Ar gali būti, kad tušas naujas, bet kaip tada atsirado tas pakietėjusio tušo gabalas gale?
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 11 10, 10:43

Ar gali būti, kad tušas naujas, bet kaip tada atsirado tas pakietėjusio tušo gabalas gale?
[right)

Na neteko matyti g.gif , kad naujas tusas ties ivardinta vieta turetu toki sukietejima.Siaip nauji, nepradaryti tusai sunkiau atsidaro pirma karta.

Atsakyti