Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 31, 14:32)
o...apie dvifazį nieko nesu girdėjusi wink.gif ačiū už patarimąwink.gif

norėjau dar sužinoti, kur perkate Lumene tušus (pvz. užsienio e-shopuose)?

ačiū smile.gif

Lietuvos parduotuvėse rasite Eurokos, Droge, Sarmoj. Siųstis iš užsienio neapsimoka, nebent gyvenat Suomijoj 4u.gif
http://sokos.s-verkk.../...13997&psn=0
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 10 29, 14:42)
ką galėtumėte parekomenduoti iÅ” atsparių vandeniui?

kad nebyrėtų ir nebūtų super brangus (ar siūlomam variantui reiktų ir atskiro valiklio?)

ačiū 4u.gif

Lumene Natural Code waterfood va sita siulau : )
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 10 31, 18:43)
Po visų nesėkmingų ieškojimų

kokiu ? ax.gif
Atsakyti
Aistruolojė (Vilniuje, Parko outlete) nuolaidos kosmetikai wink.gif
pasiėmiau išbandyti ilginantį Rimmel Lash Accelerator Mascara, nors viliojo kainos ir Borjous tušų, Lumene biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau cat eyes tusa 4u.gif
user posted image

patiko jis man, tik rezultatas negrakstus gavosi, mat greitai padazyt norejau, ir dar pirmas kartas, tusu apsitepliojau lotuliukas.gif drystu manyti igudus rankai gauciau geresni rezultata. na bet ir sis man patiko.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražiai colossal padažo bigsmile.gif
Atsakyti
Man geriausias L'oreal telescopic. Ismeginau ir Million Lashes, bet telescopic vis vien labiau patiko.
Norejosi kazka naujo ismeginti, uzsukau i kristiana, ir prasiau kad duotu ka nors, kad liaaaliskas blakstienas padarytu biggrin.gif tai iskart diorshow rekomendavo, kazkoki besisukanti. Diorshow esu seniai naudojus, lyg akis dirgino, tai pabijojau pirkti, todel nusipirkau visu isgirtaji YSL faux lashes shocking. kai ismeginsiu parasysiu.
bet man vis vien del to besisukancio diorshow neramu biggrin.gif ar meginote kas nors? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 10 31, 20:16)

Paskutinieji buvo Lumene keli, Barry M (dar turiu, sunaudosiu manau, nėra pats blogiausias variantas), ir ypač Kanebo. smile.gif O kiek šiaip netikusių buvo tai sąrašas ilgas būtų. Man visada kažkas neįtinka. biggrin.gif
Bet Loreal (dvipusis būtent) patinka dėl to, kad nenubyra, ir lengvai nusiplauna. Nekenčiu trinti akis, kai neina nuvalyt tušo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 11 02, 20:11)
pasiėmiau išbandyti ilginantį Rimmel Lash Accelerator Mascara, nors viliojo kainos ir Borjous tušų, Lumene biggrin.gif

Laukiu atsiliepimo apie šį tušą, nes pirksiu 4u.gif
Atsakyti
Kas nori nei kiek nebyrancio tuso, tai sitas super man thumbup.gif user posted image

Islaiko puse metu, nesudziusta. Atskiria blakstienas, nelipina. Tikrai graziai dazo ir ilgina ir storina ir tankina. O svarbiausia nebyra thumbup.gif Is Mary Kay jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 06 lapkričio 2011 - 20:46
QUOTE(Wiktoo @ 2011 11 02, 21:11)

Nors ne visai į temą, bet gal galėtų kuri nors paaiškinti šios parduotuvės kainų politiką, t.y. kodėl daugelis prekių ten gerokai pigesnės nei, tarkim, kokiam "Droge"? Gal galiojimai trumpesni ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 11 06, 20:45)
Kas nori nei kiek nebyrancio tuso, tai sitas super man  thumbup.gif  user posted image

Islaiko puse metu, nesudziusta. Atskiria blakstienas, nelipina. Tikrai graziai dazo ir ilgina ir storina ir tankina. O svarbiausia nebyra  thumbup.gif Is Mary Kay jis.

Prisidedu thumbup.gif tikrai geras tušas.
Dar iš neblogų borjous liner efect. Iš pradžių buvo per skystas, dažantis bėgo į akis, bet palaikiau kelis mėn ir dažo tikrai neblogai, šepetėlis taip pat geras, iššukuoja blakstienas, pasidažius jos tvarkingai guli. Tik nuvalyti jį sunkiau.
Atsakyti